Ja, din Fitness Tracker er unøyaktig. Nei, det betyr ikke noe

Innhold

Hvis du jager ned treningssporere nyheter og sladder så hardt som vi gjør på Trener (eller om du ikke gjør det - denne historien var overalt), har du sett en som? rapport som tyder på at treningssporere kan gå galt med så mye som 32% når det kommer til avstand sporet. Rapporten "hjelpsomt" påpekte at hvis du hadde brukt en slik unøyaktig tracker for London Marathon, har du kanskje savnet målstreken med åtte miles.

Å legge til ideen om at noen ville klare å løpe åtte miles forbi London Marathon-målstreken, eller faktisk komme til 18,2 miles og antar at de er ferdige til tross for at tusenvis av andre mennesker fortsetter forbi dem i tempo, hadde denne rapporten flere feil. Den viktigste av disse var at det helt ignorert bruken av GPS, men vi kommer til det. Først, la oss gå gjennom noen andre problemer, slik at du ikke slipper av teknologien unødvendig.

Hvilken? test ble gjort på folk som gikk på tredemølle i ti minutter, kjørte på en tredemølle i ti minutter, og da gjorde husarbeidene som å bære shopping. Resultatene ble ekstrapolert for å gi den totale feilen for maraton. En merkelig test, og vi trenger neppe å påpeke, veldig forskjellig fra å kjøre en maraton.

Når GPS ikke brukes, måler treningsmålere avstanden ved hjelp av et akselerometer som overvåker bevegelsen for å estimere trinn og avstand som dekkes. Dette tar vanligvis hensyn til dine personlige opplysninger som høyde og vekt. Det er ikke den mest nøyaktige metoden, men de fleste enheter kan kalibreres for å være mer nøyaktige - ved å måle og angi stridlengden, for eksempel - hvis du er desperat for å få mer presis statistikk.

Se relaterte De beste treningssporene i 2018 Hvorfor er 10 000 trinn per dag et utmerket mål

Når det er sagt, hvis du er så desperat for nøyaktige tall, vil du sannsynligvis kjøpe en tracker med en GPS i den. Dette bruker satellitter til å spore posisjonen din mens du kjører, går, sykler eller hva som helst annet mens du er ute og gir en langt mer avstandsmåling. Det er fortsatt ufeilbarlig, spesielt rundt høye bygninger eller i tett skog, men det er definitivt nøyaktig nok til å brukes som målestokk for avstand som dekkes når du trener utenfor. Hvis treningsplanen din sier "løp 5K", og du gjør det basert på GPS-klokken, kan du være trygg på at du ikke kommer til å være så langt unna merket. Selv om to timer har passert og det står at du er 3 km, kan du prøve å slå den av og på igjen.

I løp vil selv folk med GPS-klokker ofte finne at det ikke samsvarer med raseavstanden. En grunn til det er at det er sjeldent at du tar den korteste ruten rundt et løpskurs. Det kan hende du må veke rundt folk, eller du kan ikke ha arbeidskunnskap om racingbaner. Problemet med høye bygninger kommer også til spill med hendelser i bebyggede områder. Selv med disse problemene, har GPS-trackere en tendens til å komme inn innenfor en halv kilometer av den faktiske raseavstanden mesteparten av tiden.

Treningssporere er ikke alltid nøyaktige. Det vil ikke være nyheter for noen å bruke en. Men de er vanligvis konsekvente i hvordan de måler aktiviteten din, noe som er viktig, fordi det lar deg sammenligne en dag med den neste. Treningssporere er heller ikke det aller beste, og alle har en sunn livsstil, og de fleste går glorøst uten dem om de kjører maraton eller går på hunden. Og slamming av alle trackers som feilaktig unøyaktig basert på en bizar innendørs tur / kjøre / bære shopping test er ikke veldig rettferdig eller nyttig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar