Din hudpleieguide for barn: seks til ni måneder

Hennes kosthold endrer seg, hun tar alt i sikte ... og legger det i munnen. De neste tre månedene kan være utfordrende når det gjelder huden hennes, men det er alltid nok du kan gjøre for å gjøre det lettere

På dette punktet i babyens liv, skal hun sitte opp, spise faststoffer og begynne å bevege seg rundt på en klumpete, roly-poly-måte.

Det er hinsides søtt å se henne vokse opp, men du må se alt hun berører og legger i munnen hennes - dette er årsaken til så mange babyhudsproblemer.

Håndtering av blekkutslett

Du er kjent med blekkutslett. Men nå er hun avvenning, det kan være mye nestier på grunn av hyppigere tarmbevegelser.

«Ikke la barnet ditt være i en skitten bleie,» sier jordemor og nyfødt hudpleie rådgiver Sharon Trotter. "Vask bunnen og kjønnsorganene ofte og bruk et tynt lag av barrierekrem. Velg en krem ​​som ikke inneholder konserveringsmidler, farger, parfymer eller antiseptika, og er klinisk bevist å være effektiv i behandlingen av bløterutslag.

Det er også en god ide å holde en dagbok og se hvilke matvarer som irriterer babyens mage.

Forleng og nyt badetid

Din baby vil nyte badtiden mye nå, da hun skal sprute rundt og leke med vannet. Så, du kan øke lengden på badene litt og bruke bobler til å underholde henne.

'Du kan bruke badprodukter til en baby mellom seks og ni måneder gammel, sier Sharon. 'Men sørg for at de er fri for sulfater (SLS og SLES), parabener, ftalater, kunstige farger og parfymer.'

Alle bør være oppført på ingredienspanelet hvis det er til stede.

Pass på å vaske kjønnsdelene grundig og tørk den lille en veldig bra etter å unngå tørr flekker av huddannelse.

Bekjempe tørr hud

Hvis tørre hudområder kaster opp, kan du behandle dem enkelt og trygt med et enkelt hjemmelaget middel.

'Fyll en sokk med grøt havre (blitzed i en matprosessor), bind deretter sokken og legg til badvann eller hold under varmt rennende vann. Dette vil gjøre vannet melkeaktig og er perfekt for beroligende tørr hud - for deg og din baby, sier Sharon.

Behandler eksem

Ved seks måneder kan du begynne å se tegn på eksem - små røde støt på kinnene og hodebunnen som svulmer når de er riper. Atopisk eksem er den vanligste og er nært forbundet med å være utsatt for astma, høysnue og relaterte allergier.

Det kan være svært kløende som kan føre til at babyens hud blir betent eller til og med smittet. Dette kan behandles med såpesubstitutter, steroidkremer og noen ganger antihistaminer, hvis årsaken er en allergi.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar