Ja, du kan være gravid og fortsatt ha et liv

Gjør skiftet til mamma-å-være mens du fortsatt lever livet du elsker. Ja det er mulig…

Hvis livet ditt pleide å dreie seg om fredagskvelden mojitos og en daglig koffeindråpe, kan du finne ut hvor du vil føle deg som de neste ni månedene, og finne ut om du er gravid. Selv en enkel beslutning blir plutselig overveldende (kan jeg fortsatt gå for en løp? Vil jeg faktisk overleve uten vin?). Å miste kontroll over kroppen din og endre livsstilen din for å imøtekomme din voksende baby, kan ta litt til å bli vant til.

Men graviditet trenger ikke å bety glipp av det - det er bare et spørsmål om tilnærming. Med andre ord, slutte å tenke på hva du ikke kan gjøre og begynn å nyte det du kan.

Drikker under graviditet

Hvis du sliter med å huske en helg (OK, la oss innrømme det, til og med en ukenatt) som ikke var opphørt med et avslappende glass rødt, da kan ni måneders mangel være et skummelt prospekt.

Chief Medical Officers for Storbritannia anbefaler at hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid, er den tryggeste tilnærmingen ikke å drikke alkohol i det hele tatt, for å holde risikoen for babyen din til et minimum.

'Du kan finne en jomfru Maria og ingefærøl appellerer mer

Du kan ikke engang ha en drink under graviditeten uansett. Noen ganger kan kvalme, tretthet og et ønske om å være så sunn som mulig sette den mest alkoholholdige kvinnen av mens du forventer, eller du kan finne en jomfru Maria og ingefærøl appellerer mer.

Men hvis det er tøft, finn andre ting for å hjelpe deg med å slappe av, for eksempel å se den nyeste, varme Netflix-serien. «Hjernen tar rundt seks uker for å bryte en vane, så hold den nye rutinen så lenge, og du vil begynne å kreve din nye kveldspakke,» sier psykolog Dr Sandra Wheatley.

Her er 20 av de beste alkoholfrie drikkene til under graviditeten.

Graviditetstrening

Enten du er en total trening fanatiker eller en rolig svømmetur slags jente, å være gravid, gnister ofte total trening forvirring. Mens du kanskje ikke vil henge trenerne dine helt, eller vil du gjøre alt som kan sette din voksende baby i fare.

Rundt 30 minutter med mild trening fire ganger i uken er ideell - det kan faktisk redusere risikoen for graviditetskomplikasjoner, som for eksempel svangerskapsdiabetes, ifølge forskning fra Johns Hopkins University. Før du drar inn, vurderer du hvor mye du gjorde før.

«Du bør ikke ta opp en ny rutine eller presse deg selv,» sier pre og postnatal fitnessekspert Joanna Helcke, fra Zest4LifeUK. "Kroppen din og leddene er løsere på grunn av graviditetshormonet, så unngå kontaktsporter og høyintensitetsøvelser, for eksempel squash, da de kan føre til skade," sier hun. Du vil heller ikke overopphete, så tone ned dine økter og velge mildere øvelser, som en lett jogging, svømming eller rask spasertur.

De 10 beste graviditets fitness DVDene

Få nok hvile

Hvis ideen om en god natt skal være ute til daggry og tilbringe resten av helgen din, kan du forvente et rutineskifte. Selv om du ikke sanker klokken 22.00, kan du finne nestinginstinktene dine i alle fall, noe som gjør deg mer tilbøyelig til å bli hjemme.

'På kveldene ute, gi venner hodene opp for at du skal gå tidligere enn vanlig'

Fortsett å feste, men hvis du sliter med å holde tritt med vennene dine nå er det en bump i slep, ikke føler deg dårlig. "Å bruke sko som ikke gjør at du vil gråte etter en time, og gi venner hodene opp, du skal reise tidligere enn vanlig, vil ta trykket av," sier psykolog Gladeana McMahon.

Hvis du ikke kan møte dine vanlige antics, fortell vennene dine hvor mye du fortsatt vil bruke tid med dem, så kom deg opp med alternativer. Spør om de vil komme rundt til middag, eller foreslå en kino tur eller ettermiddagste.

Hvor mye koffein kan jeg ha under graviditeten?

Når du står overfor et kjedelig arbeidsmøte eller venter gjennom treacle etter en dårlig natts søvn, har du kanskje ikke skjønt hvor mye du stolte på koffein. Men din baby vil ikke sette pris på den fjerde tynne latte så mye som deg.

Den gode nyheten er at du ikke trenger å gi opp koffein helt i svangerskapet. Helseinstituttet anbefaler å holde 200 mg daglig - forskningsmiljøer forbyr overdreven kaffeforbruk til abort og lav fødselsvekt. "En krus med filterkaffe inneholder 140 mg, mens melkk sjokolade inneholder opptil 25 mg per 56 g bar," sier ernæringsekspert Charlotte Stirling-Reed. Eller 200 mg er tilsvarer to eller tre kopper te (avhengig av hvor sterk). Få mest mulig ut av det ved å drikke det klokken 10.30 - forskning tyder på at kroppenes klokker er mest mottakelige for koffein noen timer etter å ha våknet opp.

Du kan også spinne det ved å bytte til en mokka. Brew en-delt kaffe og legg til en teskje kakao (som kan øke minne og blodsirkulasjon, sier forskning fra Harvard Medical School). Bland alt sammen med litt varm melk for kalsium, viktig for å bygge babyens bein.

Ditt forhold under graviditet

Du er vant til lange middager på deux som en vanlig ting. Men nå sover du enten halvveis gjennom hovedretten eller føler deg for syk til å nyte den.Dessuten finner han det litt pinlig at du må grille servitøren over hver tallerken ('Er denne geitosten pasteurisert?').

>> 15 KJØDER SOM ER SIKKER Å SPISE I FORNYTTELSE

Du vil ikke alltid kunne forutsi hvordan du vil føle deg om kvelden, spesielt siden den fortsetter å forandre seg gjennom graviditeten din, så det hjelper å være fleksibel. En helg lunsj dato kan fungere bedre enn et kveldsmåltid. Eller prøv å gå til et marked eller en utstilling sammen i stedet, noe som vil gi deg noe annet å snakke om - og minne deg på hva du var interessert i BP (før graviditet).

«Det er greit å snakke om bumpen din, men sørg for at du tillater tid til andre samtaler, og fortsett å ha det gøy sammen,» forteller Relations-ekspert Paula Hall.

For flere flotte funksjoner om graviditet, abonner på Mother & Baby magazine her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar