Du er i den tredje trimesteren: 7 ting du må gjøre før fødsel

Innhold

Arbeid er sannsynligvis den eneste tingen du prøver å ikke tenke på. Men å konvertere noen tanker eller frykt i de siste ukene til handlinger, vil hjelpe deg å føle deg mentalt og fysisk klar for arbeidskraft. Dessuten kan du ende opp med å få en raskere og (hviske det) lettere fødsel. Få hodet ditt rundt disse enkle tipsene i ukene som går opp til arbeid for å hjelpe deg med å føle selvtillit ...

Pustenes kraft

Du lurer kanskje på hva noen innhalere og utånder kan gjøre i møte med en intens sammentrekning, men i Journal of Perinatal Education ble det kalt nøkkelen til å redusere kroppens stresshormoner, noe som medførte fødsel kortere. "Åndedrag gjennom arbeid gjør at du kan slappe av, noe som stimulerer oksytocin, hormonet som bidrar til å tynne og åpne livmorhalsen og flytte babyen din raskere," forklarer antennelærer Philippa Bennett. Når du tar et dypt pust, vil en sammentrekning føles mye mindre smertefull, siden du er mindre spent.

Forskning beste arbeidsstillinger

Spør mødre som har vært der. «I stedet for å spørre om deres fødselshistorie, spør spesielt om stillinger som fungerte best, sier Philippa, som sverger ved mantra-ufoet - oppreist fremover og åpent - for når du sitter på en ball eller knelder på et salongbord. En annen populær arbeidsstilling er på knærne, og legger seg mot en seng for støtte. Dette betyr tyngdekraft oppfordrer babyen til å bevege seg ned og det holder også bekkenet åpent.

Spar energi

Å få nok søvn i oppveksten til arbeidet ditt er viktig for å gi deg nok styrke og energi til å takle det, men å sove med en stor støt kan noen ganger være vanskelig. 'I de siste ukene av svangerskapet, prøv å sprute tørket lavendel under puten din eller legg til et par dråper lavendelolje på en muslinduk, da det er en naturlig avslappende, sier Philippa.

Stol på fødselspartneren din

Ikke bare der for å holde hånden din, kan fødselspartner også spille en betydelig praktisk rolle. De kan være den som spør jordmødre for alt du trenger, fra en fødselsball til en dusj. De kan også hjelpe med å puste, få deg til stillinger eller holde deg oppdret med mat og drikke.

Gå til sykehus til rett tid

Det er lett å gjøre feilen om å gå på sykehus for tidlig. "Forskning har vist at jo lenger du er på sykehus, jo mer sannsynlig er det at du har lengre arbeidskraft, så hold deg hjemme så lenge du kan, sier jordmor Amanda Gwynne. Hvis sammentrekningen er sjelden, mild eller mindre enn 30 sekunder lang, bør du være hjemme og vente på ting å intensivere.

Smertehjelp i arbeidskraft

Du tar paracetamol for hodepine, så hvorfor ikke tidlig i arbeidet også? 'Selvhjelps smertelindring er hvor mange kvinner som går gjennom arbeidskraft, og det kan inkludere alt fra et varmt bad og skifte posisjoner til å bli distrahert av TV'en, sier Philippa. "Noen kvinner tar ko-kodamol, som også inneholder kodein, men kontroller alltid med jordemor først."

Brenn opp med riktig mat

I dagene rundt forfallsdatoen kan riktig diett gjøre hele forskjellen. Stivelsesholdige karbohydrater, som pasta, frokostblandinger, bananer eller smørbrød, er best for energi, ettersom de lett blir fordøyd. Men sørg for at du unngår alt med høyt sukker, da du trenger å holde energinivåene jevn, i stedet for å krasje for tidlig.

Få så mye hvile som mulig

Selv om du må jobbe rett opp til babyens ankomst, ta så mye tid som mulig for å slappe av om kveldene og i helgene. Du kan føle at du har mye å gjøre, men å ta det lett må du komme til toppen av listen.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar