Den første dagen og menneskene du vil se på et treningsstudio

Så du har endelig bestemt deg for å kaste Michelin-dekket og ser frem til din første dag på treningsstudioet? Hvis du går på treningsstudio for første gang, må du vite noen ting og noen få folk på treningsstudioet. Men ikke hilsen, vi har alle treningsstudietipsene for din første dag på treningsstudioet.

Hvis du går på treningsstudio for første gang, er det mange ting du bør vite. Din første dag på treningsstudioet kan være vanskelig, forvirrende og støyende!

Hvis du ikke vil gjøre narre av deg selv, er det noen regler du kan følge når du går på treningsstudio for første gang.

Treningstips â € "Gå til treningsstudio for første gang

Når du går inn i treningsstudioet med de skraverte musklene eller de klumpete lårene for første gang, er du nødt til å bli overrasket og i ærefrykt.

Hvert instrument vil se så forvirrende ut og komplisert. Ikke bekymre deg for noen av disse, og bare slapp av.

De fleste begynner å få panikk så snart de går inn i et treningsstudio, og det er deres første dag på treningsstudioet. Men vet dette, den største forvirringen er ikke utstyret, det er folket!

Alle treningsfasiliteter har instruktører som kan hjelpe deg med utstyr og hjelpe deg å lære hvordan du bruker dem effektivt, og det er treningsøktens jobb å gjøre det.

Så du kan bare be dem om å hjelpe deg. Uansett, de første dagene eller ukene, ville du ikke involvere deg i noen anstrengende øvelser.

Din instruktør kan bare fortelle deg å gjøre noen strekkøvelser eller kanskje til og med få deg til å løfte noen få pund. Ingen stor sak.

For å beskytte dine muskler og leddbånd, unngå noen anstrengende treningsøkter de første par ukene. Bare kjør på tredemølle eller syklus litt for å løsne dine stive muskler. Og du kan også gjøre de enkle øvelsene på lave vekter ved hjelp av din fysiske instruktør, for å være sikker på at du gjør det perfekt.

Så det er en del om din første dag på treningsstudioet som du egentlig ikke trenger å bekymre deg for. Men det du virkelig trenger å bekymre deg for når du går på treningsstudio for første gang, kommer neste gang.

De nye ansiktene når du er på treningsstudioet

Å skrive inn et treningsstudio er som å gå inn i en sjarm. Du er bundet til å se mange nye ansikter, og et utvalg av fysiske opptredener. Det er som å komme inn i en liten by. Og alle der ute involverer uunngåelig seg i en gruppe eller en annen.

Dine venner på den første dagen på treningsstudioet

Hvis du virkelig ønsker å trene og ha det bra på treningsanlegget, skal du forstå folkene der og få de riktige vennene dine. Nesten alle menn og kvinner på treningsstudioet kan kategoriseres i følgende grupper, og du kan velge og velge!

Muskelgruppen

Dette er de som tror muskler er alt. Selv deres hode ser ut til å ha oppblåst for å gi plass til flere muskler som kan være på vei. De løfter tunge vekter og er nesten alltid menn. De i denne gruppen elsker å bøye musklene sine foran speilet, og elsker å peke ut tips til de lavere dødelige i treningsstudioet. Deres mål i livet kan være å se ut som Hulk Jr., og de gjør alt de kan for å se ut som en.

The Dwindlers og Dawdlers

Denne gjengen vil ikke være i treningsstudioet i utgangspunktet. Øynene deres er groggy om morgenen, og de sover allerede på tredemølle hvis de trener på kveldene. De er de som blir presset inn i treningsstudioet av sine partnere eller kjære fordi de ikke synes å passe inn i buksene sine lenger. De er heller ikke villige i sengen.

De svindlere og dawdlers er ikke nødvendigvis fete, de er bare ikke fornøyd med sitt fysiske utseende. De løfter lave vekter fordi de virkelig ikke kan løfte tunge. Eller de setter seg og varme opp setene på benkpressmaskinen, og gni armene og nakken slik at de slår noe annet. Og vel, som vi alle vet, er de rumpa av de fleste vitser laget av Muscle Squad.

Sladder og Chatty Brigade

Denne gruppen består hovedsakelig av kvinner, men det kan også være noen menn. De antar at et treningsstudio er bare en annen kaffebar og de setter seg ned i en gruppe for å fange opp den daglige dosen sladder. Det er mye giggling, og det er definitivt mange rating spill når de kommer rundt. Instruktøren kan kanskje budge dem i et øyeblikk, før de slår sammen igjen. De ser ikke ut til å få muskler eller gå ned i vekt, men etter nøye undersøkelse kan du merke at hodet deres har hovnet opp i en viss grad, noe som helt og holdent avhenger av hvor mye de snakker om.

The Flashy Fashionistas

Nå er denne gjengen sammensatt av de varme damene som er nesten skikkelige, men kommer til treningsstudioet for å gjøre deres vanlige â € œholdingâ € Â trening. De eksisterer for å få de andre kvinnene til å se dårlig ut i treningsstudioet. De har på seg klær som vil få en mann til å gå med hendene foran buksene sine. Menn unngår vanligvis flatbenkpresser når disse kvinnene er rundt. Alle mennene i treningsstudioet ogle på disse kvinnene, eksisterer Muscle Squad for å tilfredsstille denne gruppen.

Klærne som disse kvinnene har på seg, er så godt utformet at det nesten viser alt, og likevel gjemmer det minste minimum som kan avsløres en gang senere. Denne gjengen elsker å smile og fnise når det er flotte menn rundt.De kan ikke treningsstudio mye, men instruktøren elsker dem fordi han kommer til å henge sammen med dem, og samtidig synes publikum på treningsstudiet å svulme på flere måter enn en hver gang et medlem av denne gruppen arbeider ut på en nærliggende maskin.

The Grunters

Nå er dette den endelige typen mennesker som gym. De er normale mennesker som snakker akkurat, trene lydig hver gang instruktøren forteller dem å gjøre noe, og er hyggelige mennesker. Når du går inn i et treningsstudio, kan du kanskje ikke gjenkjenne denne gjengen, og du kan lure på hvor du skal plassere dem. Men når de blir klare til å løfte noen vekter, vil du sikkert vite at de tilhører denne gruppen, selv om du var utenfor treningsstudioet. Grunterne, en alvorlig haug med vektløftere, er hovedårsaken til at folk går ut av treningsstudioet før de fullfører alle øvelsene sine.

Å trene når disse menneskene er rundt, kan være skummelt og støyende. The Flashy Fashionistas holder seg borte når disse menneskene kommer til treningsstudioet og Muscle Squad er engstelig for å gjøre narr av denne gjengen. Denne gjengen kan løfte veldig tunge vekter og de er veldig gode på den. Men det eneste problemet er at de går primitive, gjør mye støy og grunt enda mer når de trener. Det er alltid en liten mengde å se på disse tunge løfterne i ærefrykt, men atmosfæren i treningsstudioet endres til en som minner om en boksering. Vektløftene konkurrerer og har det gøy, med vilt skål fra publikum rundt dem. Det er gøy å bli med, men det blir ingen forbedring i kroppen din hvis du bare skal se på deres.

De ti gyldne reglene i treningsstudioet

Alle steder har regler. Noen er skrevet i stein og noen er uuttalte. Gym er et slikt sted hvor reglene ikke er skrevet, men å bryte reglene er frynst på. Les dette for å lære de ti uuttalte reglene på treningsstudioet.

Disse reglene er ikke satt i stein, men det er noe som vil gjøre din erfaring og opplevelsene til menneskene rundt deg bedre.

Vokt dere for chatterers

Det er alltid de på treningsstudioet som, hvis de får muligheten, vil fortelle deg hvert problem og drama som noen gang har skjedd i livet. Innulging i dette vil ikke hjelpe deg på noen måte.

Respekter intensjoner

Respekter andres ønske om å trene uten avbrudd. Mange elsker å lytte til musikk eller se på boobtube mens de trener. Så hvis vil at noen skal snakke med, snakk med instruktøren din, om bare et øyeblikk.

Legg vektene

Ikke å gjøre det er et stort nei-nei. Hvis du bruker to 20 pund dumbbells, ikke bare plop dem ned for noen andre å plukke den opp. Hvis du plukker opp det. Du holder den tilbake.

Ingen svette

Hvis du svetter på det, tørk det med et håndkle. Ha alltid en når du trener. Du liker absolutt ikke å ligge på andres svette, og heller ikke andre som å lyve på deg.

Stink opp en duft

Ikke bruk overdreven parfyme. Det blander seg ikke godt med svette, for ikke å nevne at overdosering det er støtende mot andre.

Respekter tidsgrenser

Et travelt treningsstudio har normalt en tidsbegrensning på kardio-maskiner. Ikke bare sitte på en maskin og chatte, spesielt når noen venter. Tanken med å trene er å få hjertefrekvensen, ikke å utøve kjeften.

Gym Partners

Forvent å jobbe med noen. Det betyr at du blir sving for å gjøre sett. Ikke kast bort tiden som kjører rundt mens partneren din venter på å komme tilbake til å pumpe vekter.

Ta deg selv

Kom tidlig til din aerobic, Pilates eller Yoga-klasse, og legg et håndkle ned i stedet. Og respektere også andre steder. Liker det eller ikke, de fleste treningsstudioer har en førstegangs førstegangspolitikk.

Dype klyvinger

Husk at treningsstudioet ikke er et moteshow. Lagre klyvskjermskjortene, sokkefylte spandexene eller gjennomsiktig klær for et mer passende sted.

Gjør litt støy

Unngå grunting og bruk feil språk. Det vil bare få deg skitne stirrer.

Med disse tipsene bør du være godt på vei til en perfekt trening i et treningssenter. Ikke bare vil dette hjelpe deg med å få en bedre kropp, det vil også gjøre treningsstudioet et bedre sted!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar