Din eks blir gift - 9 ting å huske på

Innholdsfortegnelse:

Din eks blir gift - 9 ting å huske på
Din eks blir gift - 9 ting å huske på
Anonim

Hvis du er i kontakt med din eks, er det uunngåelig at du til slutt vil høre at de giftes en dag. Men hvordan skal du håndtere nyheten?

Tenk deg at du bare tilfeldig blar gjennom Facebook-nyhetsfeeden, ikke ser virkelig noe som fanger din interesse. Og så plutselig dukker et kjent navn opp, et navn som en gang krysset leppene dine veldig ofte. Det er navnet på din eks, og med hans / hennes navn er et livshendelse.

[Navn på din ex] er forlovet.

Du vet at det var lenge siden du krysset stier, men det er en følelse i hjertet ditt som du ikke helt kan beskrive. Er det sjalusi? Er det bitterhet? Er det ekte glede? Du er ikke sikker, men du begynner å lure på hva skal du gjøre når exen din er i ferd med å bli gift?

9 ting å huske på når exen din blir gift

Takket være teknologi, reiser nyheten så mye raskere. Også takket være teknologi, er det så lett å finne ut om livshendelser fra andre mennesker, spesielt din eks. Så hvordan skal du gå om dette? Hva er den beste måten å håndtere nyhetene på?

Her er våre tips:

# 1 Det er greit å føle seg plaget. Du var en gang kjærligheten til hans / hennes liv, så det er greit hvis det fortsatt er noen følelse av følelser som du føler for din eks. Du trenger ikke nødvendigvis å ønske å være bruden eller brudgommen for å kunne føle noe. En enkel slep på hjertestrengen din er normal, fordi du på et tidspunkt syntes å gå ned midtgangen med denne personen.

Hvis du fortsatt ikke er over din eks, er det greit å være sjalu eller trist. Det viser at følelsen er fortsatt der. Men du ville en dag måtte møte det faktum at du og din eks ikke kunne jobbe ting ut. Han / hun fortjener fortsatt å være lykkelig. Jo før du kommer til å forstå dette, desto bedre.

# 2 Gratulerer med din eks, hvis du fortsatt er i snakkespråk. Ikke alle sammenbrudd fører til at dere begge later som om den andre ikke eksisterer. Amicable separasjoner blir stadig mer vanlige. Hvis du er venner på Facebook, eller du fortsatt holder kontakten, slipper du en linje. Spør ex, hvordan han har gjort og si gratulerer. Det kan ta en last av brystkassen din når han / hun vet at du faktisk er ganske bra med engasjementet.

# 3 Snakk om det til dine nære venner. Dette fungerer stadig bedre hvis folkene du snakker med om det kommende bryllupet er også folk som var kjent med ex. Hvis du føler deg sint eller sjalu, la den ut. Dine venner vil kunne trøste deg og gi deg råd om hvordan du kan gå videre. Men hvis det ikke er en stor avtale, kan du bare tilfeldig nevne det og gå videre til flere interessante emner av samtale. [Les: 10 tegn på at du er lovlig og 10 enkle måter å komme seg ut av det!]

# 4 Unngå de negative kommentarene. De som fortsatt henger opp på sin eks, vil finne det vanskelig å motstå subtly å nevne negative kommentarer om den nye forloveden / forloveden. Kanskje hun ikke er så pen, eller han er ikke så god en leverandør som deg. Uansett hva som er tilfelle, vil dårlig utvelgelse din exs nye kjærlighet bare få deg til å se bitter og gjengjeld. Hvis du tror du er en hel liga over din exs fremtidige ektefelle, bare hold det til deg selv. Du ville ikke ønske å invitere fare hvis det nylig forlovede paret plutselig finner ut at du har snakket bak ryggen.

# 5 Det er ikke nødvendig å nevne det til din nåværende partner. Du kan fly ut dine klager til vennene dine, men partneren din er en helt annen historie. Emotional å nevne det til partneren din kan få ham / henne til å føle seg usikker siden det virker som om du fortsatt er påvirket av eventuelle nyheter om din eks. Vårt råd er å holde det på lavt for en stund, eller bare nevne det i forbifarten og la det gå helt.

# 6 Hvis du ikke kan bære vanlige påminnelser om at din eks blir gift, ta dem av nyhetsfeeden en stund. Det er normalt. Ingen vil dømme deg. Du er ikke forventet å sette på et modig ansikt når du ser dem legge ut om å finne de perfekte invitasjonene eller det ideelle temaet. Og du vil nok heller ikke se de faktiske bryllupsbildene før du har hatt tid til å fullt ut akseptere nyhetene og komme over den.

Gi det noen måneder, pluss ytterligere en ekstra måned for når de offisielle bryllupsfotoene kommer ut. Og så kan du gå tilbake til å følge din ex, det vil si hvis du fortsatt klarer å huske. Da de viser ultralydbilder av deres fremtidige barn, bør du være godt over problemet, forhåpentligvis.

# 7 Ikke prøv å visualisere deres bryllup. For menn er dette kanskje ikke så vanskelig å gjøre. Men for kvinner som har drømt om eventyrbrettet hele livet, kan det være litt vanskeligere. I begynnelsen kan du begynne å tenke på hvor de skal bli gift, hva bruden skal ha og hva motivet kan være. Og da begynner du å tenke på hvordan du vil gjøre det.

Du vil ikke gå ned den veien. Du ønsker ikke å planlegge et imaginært bryllup for en lang borte eks som ikke engang blir gift med deg. Kryp trang og distrahere deg selv med noe som ikke engang er eksternt knyttet til bryllup.

# 8 Prøv å huske hvorfor det ikke fungerte mellom deg. Du har kanskje gjort dette før da du fortsatt var over din eks.Men i stedet for den nåværende situasjonen, vil du kanskje gå tilbake til disse øyeblikkene. Det er en gyldig og ikke smertefull grunn til at du ikke er den som vil si "Jeg gjør" til din eks. Enten det er for opptatt med andre ting, hennes uopphørlige naging eller hans evne til å se på andre kvinner, hold disse grunnene i hodet ditt for å minne deg på hvorfor du ikke ønsker å være den som blir gift.

Dessuten, hvis grunnen til at du ikke lenger er et par, er det at du ikke står for sin mor, eller hun er for trengende, finn trøst i det faktum at exen din er noen andres problem nå.

# 9 Prøv å være virkelig glad for din eks. Dette ville være enkelt hvis du klarte å bli venner etter å ha slått opp. Selvfølgelig vil du at din venn skal være glad! Hva slags venn ville du være hvis du ikke gjorde det?

På baksiden, hvis du fortsatt ønsker det, var han / hun valgt, prøv å innse at ingen mengde ønsker kan forandre det faktum at de blir hitched. Hvis du virkelig elsker uselvisk din eks, vil du at de fortsatt skal være lykkelige, ikke sant? Selv om du ikke er den de vil være fornøyd med. Det kan høres ut som en så tragisk ting å si, men aksept vil til slutt overstyre kjærligheten til din eks.

Ekteskap er ikke et løp. Det er ikke engang en gyldig mål for suksess eller lykke. Har du noen ide om hvor mange mennesker fortsatt er ærlig ikke klar til å bli gift? Alle får lyst til å gifte seg på forskjellige punkter i deres liv, og noen vil ikke engang gå ned midtgangen i det hele tatt! Prøv å ikke sammenligne med din ex eller hans / hennes nye fremtidige ektefelle.

[Les: 14 ting å huske på når du ved et uhell støter på din eks]

Noen ganger kan det være din eks som finner ut at du er den som skal giftes. Da ville de være den som gikk gjennom alle trinnene som er nevnt ovenfor. Men da er du sannsynligvis for deliriously fornøyd med bryllupet ditt til å ta vare på det!

Populært emne