15 ting som skjer etter at kjæresten din bryter opp med deg

Så, kjæresten din bryter opp med deg, sannsynligvis ikke forventet det, og nå er du et rot. Jeg får det, så hva skal du gjøre nå? Nei, ikke tekst ham.

Folk bryter opp hele tiden. Det er den delen av livet som du ønsker at du ikke måtte gå gjennom. Som kvinne er jeg vanligvis sint at jeg ikke brøt sammen med dem først. Dette er det som vanligvis går gjennom hodet mitt når kjæresten min brøt sammen med meg: "Du brøt opp med meg? Du vet ikke engang hva du mangler, jeg er en jævla stjerne! Jeg er en diamant! Du finner aldri noen bedre! "

Men la oss være ærlige med oss ​​selv, så mye som du vil ha det, kommer han ikke tilbake. Og nå, alt du har er en bøtte iskrem, din deluxe DVD-samling av Sex i byen, og hans skitne undertøy som du fant under sengen din mens du leter etter din dildo. Det kommer til å bli en morsom helg, har jeg rett?

15 ting som skje etter kjæresten din bryter opp med deg

Selv om du har blindsided, kan du gjenopprette. Det kommer til å være en tøff tur i begynnelsen, men det er noen leksjoner du definitivt lærer. Så her er 15 ting som vil skje etter at kjæresten din bryter med deg.

# 1 Du skal prøve å få ham tilbake. Åh Gud, vet jeg altfor godt. Du skal gjøre alt for å få ham tilbake, og i mellomtiden kommer du til å se ut som en idiot. Nå avhenger det av hvorfor dere to brøt opp.

Men uansett, du skal begynne å lage dumme planer og dukker opp på klubbene han kommer til. Gi ham plass. Han må se om tiden fra hverandre er noe han vil eller ikke. [Les: Hvordan komme over en fyr du fortsatt elsker]

# 2 Du skal late som du har det bra med det. Ja, du er helt fint. Jo, du har gråt deg selv til å sove hver natt, men du er helt greit. Du er ikke bra ... du er et rot. Fyren du likte bare dumpet deg. Godta det og erkjenne det. Gråt når du trenger det Lytt til musikk, se på filmer, kos hunden, gjør hva du trenger å gjøre.

# 3 La oss være venner. Hvis du har vært med kjæresten din for en stund, er du åpenbart gode venner. Når det blir sagt, skal du prøve å bare være venner. Det kommer ikke til å fungere. Du vil være sjalu, prøver å få ham tilbake i armene dine, og det vil vise seg å være et rot.

Du kan IKKE være venner med ex. Minst for det første året. Du må rense ham ut av systemet ditt før du kan ta ham tilbake som en venn. [Les: Hvordan bli venner med en eks uten komplikasjoner]

# 4 Stalker varsel. Når kjæresten din bryter opp med deg, vil du bli en stor stalker. ENORM. Stol på meg. Hver jente gjør det. Ikke tro at du ikke er en av dem. Du vil se ham gå ut og møte jenter og du vet hva du skal være sjalu og pisset av.

Disse følelsene er ikke det du trenger akkurat nå. Så jeg vet at det er vanskelig, men du må slette ham fra alt, og blokkere ham om nødvendig. Minst i et par måneder til du begynner å glemme ham.

# 5 Bruk alle former for kommunikasjon. Hvis kommunikasjon var et problem i forholdet ditt, vel, nå at han er borte, har du blitt en ekspert på det. Du skal prøve å snakke med ham på hvilken som helst sosial medieplattform du kan.

Du vil selv slå på døren hans gammeldags måte, bare for å få oppmerksomheten hans. Jeg kommer til å fortelle deg nå, det ser sannsynligvis ikke dårlig ut i øyeblikket, men du vil dypt angre på det og bli kjent som den galne kyllingen. [Les: 10 stadier av en oppbrudd og hvordan man kommer igjennom dem]

# 6 Du vil be. Det er ikke greit å be når kjæresten din bryter med deg. Du vil ha ham tilbake, jeg får det. Når det blir sagt, vil du redusere deg selv til en hund og komme på knær og be ham om å ta deg tilbake.

Du vil sobbing, snot vil løpe ned i ansiktet ditt, og kanskje vil du få ham tilbake, men det vil ikke vare. I tillegg viste du deg selv hvor avhengig du er på ham, noe som er et tegn på at du må ta en pause og elske deg selv.

# 7 Du skal ha sex. Make-up sex er flott, men ikke når kjæresten din bryter med deg. Hvis det var godt sex og du leser dette, tenker du nok, "ja!"

Men hør, det sexet kommer ikke til å bringe deg sammen igjen. Du må ha en ren pause. Han sover bare med deg fordi han trenger å fylle inn det kjølnløse gapet han plutselig opplevde etter å ha gått opp. [Les: Breakup sex og bare 10 omstendigheter der det virker]

# 8 Du skal endre utseendet ditt. Dette er en god ide. Du kommer til å få din frisyre, gå til treningsstudioet, eller få en tatovering. Uansett hva det er, er det flott. Du må oppdatere deg selv og i utgangspunktet komme ut av situasjonen og se en million ganger bedre enn når du var med ham. Det er flott for selvtillit og for å starte et nytt kapittel.

# 9 Du skal gi opp. Dette er et absolutt must når kjæresten din bryter opp med deg. Du tenker nok at dere to kommer tilbake sammen.Nå sier jeg ikke at du ikke vil, men for å få deg til å gå videre, la oss bare anta at du ikke er det.

På den måten, hvis du kommer tilbake sammen, blir det en stor overraskelse. Og hvis du ikke gjør det, forventer du ikke noe. Når noe involverer en annen person, hold forventningene lave. [Les: Hvordan få selvtilliten din tilbake etter en sammenbrudd]

# 10 Du kommer til å føle deg skyldig. Vel, hvis du lurte på ham, forstår jeg skylden. Du kan imidlertid ikke havne de følelsene inni deg. Folk gjør feil og hvis du gjorde noe, for eksempel, juks, så var han kanskje ikke den første for deg å begynne med. Å føle seg skyldig vil bare gjøre oppbruddene føle seg lengre.

# 11 Du vil også klandre ham. Det var hans skyld fordi han aldri ønsket å snakke om hans følelser. Du vet hva, sikkert, det var ting han gjorde. Men du er også involvert i forholdet - du er ingen engel. Skylling løser ikke noe problem, og det hjelper heller ikke deg med å gå videre. Pluss, hvis du vil ha ham tilbake, vil skylden fungere motsatt måte. [Les: 15 leksjoner du kan lære av dine egne oppbrudd]

# 12 Du vil bare tenke på de gode tider. Oh, de gode tider. Husk piknik vi hadde i regnet eller den ferien i Karibia? Gode ​​ideer. Husk da han aldri ville hjelpe rundt huset og ringte deg fett? Ja, hva med de gangene? Var ikke så chipper, eh?

Du kommer til å glemme galt hver kamp du hadde og fokusere på den positive, noe som ikke er en dårlig ting. Du må imidlertid gå ut av boksen og se på forholdet som helhet. Var det virkelig så bra?

# 13 Analyser tid! Du kommer til å rive forholdet til små biter og dissekere hvert eneste øyeblikk som noensinne har skjedd. Hva betyr det når han sier at han trenger litt tid alene? Ikke gjør dette. Jeg vet, det er så vanskelig ikke, men redde deg selv energien. Han vil ikke være med deg. Det er så enkelt. [Les: Hva skal du gjøre etter en oppbrudd for å føle deg fantastisk?]

# 14 Du kommer til å erkjenne dine handlinger ... senere. Ikke med en gang. Faktisk kommer det ikke til å være din feil i omtrent ett år. Men da, når du langsomt kommer over det, kommer du til å innse din rolle i forholdet og ting du gjorde som påvirket det. Også, du skal prøve å ikke gjenta feilene dine med den nye fyren i livet ditt. [Les: 14 ting å huske på når du kommer inn i din eks]

# 15 Du kommer til å bli bra. Jeg vet, akkurat nå, tenker du ikke på dette. Men du kommer til å bli greit. Jeg hadde en fyr fortelle meg at han ikke elsket meg etter to år ... du kan forestille deg rotet jeg var inne. Det tok meg et år å stoppe Facebook stalking ham og tenke på ham hvert våkne øyeblikk. Men nå er jeg bra. Disse tingene tar bare tid. Så vær tålmodig.

[Les: Hvordan gå videre og håndtere en oppbrudd med et smil]

Når kjæresten din bryter med deg, vil du sannsynligvis være som enhver annen jente - en komplett katastrofe. Men hvis du bare følger disse trinnene, vil du være godt på vei for å føle seg som deg selv og komme deg opp igjen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar