Du er klar til å flytte

Kroppene våre er designet for å bevege seg. I tillegg til å opprettholde fysisk ytelse, trener trening mange aspekter av hjernens funksjon; ulike studier har vist forbedringer i kortsiktig hukommelse og evnen til å fokusere.

Visste du?

Mens trening er viktig for å holde kroppen din fysisk fit og sunn, trener treningsfordeler langt utover det.

Hjernekraft

Studier har vist at en kort utbrudd av høy intensitetsøvelse kan hjelpe hjernen din til å behandle informasjon bedre, forutsatt at du er hydrert.

Prøv en Tabata-trening på en robåmaskin. Row med maks innsats i 20 sekunder, hvile i 10 sekunder og gjenta 8 ganger.

Alt hjelper

Bekymret for den beste trening for deg? Stopp fretting og bare gjør noe. Aktivitet har vist seg å forbedre insulinfølsomheten og blodlipidnivået, viktig for å holde hjertet ditt sunt.

Kontroller appetitten din

Trenger snacks? Folk som trener regelmessig, har vist seg å være mer i tråd med hvor mye energi kroppen deres trenger, sammenlignet med de som ikke har liten eller ingen trening.

Verdensklasse økter

Det er derfor Lucozade Sports Made to Move-kampanjen tar sikte på å få en million mennesker til å flytte mer innen 2020. Det er lansert Move Sessions, en serie gratis livsstrømmede treningsstudier som foregår på Pure Gym-anlegg i Storbritannia.

Med en olympisk boks gullmedalje og IBF World Heavyweight Champion, Anthony Joshua, som kjørte en dynamisk kroppsvekt som tilbød et vindu inn i treningsregimet, så var andre spenninger Victoria Spence, Bradley Simmonds og Emily Skye satt i Storbritannia gjennom sine skritt. Besøk lucozadesport.com for å se hva som skjedde og prøv treningene selv.

Grip dagen

En sjanse til å trene med folk på toppen av spillet er en spennende mulighet, så sørg for at du får mest mulig ut av disse øktene ved å holde deg ordentlig hydrert. Lucozade Sport gir karbohydrater og elektrolytter, forbedrer hydrering og opprettholder utholdenhetsprestasjoner under treningen. Å si alt du trenger å bekymre deg for, er å holde trening med treningen.

For mer informasjon om Made To Move live økter, gå til lucozadesport.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar