Din One-Stop Beginner's Guide til å kjøpe Triathlon Gear

Innholdsfortegnelse:

Din One-Stop Beginner's Guide til å kjøpe Triathlon Gear - øVELSER 2023
Din One-Stop Beginner's Guide til å kjøpe Triathlon Gear - øVELSER 2023
Anonim

Når vi først settes som bevare av bare de sterkeste blant oss, har triatlonens vekst som en massedeltaksport vært bemerkelsesverdig. Ifølge statistikker fra British Triathlon, var det 220.000 rase starter i Storbritannia i 2015, en forbløffende økning fra 120 620 i 2009.

Antall tilgjengelige hendelser fortsetter også å stige i tråd med denne økende etterspørselen, og mange av disse tilbyr kortere ruter enn den klassiske olympiske avstanden, noe som gir nykommere flere muligheter enn noensinne å gi det en tur.

Men for å gjøre det, må du sørge for at du har det riktige settet. Siden tre forskjellige idretter er involvert, prøver å trene det du trenger kan være en skremmende, for ikke å nevne dyrt, affære. Vi oppnådde Phil Paterson fra RG Active - den offisielle treningspartneren av Bloodwise Blenheim Palace Triathlon og AJ Bell London Triathlon - for noen råd om hvilket utstyr du trenger for en triathlon.

svømming

1. Det viktigste elementet i svømmen er å kjøpe en komfortabel, velutstyrt drakt. For menn er det lurt å investere i en "jammer" -drakt som er tettsittende og kommer ned til kneet.

2. Invester i et par kvalitetsbriller av god kvalitet og sørg for at de passer riktig i ansiktet ditt. Klare linser er bedre for mørkere dager når synligheten er vanskelig.

3. Invester inn - eller vær forberedt på å ansette - en pålitelig våtdrakt spesielt for triathlon, ettersom de avvike fra tradisjonelle surfing eller dykkerdrakter. Triathlon-dresser er mye tynnere på armene, noe som gir bedre fleksibilitet når du svømmer.

4. Prøv alltid på drakten før du kjøper - dette er et must!

Sykling

1. Nesten en hvilken som helst sykkel vil være fint å kjøre med, forutsatt at den oppfyller retningslinjene for British Triathlon Federation. Sykler må ikke ha faste gir og må ha bremser.

2. Hvis du skal kjøpe, investere i en sykkel. De er de mest allsidige og nyttige for daglig trening. Gå til din lokale sykkelbutikk og be om å prøve å sykle på noen sykler - dette er en flott mulighet til å få en følelse for sykkelen. Hold deg innenfor budsjettet ditt - ikke snakk om å kjøpe den dyreste sykkelen i butikken.

3. Tenk resirkulere - brukte sykler kan være en glimrende måte å få en mye høyere spec sykkel til en lavere pris.

4. Sykkelsko er ikke avgjørende, men de er gode løpere for rasdags fordi de forbedrer effektiviteten.

5. Sykkel shorts er avgjørende fordi de gir viktig komfort og støtte, og sørg for at du får tettsittende termiske grunnlag (uunnværlig når du trener i de kalde månedene).

6. Andre smarte lag inkluderer ikke-polstret fleece strømpebukser, en vindstopperjakke, benoppvarming, hansker og pannebånd. Vernebriller vil også bidra til å beskytte øynene dine mot støv og steiner.

Løping

1. Løpesko kan virkelig gjøre eller ødelegge løpet. Jeg anbefaler å få en løpende vurdering gjort før du kjøper slik at skoene dine er skreddersydd for gangen din.

2. Løpere bør bære det som føles mest behagelig. Åndbart materiale er et must. På kaldere vær må du lagre.

ANBEFALT: Den beste mennets løpegear og hva du skal vite før du kjøper

Triathlon Tilbehør

1. Invester i elastiske snørebånd. Dette kan spare deg for bunter med penger, for ikke å nevne tid mens du overfører.

2. Få et løpebånd. De vil holde nummeret ditt sikkert på plass og er langt mer praktisk enn å feste rundt med sikkerhetsnåler. De er billige å kjøpe, og du trenger bare en gang.

3. Trisuits er en personlig preferanse - de vil utvilsomt bidra til å gjøre løpet mer sømløst, men de er ikke avgjørende.

4. Reguleringen "nakenhet i overgang" betyr at du alltid må dekkes når du bytter fra svømmetur til syklus. Et godt tips er å ha en tettsittende topp og et par sykkel shorts under din dress.

ANBEFALT: Triathlon Wetsuits, sykler, sykling sko og løpesko

For mer informasjon og å registrere deg for AJ Bell London Triathlon eller Bloodwise Blenheim Triathlon, besøk livetotri.co.uk/london-triathlon eller livetotri.co.uk/blenheim-triathlon

Populært emne