Skriv en fødselsplan for din fødselspartner

«Din fødselspartners jobb er avgjørende,» sier Sheena Byrom OBE, jordemorskonsulent, leder av Midwifery Unit Network og forfatter av Catching Babies.

'Det er viktig at de vet hva som er viktig for deg, og hvordan du best kan støtte deg, før du går i arbeid.'

Skrive en fødselsplan for fødselspartneren din vil starte samtaler om hvordan du skal jobbe sammen gjennom arbeidskraft. Det vil gi deg tid til å prøve ut noen forskjellige teknikker, og finne ut hva du liker - og enda viktigere, hva du ikke liker - måte før de sammentrekningene starter.

Tenk på denne fødselsplanen som et sett med instruksjoner som skal brukes sammen med din medisinske plan, og redegjøre for hva partneren din skal gjøre for å støtte deg under arbeid og fødsel.

«Diskuter det i lengden sammen,» sier Sheena, 'siden metodene du bruker, vil være helt personlige. Du vil kanskje spille bestemt musikk, sette lysene på et bestemt nivå, eller prøv massasje eller avslappingsteknikker. '

Hva vil partneren din gjøre mens du er i arbeidskraft?

Legg merke til spesifikke plikter for partneren din, for eksempel å forfølge kontraktene dine og overvåke hvor fort de kommer, slik at du kan vurdere om du må gå på sykehus eller ringe jordmor.

Det bør også være deres ansvar å sørge for at du spiser og drikker sunt. Ta med planer for å transportere deg til sykehus, og en sjekkliste over ting å pakke inn i bilen og sykehusposen din, og til og med sykehusets postnummer.

Hvis du har eldre barn, må du også planlegge barnepass. Du vil kanskje at de skal være til stede under en del av arbeidet ditt, eller du kanskje ikke: Ta de nødvendige tiltakene og gjør det til din partneres ansvar for å sikre at det skjer på dagen.

Når du er i etablert arbeid og din jordmor er til stede, vil din fødselspartner opptre som din advokat, som representerer dine ønsker til lege.

"En av deres viktigste oppgaver er å bygge forhold til din omsorgsperson," sier Sheena, "og å sørge for at kommunikasjonslinjer er så åpne som mulig."

Det betyr at de må kunne representere deg tydelig og kraftig, men ikke kraftig eller obstruktivt. Så tenk både om dynamikken mellom dere to, og hvordan de kommuniserer med andre.

>> LES: HVOR MIDWIVES STILLER PÅ DERES Fødselsplaner

«Din fødselspartners jobb skal ledes av deg, for å være en konstant støtte, men å smelte inn i bakgrunnen, slik at dine behov står i forkant,» forklarer Sheena.

"Legg merke til spesifikke plikter å utføre i løpet av etablerte arbeid," sier Sheena, "som å gi deg en slurk av vann med avtalt intervaller, vedta støtteposisjoner under sammentrekninger eller coaching deg med pusten din, og forutse hva du kanskje vil ha neste."

På den måten, med partneren din fullt informert om hva deres rolle er, trenger du ikke å være for alltid å gi instruksjoner om hva du trenger dem til å gjøre neste.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar