Din babys personlighet: Fra fire til seks måneder

Når du går ut av det nyfødte stadiet, begynner babyen å begynne å virkelig nyte det å bli kjent med alle spill

Mens liming og kjennskap til babyen din er pågående deler av foreldreskap, disse få månedene etter at den nyfødte scenen er når hans karakter virkelig begynner å dukke opp.Faktisk handler det nå om å la han nyte sin følelse av nysgjerrighet og bli kjent med de forskjellige menneskene rundt seg.

Hva bedre unnskyldning å taue bestemor inn for en barnevakt?

Oppfordre hans sosiale ferdigheter

Flere ansikter kommer inn i babyens sirkel som han blir kjent med sine søsken, fetter og besteforeldre.«I denne alderen begynner babyen å trives og har stor interesse for menneskelige ansikter,» sier uavhengige helsepersonell Jackie Garwood.

Babyen din begynner å trives og har en sterk interesse for menneskelige ansikter

'Han lærer også hvordan handlinger, som smil eller gråt, vil gi opphav til følelsesmessige reaksjoner fra andre. Dette vil bli lagret i hans minne for bruk i fremtiden. 'Få ut og ta vare på baby grupper og la han begynne å samhandle så mye som han er komfortabel med. Prøv å ikke overvelde ham, men akkurat som oss, trenger babyen en pause noen ganger, så hold øye med hans reaksjoner og ta en tid hvis han finner det litt mye.

Øk hans selvtillit

Det er ikke noe bedre enn et kompliment for å øke selvtillit, så tenk på dette når det gjelder babyen din også. Du kan øke din følelse av selvværd ved å smile og gi ham ros når han klarer å holde på leketøy eller klappe hendene sammen.

Se hans sans for humor

Ok, så han er ikke helt på scenen hvor du kan prøve ut ditt mest sofistikerte komiske materiale.

Men han får ideen om forventning, og at en ting kan føre til en annen, så du finner ham fnise når du trekker ansikter eller spiller kikk-a-boo.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar