Du er det du elsker, ikke hvem elsker deg: 11 måter å føle deg elsket av

Innholdsfortegnelse:

Du er det du elsker, ikke hvem elsker deg: 11 måter å føle deg elsket av
Du er det du elsker, ikke hvem elsker deg: 11 måter å føle deg elsket av

Video: Du er det du elsker, ikke hvem elsker deg: 11 måter å føle deg elsket av

Video: Du er det du elsker, ikke hvem elsker deg: 11 måter å føle deg elsket av
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Vi tror noen ganger at vi elsker en person fordi de er akkurat som oss. Selvfølgelig er det sannheten, fordi du er det du elsker, ikke som elsker deg.

Har du hørt frasen, er du det du elsker, ikke hvem elsker deg? Problemet i disse dager er før vi selv kommer inn i et seriøst forhold, begynner vi å identifisere med våre betydelige andre. Vi begynner å glemme hvem vi er. Da overbeviser vi oss selv om hvorfor vi blir forelsket i første omgang.

Mange av oss har allerede blitt offer for dette - vi gjør folk kilden til vår lykke, og når de går, blir vi litt tapt og mye ulykkelige. Dette er fordi vi vil at de skal være den personen vi vil at de skal være. I hovedsak vil vi at de skal være noen som de kanskje allerede er, men oftere enn ikke, de er virkelig noen andre.

Godta noen andre som deres sanne selvtillit

Du kan ikke forvente å elske noen når de ikke kan oppnå de standardene du har satt. Sannheten er at de ikke bør holdes opp til en bar de ikke er klar over. Det eneste som er viktig er at de er gode mennesker, klar og villige til å elske deg tilbake.

Hvis ikke, hva er poenget med å elske noen i det hele tatt? Jeg sier ikke at vi ikke bør elske folk. Vi burde, men vi burde elske dem betingelsesløst. Dette betyr uten å forvente eller kreve noe i retur. Og ikke bare elske en person eller en ting om gangen. Elsker flere. Elsker mye. Viktigst av alt, elsk deg selv. [Les: Kjærlighet suger! 21 grunner til at vi hater det og likevel ønsker det]

Så hvordan kan du elske noen som ikke er du?

Svaret er at du ikke gjør det. Du elsker den personen uansett om de er som deg eller ikke. Du elsker dem uten å be om at de liker de samme tingene du gjør, men du kan dele dem med dem i god tid. Elsk dem uten å forvente at de skal gjøre det du vil, men du kan spørre om dem når tiden er riktig.

For nå må du lære å akseptere disse tingene. Slik skal du fortsette.

Elsk deg selv

Du har sikkert hørt dette uttrykket en milliard ganger, figurativt. Men det faktum at dette er et populært mantra betyr at det er sant. At det faktisk fungerer. Det er flere måter å elske på deg selv, og vi starter med enkle ting.

#1 Våkn opp og bokstavelig talt si, "Jeg elsker meg selv." Gjør det til en vane, til du virkelig føler at du elsker deg selv. Det er grunn til at lærerne i skolen fortsetter å gjenta noen leksjoner - for oppbevaring. Overbevis deg selv og alt annet vil følge.

Hvorfor sier jeg dette? Fordi ikke alle har kommet seg til seg selv. Noen har slitt med å akseptere hvordan de ser ut, hvor de står i samfunnet, lever med feilene de har gjort, eller noen andre faktorer bare de kunne forstå fullt ut. [Les: Hvordan slutte å elske noen andre og elske deg selv mer]

# 2 Ulike mennesker krever forskjellige måter å elske seg selv på. Men det er noen vanlige faktorer som allerede har vist seg å være effektive.

Selvmeditasjon hjelper. Mange selvhjelpsbøker eller YouTube-videoer gir deg muligheter til å meditere og andre lignende aktiviteter som legger deg til Zen og stiller tankene dine. For å meditere, går noen i yoga, går i parken, eller bare setter seg ned på en komfortabel stol med lukkede øyne.

# 3 bortskjemt hjelper også. Ta en pause, få håret kuttet, neglene dine ferdig, eller gå til et spa og bare slapp av! Som andre ting har forskjellige mennesker forskjellige måter å tilbringe en pause på.

Noen jenter liker å handle mens noen gutter foretrekker å spille basketball eller fotball. Uansett hva flyter båten, så lenge det gjør en, har det en god tid. [Les: 15 måter å være noen som alltid sier, jeg elsker livet mitt!]

Elsker andre

Kjærlighet trenger ikke nødvendigvis å være romantisk. Det er andre kjærester like gode som romantisk kjærlighet. Kjærlighet til foreldre og kjærlighet til venner er like oppfylle som å elske noen på en romantisk måte.

#1 Ta tid til familien og besøk dem så ofte som mulig. Hvis det er så mye av et uleilighet, ring dem eller send dem en tekst. Sjekk om de er i orden eller hvordan de gjør det.

Disse enkle bevegelsene går langt for å få dem til å føle seg elsket og omsorgsfull. Send din mor blomster eller din pappa en slank ny slips, eller knytt søsken til morsomme og trending memes. Å gi er omsorg, og det er en av de mange måtene å vise kjærligheten til dem. [Les: Hvor det er kjærlighet, er det liv: Kjærlighet gjør oss bedre]

#2 Lag tid for vennene dine også. Livet blir opptatt. Noen ganger betyr helgene arbeidshelter. Du trenger ikke alltid å se vennene dine, men det vil være fint å slappe av minst en gang i uken eller hver annen uke.

Hengende med venner betyr at du snakker om ting annet enn arbeid og annet ansvar. Du snakker om andre felles interesser som politikk eller kunst eller den nyeste serien på Netflix.

Ikke glem at når du gir kjærlighet, forventer du ikke noe i retur. Gi det gratis uten forventning. Du vil bli overrasket over å vite at universet konspirerer på en måte å gi alle disse kjærlighetene tilbake til deg, eksponentielt. [Les: 25 minneverdige leksjoner for å perfeksjonere livet ditt]

Elsk livet ditt

# 1 Ta en pause. Du kjenner alle musikkvideoene og filmene om å reise og gå på eventyr og ha bøttelister? De jobber. Jeg anbefaler at du bare gjør det. Gi deg selv en pause, og bruk av den ferien lar deg redde.

Det trenger ikke å være noe dyrt.Det kan være like enkelt som å vandre rundt i byen, ta en ny rute og oppdage nye steder. [Les: Hvordan motivere deg til å gjøre stort sett alt]

# 2 Gå på ferie. Selvfølgelig, spar opp for den fortjente stranden tur eller den Euro tur du har planlagt i årevis. Nye steder betyr nye perspektiver, og studier lyver ikke når det viser seg at folk er generelt lykkeligere og bedre når de reiser. Det er også en måte å møte nye mennesker og lære nye ting.

# 3 Vet hva du vil og trenger. Kjærlig liv handler ikke alltid om adrenalinhastigheten. Det betyr også at du bare bor hjemme og ser på en film, lytter til musikk eller leser en bok. Som jeg har sagt, har forskjellige mennesker forskjellige krav. Du må bare vite hva du vil ha og ha modet til å gjøre, gjør det. [Les: 12 trinn for å forandre livet ditt og finne din lykke]

# 4 Gjør noe nytt. Jeg forstår at det å gjøre nye ting kan være ganske skummelt for noen, spesielt de som ikke liker risikoer eller er komfortable med rutiner. Det er greit, det er ikke galt.

Men det er heller ikke noe galt med å gå ut av komfortsonen og gjøre ting du ikke regelmessig ville gjøre. Livet handler om å ta risiko, gjøre feil og lære av det. Tross alt er livet det du gjør det. Hvis du oppfatter feil som en læringserfaring, kan det være en god ting. [Les: Hvordan være mer utgående - 12 måter å gå ut av din komfortsone]

Å være glad er en prosess

# 1 Lev livet som et eventyr. Det vil være tilbakeslag, jeg forsikrer deg om det. Men så hva? Livet er et helvete av et eventyr. Heck, en enkelt sang genererer tusen følelser. Alt er en prosess, så er lykke. Bare fortsett og la aldri noe tilbakeslag stoppe deg fra å elske deg selv, elske andre og elske livet. [Les: 40 morsomme og upbeat sanger å spore deg ut av det funk]

# 2 Det handler om kjærlighet. Og akkurat som en lærer til elevene hans, la meg gjenta meg selv: Elsk mange. Elsker mye. Viktigst, elsk det du er, ikke bare den personen du elsker.

[Les: 18 måter å bli mer spontane i livet]

Gjorde noen av disse tankene resonans med deg? Vil du være villig til å godta den sanne personen du elsker? Det er du, forresten.

Anbefalt: