Vil du skrive en kjærlighetskontrakt? 30 ting vi ville sette inn i oss

Innholdsfortegnelse:

Vil du skrive en kjærlighetskontrakt? 30 ting vi ville sette inn i oss - LOVE-SOFAEN 2023
Vil du skrive en kjærlighetskontrakt? 30 ting vi ville sette inn i oss - LOVE-SOFAEN 2023
Anonim

Vil du skrive en kjærlighetskontrakt mellom deg og din elsker? Hvis vi skulle ha en kjærlighetskontrakt, er det saken vi vil sørge for å gå inn i!

Kanskje, ideen om å ha en kjærlighetskontrakt høres dumt ut for deg, eller kanskje det høres ut som en god idé. Uansett er det ingen benektning, det er et interessant konsept.

Selvfølgelig, når vi vanligvis tenker på kontrakter, tenker vi på kontrakter for jobber og hus. De er formelle, restriktive ting, tør vi si, som virker litt kjedelige.

Ideen om å ha en kjærlighetskontrakt betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker. For noen kan det være en måte å uttrykke for sin partner hvor mye de mener for dem, hva deres ide om kjærlighet er, og hva de vil gjøre for å gjøre forholdet så godt som det muligens kan være.

For andre kan ideen om en kjærlighetskontrakt være mer formell. Et sett med løfter eller regler å følge i forholdet, det, hvis det er ødelagt, betyr at det kommer til en umiddelbar slutt.

Hvis du liker ideen om å signere en kjærlighetskontrakt med partneren din, bestemmer du hva som betyr det beste for deg begge for å inkludere.

Hvorfor signere en kjærlighetskontrakt?

Hvis du er på utkikk etter noen ideer og inspirasjon for ting du kanskje vil vurdere, inkludert i din kjærlighetskontrakt. Ting som styrker og forbedrer forholdet ditt, ta en titt på det vi synes er bra å sette inn i vår.

# 1 Jeg vil holde hånden din. Å være hengiven med hverandre gjennom hele ditt forhold er så viktig. Vi mener ikke at du må være over hverandre eller vise rasende og pinlig PDA hele tiden. Vi betyr ganske enkelt å huske å alltid holde hender. En enkel, men kjærlig gest som viser deg omsorg. [Les: Slik lager du et forhold: 19 kjærlighetsbud]

# 2 Jeg vil høre på deg. Det kan være svært vanskelig å huske å lytte til partneren din, spesielt når du er opptatt, kjemper eller opprørt. Men hvis du gjør et løfte om å prøve ditt beste for å høre, høre og forstå hva de prøver å si - vil forholdet ditt bli bedre for det.

# 3 Jeg vil være forsiktig med deg. Husk at til tross for alt er partneren din like skrøbelig som deg. Vær forsiktig med dem.

# 4 Jeg vil være omsorgsfull. Være det når de har en forferdelig kald og trenger deg til å ta vare på dem, eller når de føler seg vondt, tapt eller redd. Pass på at du er der for å ta vare på dem alltid.

# 5 Jeg vil være åpen med deg. Kommunikasjon er nøkkelen til vellykkede forhold. Sørg for at du forblir åpen med din partner, ikke begrave følelser unna.

# 6 Jeg vil la deg inn. Det er viktig at du deler ting med partneren din. De burde være din betrodde og beste venn. Ikke stenge dem ut, la dem dele livet ditt. La dem inn[Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 7 Jeg vil fortelle sannheten (selv når det gjør vondt). Å være ærlig er så viktig. Selv om du trenger å si noe de ikke vil høre, ødelegger hemmeligheter relasjoner. Ikke gjør det.

# 8 Jeg vil støtte deg. Når tider er tøffe vender vi til de vi elsker mest for støtte. Pass på at du er der for din partner når de trenger deg mest.

# 9 Jeg vil være din største fan. Alle trenger sin egen personlige cheerleader i livet. Vær partneren din og be dem om å være din. De burde være den personen som tror på deg, uansett hva.

# 10 Jeg vil være best jeg kan være. Dette handler om å fortsette å prøve og jobbe i forholdet ditt. Lov din partner, du vil alltid streve for å være den beste versjonen av deg selv du kan være.

# 11 Jeg vil prøve å gjøre deg glad. Mens du ikke alltid kan love å gjøre din partner lykkelig, kan du sikkert prøve! [Les: De 25 søteste romantiske gestene for hverdagen]

# 12 Jeg vil huske de små tingene. Dette handler om å ikke ta partneren din for gitt. Å huske de små tingene de gjør som gjør at du smiler betyr at du alltid setter pris på dem og husker hvorfor du elsker dem.

# 13 Jeg vil lære av mine feil. Ingen ønsker å være i et forhold der de samme feilene gjentas igjen og igjen. Løft din partner at du vil prøve å lære fra deg.

# 14 Jeg vil være tålmodig. Vi kan alle være frustrerende til tider, og det er lett å bli frustrert med partneren din også. Lov at du vil være tålmodig med dem, prøv å se hvor de kommer fra, og for å hjelpe dem å overvinne eventuelle hindringer de har.

# 15 Jeg vil ikke svette de små greiene. Når du har vært i et forhold for en stund, er det lett å komme seg ned i små ting som ikke har betydning. Du kan finne deg selv å ha store argumenter om ting så små, til en utenforstående, de ville være latterlige!

# 16 Jeg vil prøve å ikke legge skylden. Selvfølgelig har vi alle tider når vi er i feil. Argumenter blir imidlertid sjelden oppløst hvis alle en part ønsker å gjøre, skyldes den andre. Prøv å snakke gjennom dine forskjeller, og prøv alltid å se den andres synspunkt. [Les: 20 ting glade par gjør ikke i et perfekt forhold]

# 17 Jeg vil godta dere alle, akkurat som dere er. Vi er alle feil. Hvis du virkelig vil elske noen, må du akseptere dem for hvem de er. Hvis du alltid prøver å endre din partner, er de sannsynligvis ikke egentlig den for deg.

# 18 Jeg vil alltid gå på datoer med deg. Du må være villig til å jobbe med ditt forhold, og det betyr at du skal holde romantikken levende.Løft å fortsette med datoer med partneren din, helt opp i alderdom!

# 19 Jeg vil være din beste venn. Partneren din skal være din beste venn. Lov dem, de vil alltid være.

# 20 Jeg vil alltid være fysisk med deg. Kjønn er viktig i et forhold. Ta deg tid til det. [Les: Hvor viktig er sex i et forhold? Sannheten avslørt]

# 21 Jeg vil ikke la meg gå. Noen ganger når vi har vært sammen med noen på en stund, glemmer vi å gjøre en innsats med dem. Men partneren fortjener mer enn dette. Lov om å alltid gjøre den innsatsen!

# 22 Jeg vil være trofast. Dette kan være en no brainer, men lovende partneren din vil du forbli sant til at de alltid er viktige!

# 23 Jeg skal le med deg. Et forhold uten latter er neppe et forhold i det hele tatt.

# 24 Jeg skal reise med deg. Gå på langvarige opplevelser og utforske verden sammen, og gjør fantastiske minner som du gjør. [Les: 8 tips for å ha en flott tid når du reiser som et par]

# 25 Jeg vil interessere deg for dine hobbyer. Så partneren din kan være besatt av biler mens du ikke bryr deg mindre om dem. Det er imidlertid alltid viktig å være interessert i ting de elsker. Du trenger ikke å bli en ekspert, men lover din partner deg. Gjør det så mye. Det betyr mye.

# 26 Jeg blir gammel med deg. Lovende du er i det for det lange løp er et av de beste løftene du kan gjøre.

# 27 Jeg snakker om sex med deg. Kommunikasjon overføringer til soverommet snakker også. Hvis du snakker åpent om sexlivet ditt sammen, er du bundet til å ha en bedre.

# 28 Jeg vil verne om vårt forhold. La partneren din vite hvor mye du verdsetter ditt forhold sammen og inkludere dette i din kjærlighetskontrakt også! [Les: Par bucket liste: 20 ting hvert par må gjøre]

# 29 Jeg vil behandle deg som en likestilling. Forhold er partnerskap, og hver partner har en like si, så lover å alltid huske dette

# 30 Jeg vil tilgi. Vi kan alltid være perfekt. Vi kommer til å gjøre et rot av ting fra tid til annen. Å være tilgivende holder forholdet ditt sterkt.

[Les: 15 virkelige forholdsmål de fleste par har ingen anelse om]

Disse 30 kjærlighets kontrakt løftene handler om å holde forholdet ditt åpent, ærlig og morsomt. Vi tror at hvis du kan holde fast ved dem, har du en ganske fantastisk en!

Populært emne