Din babys motorferdighetsutvikling: Fra fire til seks måneder

Som babyen din klarer seg fra det nyfødte stadiet, gjør deg klar for litt mini akrobatikk. Det blir mer fascinerende enn OL - garantert

Du har bare kjent hverandre et par måneder, men du vil allerede bli ganske imponert over hvor mye babyen din har utviklet seg.

Mens nyfødte scenen er utrolig søt, er det i løpet av de neste månedene at barnet ditt virkelig vil begynne å vise litt av sin sanne karakter.

Mens han nyter denne nyskapede utviklingen og ser hva han kan gjøre med det, må du være sikker på å holde øye med ham. Du blir overrasket over hvor rask han kan være.

Hva skal du se etter?

Mellom disse årene kan barnet lære å rulle over fra ryggen til forsiden, så la aldri ham være uten tilsyn på en høy overflate, som en seng eller sofa.

Rolling skjer ofte når barnet ditt begynner å bøye knærne og bringer opp føttene for å leke med dem, så flipper over ved et uhell, sier barnefysioterapeut Kate Drake.

Ikke bekymre deg hvis babyen din ikke ruller - noen babyer hopper over dette stadiet

Selv om du ikke er bekymret hvis babyen din ikke ruller - noen babyer faktisk hopper over dette stadiet og går rett til krypende.Mot den siste delen av dette stadiet, kan du også se ham skyve opp på armene og buke ryggen for å løfte brystet og så flaile rundt på magen hans. Og ja, vi mener fallskjerm-ekspert-i-treningsmodus.

Alt dette er et flott arbeid for å utvikle muskler.

Hjelp hans motoriske ferdigheter å utvikle seg

Fortsett å nyte mage tid - det vil si at babyen din tilbringer tid på magen - for å oppmuntre hans evne til å presse opp, rulle over, sitte opp, krype og til slutt stå.

Hvis han ikke ser ut til å like det, gjør du det bare et par minutter om gangen, eller prøv igjen senere. I løpet av mage tid, prøv å riste en rattle ved hodet hans, så han vender mot det og ruller. Overvei baby yoga også - stillingene gir ham sjansen til å strekke og vri, øke sin lemkoordinasjon. I tillegg er det en fin sjanse til å nyte litt bonding med ham.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar