Du vil bli en bio-synergieambassadør - stol på oss

Innhold

"Effektiv og høy kvalitet." "Et bredt spekter av kvalitetstilskudd." "Alle fordelene og ingen av tilsatte sukkerarter og andre nasties." "Hodet og skuldrene over hva annet er der ute på markedet." "Den beste i virksomheten. "Det er bare et eksempel på hva Bio-Synergys 40-ulike ambassadører måtte si om Storbritannias største uavhengige sportsnæringsfirma. Ambassadørene er en mangfoldig gruppe høypresterende, men de er alle forenet av den kjærligheten til Bio-Synergy-produkter - og ikke fordi de er betalt for å si det.

Tror ikke på oss? "Ambassadører blir ikke betalt. Du gjør det fordi du vil gjøre det, og fordi du tror på produktet. "Det er Mike McGurn, en av rugbyens fremtredende styrker og kondisjonstrener. Han begynte å bruke Bio-Synergy lenge før han ble en ambassadør, da han jobbet med St Helens. Han introduserte Bio-Synergy kosttilskudd i klubbens triumferende 2000-01 sesong da de vant Challenge Cup og World Club Challenge, fortsetter å ta Super League-tittelen i 2002. "Mange mennesker bemerket at vi var større, sterkere, raskere enn andre lag i ligaen, sier McGurn.

Kosttilskuddene er ikke bare for de absolutte enhetene til Super League - det er noe for alle. Ambassadør Dida Alsaffar er en PT til en kobling av YouTube-stjerner, inkludert KSI, som trener for en boksingskamp mot andre YouTuber Logan Paul. KSI har brukt Bio-Synergys protein- og BCAA-kosttilskudd, og Alsaffar forteller oss at en annen YouTuber han har jobbet med, Josh "Zerkaa" Zerker, har falt 11 kg om seks uker, takk delvis for å bruke Bio-Synergy-produkter.

Maeve Foley (bildet nedenfor), en skuespillerinne og en profesjonell danser med London Cheerleaders, er også en ambassadør og en stor fan av ernæringsområdet dedikert til kvinner. "Jeg elsker disse produktene fordi de er fulle av vitaminer, mineraler og næringsstoffer," sier hun. "De bidrar til å øke både muskelutvikling og vektstyring, som er ideell for karrieren min."

For første gang kom Matt Newman, politimann og kroppskonkurrent, over Bio-Synergy, han ble umiddelbart imponert. "Det viktigste som slo meg var forholdene mellom makroer. The Whey Better er 92% protein per porsjon, svært lite fett og ingen karbohydrater. "Newman stoler nå på Bio-Synergy kosttilskudd for å hjelpe ham å holde seg over sin ernæring når livet truer med å komme seg over ham. "Selv om jeg kjører rundt på skift, pendler til London, er en pappa [Newmans tredje barn var forfalt når vi snakket], går på treningsstudioet ... hvis jeg har to eller tre protein shakes og BCAAer i min to liter vann flaske hele dagen, vet jeg at ernæringen min ikke kommer til å lide som følge av den planen. "

Bio-Synergy er også der for å støtte elitutøvere på flere måter enn du kanskje forventer. Ta tilfelle av Tony Mills, en spiller for Englands amputerte fotballag slått Paralympic long jumpers, som nå er kommet tilbake til fotball som kaptein i Arsenal. Mills har selv tjent et sete på flyet til Amputee Football World Cup i Mexico i oktober - og det var Bio-Synergy som dekket kostnadene. "England Amputee Football Association er en veldedig organisasjon, den er ikke finansiert av FA," forklarer Mills. "Organisasjonen ber hver spiller å øke en viss sum penger. Jeg måtte finne £ 1500 raskt fordi jeg hadde blitt utarbeidet i oppsettet ganske nylig! Bio-Synergy bidro til å få meg på flyet, og jeg ville gå tapt uten det. Jeg kan ikke takke dem nok. "

Det var en lignende historie med Jake Barton, som ble en ambassadør mens en vellykket Thai bokser og kickboxer med WBC muay thai og ISKA Intercontinental K1 titler til hans navn. Men han tok da beslutningen om å bytte profesjonell boksing og Bio-Synergy stod ved ham, og sponset ham gjennom en 12-måneders overgang. Selv uten denne støtten ville Barton ikke bytte merkevarer. "Kvaliteten er mye bedre enn noen av de andre ting du kan få som er full av sukker," sier han. "For meg, i en vektbegrenset sport og å måtte vekt, er det viktig."

Barton finner det også beroligende at han som noen som er gjenstand for narkotiketester, kan stole på Bio-Synergy - akkurat som ambassadør Phoebe Schecter, kaptein i Storbritannias amerikanske fotballag og England Kabaddi-laget. "Jeg elsker at Bio-Synergy-produkter er britiske," sier Schecter. "Pluss de har blitt testet av LGC Science, så det lindrer det stresset når det gjelder konkurranser."

Og hvis du vil forvandle din lidenskap til karrieren din, kontakt [email protected] om ambassadørprogrammet. Du vil bli med et støttende nettverk av bransjeledere, motta en rabatt på Bio-Synergys kosttilskudd, og motta en fotografering for å bidra til å fremme deg og din ekspertise til Bio-Synergys publikum og øke presseprofilen din. E-post [email protected] nå!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar