Du kan fortsatt kjøre en av Storbritannias beste halvmaratoner i oktober

Du kan fortsatt kjøre en av Storbritannias beste halvmaratoner i oktober - øVELSER 2023
Du kan fortsatt kjøre en av Storbritannias beste halvmaratoner i oktober - øVELSER 2023
Anonim

Hvis du skulle designe den perfekte halvmaraton, hva ville du inkludere? Du vil nok hoppe over åsene, for en start. Du vil også kaste inn noen severdigheter for å beundre deg slik at du ikke legger merke til dine vondt ben for litt. Været ville sittende fast i den ikke-for-hot-ikke-for-kald Goldilocks sonen. Du kan også kaste inn en sjanse til å oppdage noen sjeldne og imponerende dyreliv.

Royal Parks Half Marathon tilbyr alle disse tingene (det er pelikaner i St. James 'Park, og de teller så sjeldne og imponerende i vår bok). Selvfølgelig er en halvmaraton i sentrale London, med så mye å gå for det, nødt til å være populær, så plasser blir allokert ved stemmeseddel. Årets stemmeseddel har allerede skjedd, men du kan starte startlinjen den 14. oktober hvis du kjører for veldedighet. På mange måter er det som en karmisk ballot, hvor du gjør din bit for en god sak, og universet - vel, veldedighet - belønner din innsats med et sted i løpet.

Fredag 24. august er fristen for registrering å kjøre for en veldedighet. Du finner mange deltakende organisasjoner på Royal Parks Half's velgørenhetsliste side, brutt i band etter antall steder hver enkelt tilbyr. Derfra må du kontakte hver veldedighet separat for å finne ut om det fortsatt har ledige plasser og hva fondforventningene er.

Å ja ja, innsamling av penger. Hvis du aldri har fundraised før, kan ideen om å rustle opp flere hundre pund fra venner, familie og kolleger virke litt skremmende, spesielt siden Royal Parks Half er mindre enn ti uker unna. Er det enda mulig å heve den typen penger på den tiden?

Ja, sier Will Scambler, en senior pengeinnsamlingsdirektør ved Cancer Research UK (CRUK), som ber om £ 400 i retur for et sted på sitt lag. Det krever engasjement og planlegging fra din side, men CRUK (og andre veldedige organisasjoner) gir støtte og materialer - som samling bokser, plakater, bannere og ballonger - for å hjelpe deg med å nå målet.

"De som høyner mest, er de som er i kontakt med veldedighet," sier Scambler. "Vi har hatt de mest pessimistiske folkene som sier at alle vennene mine allerede har donert og jeg ikke kan hente noe mer, men i det øyeblikket du får dem til å tenke på en annen måte, plutselig kan du øke mye mer penger."

For å øke £ 400 om ti uker, anbefaler Scambler å gjøre små, offline hendelser en gang i uken i løpet av de ti ukene. "Bake salg er veldig enkelt. Bare bake masse kake og gå inn på kontoret. Noen som meg - jeg spiser dem, sier Scambler. Andre forslag er å være vert for en grill, hold en Kom og spis med meg opplev, eller kjøre en pub quiz.

Se relatert Half Marathon Training: Planer, tips, råd og mer Her er hvor mye halv maraton trening du må gjøre for å bryte to timer

Hvis det høres ut som mye arbeid med tanke på at du også har en halvmaraton å trene til, vel … det er, men vet at hvis du er villig til å sette innsatsen, vil det til slutt være en svært givende opplevelse. Her er hva Rebecca McKeown, som kjørte for CRUK i 2017, sa.

"Jeg kjørte for CRUK til støtte for min beste venn og hennes familie som har blitt sterkt påvirket av kreft. Jeg klarte å øke over £ 700 ved å dele min side med bare gaver så snart jeg registrerte meg. Jeg re-postet det ofte sammen med oppdateringer på min løpende fremgang, og mine venner og familie var veldig støttende og sjenerøse. Persistens og beslutsomhet hjalp meg med å heve pengene. Jeg likte virkelig utfordringen med både løp og pengeinnsamlingsmålet. Mitt råd til andre som tenker på å registrere meg er dette: Bli inspirert av utfordringen, og du vil overraske deg som jeg gjorde! "

Følelse inspirert? E-post [email protected] for å finne ut om å kjøre for Cancer Research UK eller bla gjennom Royal Parks Halfs veldedighetsliste.

Coach er mediepartner av Royal Parks Half Marathon

Populært emne