Skriv en fødselsplan for dine medisinske ønsker

Det er viktig å tenke på fødselsplanen din når det gjelder å la jordmor og medisinsk team vite hva du vil.

Før du så mye som henter en penn, start prosessen ved å lese andre mors fødselshistorier.

"Les mye om alle slags fødsler, hjemmefrafødsler og fødselsfødsler, mobilfødsler og fødsler i sengen, til planlagte og beredskapsspesialister," sier Sheena Byrom OBE, jordemorskonsulent, leder av Midwifery Unit Network og forfatter av Fangende babyer.

Ditt neste skritt er å gjøre litt forskning og ta noen grunnleggende beslutninger.

Din jordmor trenger å vite hva din holdning til smertelindring er, dine følelser på å få babyens hjertefrekvens overvåket kontinuerlig, og dine tanker om medisinske inngrep bør din arbeidskraft sakte.

>> DIN HOSPITAL BAG-KONTROLLLISTE

Hvem vil du med deg under arbeidet ditt?

Er du ekstrovert eller introvert av naturen? Hvis du er en latterlig ekstrovert, kan støtten til dine venner eller familie være viktig for deg i tidlig arbeidskraft.

Hvis du er roligere, kan du foretrekke å jobbe med lite lys, med jordemorene som forlater fødselspartneren din og deg i fred for så mye av prosessen som mulig.

Liker du å være i kontroll under beslutningsprosesser, eller føler du deg tryggere når andre tar ansvar?

Hvis førstnevnte, sørg for at fødselsplanen inneholder et notat som forklarer at du vil at alle beslutninger skal bli fullstendig forklart for deg og diskutert med deg. Hvis sistnevnte, kan fødselsplanen spørre legeholdet for å kortlegge din fødselspartner, hvem kan da videresende nøkkeldata til deg.

Du kjenner deg selv best, så ved å tenke på hva som gjør deg rolig og avslappet, kan du skrive en fødselsplan som gir deg den beste sjansen til en strålende, personlig fødsel.

>> LES: HVOR MIDWIVES STILLER PÅ DERES Fødselsplaner

Hold fødselsplanen kort og kortfattet

Det er avgjørende at du holder det snappy, fordi ditt medisinske team ikke har tid til å lese en 20-siders avhandling.

Hvis en av dine forespørsler er svært viktig for deg, forklar hvorfor du vil ha det.

"Hvis dette er din andre eller tredje fødsel, kan dine tidligere fødsler ha en enorm innvirkning på måten du føler om denne, sier Sheena.

"Positive fødsler gjør at kvinner føler at de kan oppnå noe neste gang rundt, men hvis det var aspekter av det siste du ikke vil gjenta, bygg disse inn i fødselsplanen din og forklar hvorfor."

'Du bør også inkludere hva du vil skje i tilfelle andre scenarier,' sier Sheena. ‘

Så, hvis du planla for vannfødsel, men ender med å ha en keisersnitt, for eksempel, hva er dine prioriteringer i den nye situasjonen?

Tenk gjennom disse scenariene, slik at du kan hevde dine ønsker hvis de oppstår, vil sette deg tilbake i kontroll, hva som skjer, og holde deg involvert i hvert trinn av arbeidet ditt. Og det er det som gjør forskjellen mellom en god fødsel og en flott en. En positiv fødsel er ikke avhengig av at alt går akkurat til å planlegge: det er avhengig av at du føler at du har den fødslen du vil ha. '

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar