Armbåndsur: Omegas begrensede utgave James Bond watch

Armbåndsur: Omegas begrensede utgave James Bond watch - STIL 2023
Armbåndsur: Omegas begrensede utgave James Bond watch - STIL 2023
Anonim

Hvis du spiller Gull øye på Nintendo 64 klarte ikke å klare kløen på å være James Bond, da vil Omegas nyeste tilbud få deg så nært til dobbelt-0-statusen. (I form av stil, i det minste. Det er ingen selvdestruksjonsknapp eller beroligende dart.)

Som du kan se er dette ikke noe slank filmfestival, et standard sett med en logo som står fast på forsiden. Klokken tar sine design-tegn fra Omega's Seamaster Aqua Terra, med subtile ekstra nikker til mannen selv. Hovedsakelig er den andre hånden emblazonert med Bond-familiens krans, mens på baksiden av klokken den oscillerende vekten (metallskiven som automatisk vinder uret) er formet som tønnen av pistolen vi stirrer ned ved starten av hver film .

Til slutt er omega klokker kjent for imponerende antimagnetisk motstand. Standard Aqua Terra skryte 15.000 Gauss motstand, som har vært opped her til, vente på det, 15,007. Cue Bond tema spiller …

Det betyr at 007 fans vil gjenkjenne blomstringene, mens klokken avicionados vil bare sette pris på din oh-så stilige horologiske stil. Hvis du vil velge en, vær rask om den. Det er bare 7,007 som er laget.

£ 4,785 gullsmed.no

Populært emne