Du vet at du er forelsket når Du gjør disse 30 nutty ting

Innholdsfortegnelse:

Du vet at du er forelsket når Du gjør disse 30 nutty ting
Du vet at du er forelsket når Du gjør disse 30 nutty ting
Anonim

Å bli forelsket er det beste. Men hvordan vet du det er ekte? Vel, du vet at du er forelsket når du opplever disse 30 galne følelsene av kjærlighet.

Når du begynner å danse noen, hvis ting går bra og forholdet utvikler seg, er det sannsynlig at dine følelser vil intensivere og bli sterkere. De første flimrene hvor du føler deg som om du kanskje blir forelsket i noen er så spennende. Du begynner å lure på "hva hvis?" Men mens du har disse følelsene, er det virkelig fantastisk, de gir også litt usikkerhet. Vel, du vet at du er forelsket når du opplever disse følelsene.

Ofte vil folk sørge for at de definitivt blir forelsket før de tar det store skrittet og forteller den andre personen. Hvis de ikke er sikre på hvordan den andre personen vil reagere eller om de vil si det tilbake, er det spesielt nervøs. Det gjør at du føler deg ganske sårbar og utsatt.

For andre, å være sikker på at de har blitt forelsket, er også viktig fordi de ikke ønsker å forvirre kjærlighet med forferdelse. Berør bare deres følelser for å få dem til å endres lenger nedover linjen, noe som fører til potensiell skade og problemer senere. [Les: De 15 tegnene du føler deg forelsket og ikke kjærlighet]

Du vet at du er forelsket når …

Å vite at du er forelsket, er ikke så lett som man kanskje tror. Mange tror "når du vet, vet du bare." Men sannheten er, for de som aldri har vært forelsket før, er dette en forvirrende tid. Det kan være lett å feile kjærligheten til noe annet.

Så, vil du være sikker på at dine følelser er det du tror de er? Vel, les videre!

# 1 Du snakker om fremtiden. Å lage fremtidige planer med noen og forestille dere år nedover linjen viser at du vil ha de samme tingene, er på samme sted, og begge tror dette er et forhold som er klart for å holde avstanden. [Les: De 17 tegnene du ser en ekte fremtid med noen]

# 2 Du savner dem etter den minste tiden fra hverandre. Når du først blir forelsket, kan bare en dag fra hverandre være plagsom. Du vil bare være sammen hele tiden.

# 3 De er alltid i tankene dine. Når du er fra hverandre, blir dine tanker helt konsumert av dem. De er ganske mye alt du tenker på. [Les: Leter du etter lykkelig noen gang? Sjekk etter disse 14 tegn på kjærlighet]

# 4 Du er helt over din eks. Uansett hvor ille din eks har skadet deg, innser du plutselig at du aldri tenker på dem lenger. Når du gjør, i stedet for sinne eller smerte, føler du virkelig at du har sluppet.

# 5 Når du tenker på dem, smiler du. Du vet at du er forelsket når du ikke kan hjelpe, men har et dumt soppglimt over hele ansiktet ditt når du tenker på dem? Dette er et tegn på kjærlighets første kjærlighet.

# 6 De tingene du vanligvis vil finne kjedelig eller irriterende, er gøy hvis du gjør det med dem. Av en eller annen grunn spiller det ingen rolle om du gjør den mest verdslige aktiviteten i verden, når du gjør det med dem, er det elektrifiserende.

# 7 Du føler at du stoler helt på dem. De er personen du stoler på og stoler på, uansett hva. [Les: 15 tegn på at du har uteksaminert til sann kjærlighet]

# 8 Du deler hemmeligheter. Når du blir forelsket, har du en tendens til å bli nærmere den personen over noen andre. Du deler ting med dem som er private. Det handler om å teste sin tillit og bygge et intimt bånd.

# 9 Du forteller alt om alt. Hver samtale du har, føles som om den er fullpakket med forskjellige opplysninger du dør for å dele med dem. Du vil bare at de skal vite nøyaktig hva som foregår med deg og finne ut nøyaktig hva som skjer med dem.

# 10 Du er helt komfortabel rundt dem. Å føle seg avslappet og komfortabel rundt noen er faktisk en stor del av å bli forelsket.

# 11 Du er glad for å gjøre ofre for dem. Kjærlighet handler om å gjøre ofre. Du gjør det lykkelig fordi du vet hva det betyr for dem.

# 12 Du føler deg trygg og elsket. Føler du deg trygg og elsket av dem? Følelsen av denne måten påvirker måten du føler for.

# 13 Du har hatt en kamp og gjort opp. Kjærlighet vet at forholdet ditt ikke kommer fra hverandre ved første tegn på problemer. Du hadde en kamp og kom over den. Du vet du er sterkere enn det. [Les: 8 ting å fortelle deg selv når du kjemper med din elsker]

# 14 De så deg gråte. Å være sårbar er viktig. Hvis de så deg gråte og trøstet deg, spiller dette en stor rolle for å hjelpe deg med å føle at det er greit å være sårbar rundt dem.

# 15 Du har vært på ditt rare / ugliest / meanest selv. De trenger å se alle sider av deg, og du er glad for å vise dem.

# 16 Når noe skjer, er de personen du vil fortelle først. Enten du er sint, glad, trist eller opptatt, rush du til dem for å fortelle dem først.

# 17 Du vet at de liker deg tilbake. Du har ikke noen av disse angstene om de liker deg eller føler på samme måte, du kjenner dem godt nok til å vite at de er pent inn i deg også.

# 18 Du føler deres smerte. Når de er triste, er du trist for dem og omvendt. [Les: 7 grunner til at empati er viktig i et forhold]

# 19 Du kan tenke deg å gifte deg med dem. Du vet at du er forelsket når du ikke kan hjelpe, men fantasere hva det ville være på bryllupsdagen din!

# 20 Du vil vise dem til alle du kjenner. Du dør for dem for å møte dine venner, familie, arbeidskollegaer - hvem som helst. Du vil bare at hele verden skal vite at du er sammen.

# 21 Du kan ikke slutte å snakke om dem. Boring buksene av dine venner og familie med din endeløse prat om dem? Dette er sannsynligvis et tegn du vet at du er forelsket!

# 22 Du leser igjen sine meldinger. Fortsetter du å lese over teksten de har sendt deg? Dette er et tegn du kunne være forelsket i.

# 23 Du fortsetter å se på bildene sine. Du vet at du er forelsket når du er fra hverandre, du fortsetter å sjekke ut bildene dine, spesielt de to sammen.

# 24 Du vil vite alt om dem. Du vil kjenne dem inne ute - det gode, det dårlige og det stygge. Du vil være 'deres person' og vet at de er dine. [Les: Hvordan gi plass i et forhold og komme nærmere]

# 25 Du mister oversikt over tid når du er sammen. Timer synes å fly av når du er med dem fordi du elsker tiden du bruker sammen så mye.

# 26 Du støtter hverandre. Når tider blir tøffe eller når store beslutninger må gjøres, støtter du alltid hverandre.

# 27 Du husker alle de små tingene de liker. Kjærlighet handler om detaljene. Du har ingen problemer med å huske ting de liker, eller å vite nøyaktig hvordan du kan oppmuntre dem og få dem til å smile.

# 28 Du vil ha det beste for dem. Uansett hva som skjer, føler du deg som om du bare vil ha det beste for dem.

# 29 Du vet at de vil ha de best for deg. Du vet at de vil være din største cheerleader, uansett hva. [Les: 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

# 30 Du føler deg litt redd. Når du tenker på å fortelle dem at du elsker dem, føler du deg litt engstelig, litt redd. Det er bare fordi forelsket er en ganske stor sak!

Du vet at du er forelsket når du har opplevd disse tegnene. Og føler deg trygg på at du er forelsket i en annen person, kan føle deg virkelig fantastisk.

[Les: Hvordan vet du når du elsker noen? 18 idiotiske måter]

Husk at det er greit å være sårbar. Hvis du er i et kjærlig forhold, kan det være det beste i verden. Så vær ikke redd for å dele dine følelser. Hvis du er klar til å fortelle dem at du er forelsket, bare gå for det!

Populært emne