Zita West avslører de 5 vanlige baby-making feilene du sannsynligvis gjør

Det er rikelig med råd der ute når det gjelder å prøve for en baby. For å finne ut mer om de vanlige babyenes feil, satte vi oss ned med Zita West, en fruktbarhetsekspert som snakket på The Fertility Show, som delte hennes råd om den beste tilnærmingen til unnfangelsen.

Zita Wests fruktbarhetstips:

Å bestemme seg for å "prøve" for en baby er en spennende tid i et par forhold. Dessverre, for noen mennesker som har en baby, er ikke så enkelt som bare å ha sex og så bli gravid raskt. Mens mange mennesker har en jevn rute til graviditet, sliter andre par til å tenke, med 1 av 7 par opplever fruktbarhetsproblemer.

Noen ganger kan folk "overplanere" graviditet sex og kan bukke under for unødvendige feil som kan påvirke oppfatningsmål. Etter å ha hjulpet pasienter med fruktbarhetsproblemer i over 20 år, her er mine beste tips om hvilke feil som skal unngås, og hvordan du kan rette dem:

Bare å ha sex i eggløsningstiden

Noen par prøver å "spare opp" sæd til eggløsningstiden, og har knapt noen kjønn i det hele tatt gjennom måneden. Selv om det er sant at du er mest fruktbar i løpet av denne tiden, kan du fortsatt prøve å tenke hver to eller tre dager regelmessig gjennom hele måneden for å maksimere sjansene dine.

Mistimulerende eggløsning

Hvis du har et eggløsningspesultat, eller hvis du kartlegger basal kroppstemperatur eller bruker kalenderen metode for å prøve å identifisere eggløsning, kan du tenke det er fornuftig å bli fysisk dagen med eggløsning - men det kan være for sent. Etter eggløsning kan egget befruktes i bare 24 timer. Hvis du har feil om eggløsning, må du vente på å prøve igjen neste måned. Også, som sperm har potensial til å overleve i opptil 24-48 timer, er det sterkt anbefalt at du har sex på alternative dager 4 til 6 dager før eggløsning og fortsett å gjøre det i ytterligere 4 til 6 dager etter det.

Å ha for mye sex

Noen par antar at conceiving er en enkel formel: jo mer sex du har, desto lettere og før blir du gravid. Men mer er ikke alltid bedre. Selv om du ofte har sex, vil det ikke redusere styrken til en manns sæd, som mange tror, ​​det kan for ofte føre til problemer. Hvis det er for reproduktive formål alene, kan det føre til "utbrenthet", å ha sex flere ganger om dagen eller til og med hver eneste dag, og paret kan begynne å se sex så lite som en pre-ovulatorisk oppgave.

Forsømme din egen helse og velvære

For å maksimere fruktbarheten din er det viktig å foreta nærings- og livsstilsvurderinger av kostholdet ditt, balanse mellom arbeid og liv, forholdet ditt og din kunnskap og bevissthet om din egen fruktbarhet. Jeg tror at den beste måten å tenke på er å begynne med å se på fem viktige områder i livet ditt - medisinsk, ernæring, forhold, tankegang og livsstil. Så, sinn, kropp, emosjonelle og psykologiske faktorer som stressnivåer eller dårlig kosthold og hvordan du håndterer dem, kan alle påvirke sjansene dine for unnfangelse negativt.

Ikke får hjelp snart nok

Ingen ønsker å innrømme at de kan ha et problem, men hvis du er 30 år eller eldre og har forsøkt å bli gravide i mer enn et år, så er det best å søke lege. Mange par tar også feil ut at kvinnen kan ha et problem, i faktisk 15% av parene vil det bare være et mannlig fruktbarhetsproblem, og rundt 25% vil det være et problem med begge parter.

Zita West snakker på Fertility Show på Forberedelse for IVF og hvordan du blir gravid og har best mulig graviditet. Zita vil snakke med besøkende om den fysiske, ernæringsmessige og følelsesmessige støtten, og utfyllende terapier som kan bidra til off-set stressene og belastningene til IVF, øker generelle velvære og forbedrer sjansen for suksess.

Pass på at du følger Mor & Baby på Instagram for relatable memes, inspirerende historier og foreldrehack!

Har ca 60 sekunder å spare? Hvorfor ikke bli med tusenvis av mødre-å-være og start din egen Amazon baby ønskeseddel! De er helt gratis å skape og perfekt å sende til vennene, tante og mamma din for å sikre at du får babyprodukter du virkelig trenger ... Klikk her!

For foreldre tips, triks og råd du kan stole på, klikk her for å laste ned et gratis digitalt nummer av Mother and Baby magazine.

Les nå:

Tegnet ditt kropp er klart til å bli gravid

10 ting du ikke skal gjøre når du prøver å bli gravid

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar