Ditt Graviditet Sex Worries Sortert

Det kan være sex som fikk deg gravid i første omgang, men å gjøre det når du forventer kan være annerledes. Det betyr ikke at det fortsatt kan være morsomt ...

Det er vanskelig nok å holde tritt med din raskt voksende bump, enn si endringene i sexlivet ditt og noe nytt som skjer med deg nedenfor.

Forståelig, ikke mange kvinner vil snakke åpent med sin lege eller jordemor om hvorvidt det er trygt å orgasme eller hvorfor mannen deres ikke vil gi dem muntlig lenger. Så les videre for å sette dine bekymringer til, ahem, seng.

Han sier at du smaker annerledes

Før du sender ham til en oppfriskningskurs på sjarmskolen, vær sikker på at dette er veldig normalt.

«De fleste kvinner har mye mer smøring i svangerskapet,» sier sex- og forholdsekspert Petra Boynton. 'Tekstur endrer seg, den er tykkere og har sterkere lukt. Hvis han ikke er fan, kan han bruke en dental damme under oralsex. Men du er ikke rar - det er de fysiske endringene som ingen forteller deg om. "Hvis det imidlertid har en dårlig lukt, ser du blod eller det føles som trøst, se legen din.

Du er bekymret for at han vil gå bort

Bekymret med sykdom, sjelden i humør og bekymret, vil han gå andre steder? Ikke anta at du vet hva han tenker og - viktigst - kommuniserer.

"Mange graviditetskonsulasjoner drar inn i denne ideen om at menn er sexkrevne dyr, og du må ha soldat på, men det er bare ikke tilfelle, sier Petra. "Hvis du føler deg for syk, trøtt eller ubehagelig å ha sex, så ikke.

Ikke anta at du vet hva han tenker - sørg for at du kommuniserer

Si, "Jeg elsker virkelig og bryr deg om deg, men jeg trenger hjelp og støtte som min partner - fordi jeg føler meg som x, y eller z for øyeblikket." Hvis det blir et løpende problem, tenk på andre måter du kan vær intim og tilbringe tid sammen, om det er netter i knuse på sofaen eller sovne sammen.

Du leser at orgasmer kan forårsake abort

Dette kan Skje i første trimester, men det er absolutt ikke vanlig, så ikke forbud mot å komme i nærheten av deg enda. «Det er avhengig av historien din - hvis du har hatt mishandlinger eller problemgraviditeter før du snakker med fødselslegen din for å være helt sikker,» sier Petra.

Hvis det er første graviditet, og du trenger trygghet, snakk med legen din.

Han kan ikke få ereksjon

Så må det være deg riktig? Feil. «Menn blir stresset om foreldreskap, også,» sier Petra. "De er bekymret for å skade babyen; hvis de skal være en god far; om å sørge for familien ... "Gjør ditt beste for å forsikre ham om at du elsker ham, han vil være en fantastisk far, og utforske andre ikke-gjennomtrengende måter å gi hverandre nytelse.

Du har en høyere kjønnstasjon

Føler randier enn vanlig, kan være den siste du forventet akkurat nå. "Noen kvinner kan tenke:" Jeg er gravid - er det hensiktsmessig å føle seg slik? ", Sier Petra. "Hvis du er selvbevisst, kan du finne det lettere å fortelle din partner hvor mye du vil ha ham i en tekst eller e-post. Du kan til og med lese en fin bok sammen i sengen eller se en sexy film. '

Hvis han ser ut som en overraskelse, er det ikke fordi han ikke er interessert - det er bare fordi han kanskje ikke pleide å være slik. Men han kommer absolutt ikke til å klage!

"Kan du føle babyen når vi blir forelsket?"

Selv om dette kan være en bekymring for gravide, kan det være en enda større bekymring for menn. I ekstreme tilfeller kan det forhindre ereksjon eller resultere i ereksjonstap ved inngang.

Men vær sikker på at penetrerende sex ikke vil resultere i at partneren din prodder barnet eller såre det med sin penis. Fosteret sitter langt høyere enn skjedenes ende og er beskyttet av fostervesken.

"Men vær sikker på at penetrerende sex ikke vil resultere i at partneren din prodder babyen"

'Menn bekymre seg for at de kan føle babyen under penetrasjon etter hvert som graviditeten utvikler seg og livmorene beveger seg lavere, sier Petra. "Men selv om ting kan føles litt annerledes, er det ikke nødvendig å bekymre seg om babyen, med mindre du har en historie med abort, eller hvis penetrasjonen er smertefull eller ubehagelig for noen av dere. Hvis dette er tilfelle, fortell din lege eller jordmor. Prøv en posisjon som ikke muliggjør en slik dyp penetrasjon, for eksempel skje ved siden av, eller lene seg opp mot et bord. '

"Mine bryster lekker når jeg orgasmer"

Graviditet kroppsendringer kan komme som et sjokk, hvis du ikke forventer dem. "Noen kvinner finner brystene lekkasje når de orgasmer senere i svangerskapet," forklarer Petra. "Det kan bare være en dribbel eller en full-on spray. Selv om dette er normalt, er ikke alle kvinner komfortable med det. Hvis det er du, hold braet ditt på og bruk brystputer (som brukes av amming) når du blir forelsket. '

Vet babyen hva du gjør?

Tanken om at babyen er klar over at foreldrene skal elske, kan være en bekymring for noen mødre og dads-å-være.Noen par føler sig skyldige i å gjøre det 'foran barnet', men sex under graviditeten er sunt og normalt, og babyen din vil i stor grad være uvitende.

"Noen babyer beveger seg mens deres foreldre elsker, og andre sover hele veien gjennom"

"Både menn og kvinner kan bekymre seg for at babyen vet" at de har sex, "sier Petra. «Barnet vil føle litt bevegelse og høre dine stemmer og andre lyder, men han vil ikke ha noen følelsesmessig respons på det. Noen babyer beveger seg mens foreldrene elsker seg, og andre sover hele veien gjennom. Uansett er det ingenting å føle seg skyldig i. '

Må du holde fast i rettferdig sex?

Det er ingen grunn til at sex må bli staid med graviditet. Det handler om å gjøre det som er behagelig og behagelig for deg. «Hvis du bruker sexleketøy - og det er greit å gjøre det - du må være mer oppmerksom på renslighet når du er gravid,» sier Petra. 'Det er best hvis du ikke deler det samme leketøyet. Eller sett et kondom på leketøyet for å unngå mulighet for infeksjon. '

"Sex gjør meg så emosjonell nå"

Graviditetshormoner kan gjøre følelsene dine flyktige selv under de mest verdslige oppgavene. Så i kjærlighetsbrønnen kan du legge seg fra dramatiske høyder til å krasje nedover. Dine orgasmer kan føle seg annerledes, som kan hele din holdning til sex, både under og etterpå.

"Noen kvinner finner at de har mye mer intense orgasmer i andre og tredje trimester, sier Petra. «Du kan ha mer enn en og de kan være sterkere enn du er vant til. De kan få deg til å føle seg ujevn og følelsesmessig også. Graviditetshormoner og kroppsendringer er årsaken, og det er helt normalt. De samme hormonene kan også gjøre deg veldig krevende for sex eller sette deg av det helt. '

"Jeg ser ikke sexy lenger ut"

Til tross for hva du kanskje tror, ​​kan din skiftende kroppsform vel være en tur til din partner. Men mens du kan bekymre deg for din nye avling av strekkmerker, er de mest definitivt den siste tingen når du er forelsket.

"Det er svært lite sannsynlig at han kommer til å tenke på at din voksende støt regner ut misjonsposisjonen"

"Tenk på det fra hans synspunkt," sier Petra. «Din voksende babybump betyr at du må eksperimentere med forskjellige stillinger. Det er svært lite sannsynlig at han kommer til å tenke på at den voksende bumpen utgjør misjonærposisjonen. »Når graviditeten utvikler seg, må du fortelle ham hva du vil ha og nyte når dine behov endres, og dette vil vanligvis bli ønsket velkommen av ham.

Han er ikke så naiv som å tro at du skal vokse en baby uten å gjennomgå noen ganske store endringer i din egen fysiologiske sminke. Så, selv om han kanskje ikke vet spesifikt hva han kan forvente, vil han sannsynligvis ikke bli overrasket over at det er mange fysiske endringer.

Foto: Getty Images

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar