Barnets bevegelsemiljøer - 12-24 måneder

Du er allerede klar over de store milepælene din baby vil nå en dag, for eksempel å rulle over, krype og gå. Men visste du at det er hundrevis flere ferdigheter og mini-milepæler hun vil mestre underveis? Og hvis du deler med sin bevegelsesglede, kan du gjøre en reell forskjell for hvordan hun utvikler seg.

Med vår hjelp vil du kunne støtte babyens innsats, og feire sammen endeløse små øyeblikk av suksess, fordi din oppmerksomhet og interesse vil motivere henne som ingenting annet.

walking

I denne alderen vil din pjokk være oppe på føttene. Vanligvis med 14 måneder går hun fremover med føttene ganske bredt fra hverandre, og tar korte skritt med økende fart. Trekke et leke, Hun vil prøve å gå bakover, og du kan legge merke til at hun samtidig bøyer knærne og svinger armene mens hun prøver å hoppe opp fra bakken. Snart vil hun vise hvor langt hun har kommet ved å løpe over gulvet, klatre opp og ned trappene, og prøver å gå opp og ned en skråning.

Syng 'hoder, skuldre, knær og tenner'. Begynn med deg begge sitter på gulvet med beina forlenget foran deg. Til slutt vil hun kunne gjøre handlingene stående opp, da hun finner balansen å bøye seg over og berøre knærne og tærne.

>> Husk MINI MILESTONENE FOR

Kombinerer to bevegelser

Se pjokket ditt og du vil legge merke til hennes poeng og rotere hennes underarm med håndflaten holdt øverst for å oppmuntre deg til å komme nærmere. Når du spør henne om et spørsmål, kan hun holde armene hennes brede med håndflatene og skrape på skuldrene for å kommunisere "Jeg vet ikke".

Pass et leketøy mellom deg og din tot. Først kan barnet ditt tilby det til deg, men ikke gi det til deg. Hun lærer fortsatt å slippe av det!

Hun tenker også på balanse

Når du går, løper og senker for å stoppe, lærer pjokk din om balanse. Hun vil sette dette til nytte når hun gjør aktiviteter som å bygge et tårn av blokker.

>> MER BABY & TODDLER MILESTONES

Kaster, sparker og fanger

Ballspill er en favorittaktivitet som hjelper din lille til å utvikle spesifikke ferdigheter. Din pjokk vil lære å kaste overhånd før hun prøver underhånd. Og hun sparker begynner av henne går inn i ballen for å få det til å rulle. Det vil ta henne en stund å lære å balansere på en fot, og deretter å gjøre det mens du sparker fremover, og deretter å gjøre alt det mens du holder balansen for å svinge beinet frem og tilbake i en handling!

Spill med barnet ditt med baller i varierende størrelse. Sitt med beina i V-form, vendt mot hverandre, og rull en ball frem og tilbake. Hun vil tilpasse sine ferdigheter for å stoppe og rulle store og små baller.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar