Har du tre ?! Hva du kan forvente når gravid med trillinger

Den positive graviditetstesten forlot deg med spenning, men skanningen som viste deg at du hadde tre babyer, sannsynligvis forlot deg på en helt annen måte.

Du forventer trillinger. Mens det betyr tre ganger skjærheten, kan du også tenke på tre ganger strekkmerker, tre ganger arbeidskraften. Og la oss ikke gå i nærheten av mulighetene for nattfeed.

Legg i den sterke muligheten for at du ikke kjenner noen andre som har hatt tripper (og nei, Phoebe of Friends-berømmelse teller ikke), og du kan være midt i en-aldri-forhandlet-for-denne nedsmeltingen.

Men menneskekroppen er fantastisk, og det vil overraske med hvordan det justerer - og utvides - for å huske de små.

Komme i gang med triplets

Rundt 200 sett med trillinger er født i Storbritannia hvert år, så vær sikker på at mange kvinner har vært gjennom en trippel graviditet før og hadde tre vakre og sunne babyer.

Dine babyer er mest sannsynlig å være ikke-identiske (tre separate egg befruktet av tre spermier på samme tid), da identiske tripler, fra ett egg delt inn i tre, er svært sjeldne. Hvis du ikke kan fortelle deg at du ser alene, når dine babyer er her, kan du finne ut med en DNA-test på din morkake.

Hva du kan forvente under graviditeten din

Å være gravid med trillinger, er klassifisert som en høyrisiko-graviditet. Men du vil bli tildelt en konsulent obstetriker som vil overvåke deg veldig tett gjennom hele svangerskapet, slik at du alltid vil være i trygge hender.

"Prøv å ta det lett - du vil sikkert finne deg raskt dekk og må slutte å jobbe raskere enn om du hadde en baby," sier Sandra Bosman, jordemorskonsulent for tvillinger og flere fødselsforeninger (TAMBA). "Høyt blodtrykk, diabetes og tidlig arbeidskraft er alle muligheter, men å ta vare på deg selv vil bidra til å forhindre dette å utvikle seg."

Når forfallsdatoen nærmer deg, hvis en eller flere av dine babyer ikke ser ut til å være blomstrende, kan legen din indusere arbeidskraft.

Og, som du kanskje forventer, vil du se ut som du forventer trillinger.

>> BABY NAMES - HAR DU VÆLGT DIN DINE?

Hva du kan forvente under arbeidskraft

De fleste trillinger er levert på rundt 34 uker, så det er fornuftig å få sykehusposene dine (yep, flertall eller mahoosive, i dette tilfellet) pakket noen uker før dette, slik at du er klar når du er babyer.

«Du må sannsynligvis bli sykehus lenger enn vanlig,» forklarer Sandra. 'Og det betyr også at du har over 50 prosent sjanse til å ha keisersnitt. Din første baby kan bli født vaginalt, men hvis de andre blir plaget, trenger du kanskje en c-seksjon. '

Treplugger vil trolig bli født veldig lite og kan ha problemer med å puste. Hvis dette er tilfelle, må de bli i en intensivavdeling til de er sterke nok til å ta seg av seg selv.

>> HAR DU GJORT DITT BIRTH PLAN READY?

Hva du kan forvente når tripletene kommer

Å være en mamma til tre babyer vil være ekstremt tidkrevende og utmattende - så hvile når du kan. - En rutinemessig og god organisasjonsfaglighet er viktig, sier Sandra. "Prioritere ting som er essensielle."

Prøv å mate dine babyer samtidig, slik at de begynner å synkronisere - selv om det betyr å våkne en eller to av dem opp. Hvis du ønsker å amme, kan du - du vil svare på fôringen og fortsette å produsere melk til alle tre av dine små er fulle.

>> LES: DE FEM FIGHTERENE ALLE NYE MODERNE HAR

Støtte tilgjengelig for deg

Se etter flere og tripletgrupper i ditt område, å bytte historier med og vent til andre foreldre om ting som bare en mor av multipler forstår. TAMBA er en fantastisk online ressurs som du kan bruke til å snakke med eksperter og få råd.

Å ha trippler vil trolig være den mest prøvde og kjedelige tingen du noen gang har gjort - eller noen gang vil gjøre - i livet ditt.

Men belønningene er uendelige, og svært få mennesker kan si at de har tripler. Det er definitivt en unik forelderopplevelse.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar