Din hudpleieguide: Tre til seks måneder

Bathtime er nå en bris og babyens hud virker mye sterkere, men det er fortsatt ting å holde øye med for å beskytte babyens mykhet

Opprettholde det gode arbeidet du har gjort de siste månedene, og babyens hud vil forbli nydelig og sunn, til tross for bleputslett og andre hudforhold som kan oppstå.

Barnets naturlige barriere har utviklet seg nå, noe som gjør henne litt mer motstandsdyktig. Men mens det er greit å begynne å bruke visse produkter, er det fortsatt noen ting å passe på.

Gjør en oppdateringstest

Du kan bestemme at du vil begynne å bruke produkter på babyens hud i denne alderen, noe som er helt fint i moderasjon. Bare vær sikker på at du leser etikettene på hvert produkt og utfører patchforsøk på forhånd.

"Fortsett å holde produktets bruk til et minimum," rådgiver jordemor og nyfødt hudpleie rådgiver Sharon Trotter.

'Hvis du bestemmer deg for å bruke noen produkter, må du prøve det på et lite hudområde før du bruker det for første gang - selv om produktet hevder å være naturlig eller organisk.' Dette er en enkel og kontrollerbar måte å se om din babyen vil ha en bivirkning.

Behandle teething utslett

Ved tre måneder gammel er det meget sannsynlig at du snart vil se utseendet på den lille tannens første tannkjøtt, økt kratt og som en konsekvens utslett.

'Disse vil vises rundt kjeveområdet og kan til og med krype ned i nakken, sier Sharon. 'Vask disse områdene forsiktig med vann og klapp tørk for å unngå at smitte øker.'

Legg merke til hudirritasjoner

Akkurat som når babyen din var nyfødt, vil de fleste klumper, støt og utslett sortere seg ut, og flertallet burde ha slått seg av når hun når tremånedersmerket.

"Et antall av de samme hudforholdene som dukket opp da babyen din var nyfødt, fortsetter å fungere i de neste par månedene, sier Sharon. 'Disse skal alle helbrede naturlig, men hvis noe ser ut til å være sint eller vedvarende, så se legen din.'

La hår være

Etter denne alderen vil barnet ditt trolig ha vokst et hårhår som kan trenge litt håndtering.

«Du trenger ikke å vaske babyens hår med sjampo til hun er et år gammel,» forklarer Sharon. «Bare bruk vanlig vann eller hvis du har begynt å bruke babybadprodukter, skyll bare babyens hår i badvannet to eller tre ganger i uken. Du kan bruke en baby kam til å avkrysse noen mattede låser. '

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar