30 Vil du heller spørsmål som vil la deg tenke

Innholdsfortegnelse:

30 Vil du heller spørsmål som vil la deg tenke
30 Vil du heller spørsmål som vil la deg tenke

Video: 30 Vil du heller spørsmål som vil la deg tenke

Video: 30 Vil du heller spørsmål som vil la deg tenke
Video: Похлопывание языком 30 раз в день устраняет провисание челюсти и шеи. 2023, September
Anonim

Alle elsker en morsom runde av "Vil du heller", men her er en liste over spørsmål som er litt mer komplekse enn vanlig, "Hvem vil du helst skrue?"

Å spille "Vil du heller" er en fin måte å starte en rekke samtaler på en fest, og kan til og med bryte isen under en presset første date.

Spillet er enkelt: du spør noen om to-å-svare spørsmål og regelen er at de bare kan velge en og ikke kan gjøre et annet svar.

Det er ganske morsomt når du begynner å spørre dine venner brutale spørsmål, men hva med når du spør en potensiell dato eller en nåværende partner?

Vil du heller spørre partneren din om dette eller det?

Spillet kan bli ganske intens, spesielt når du begynner å spørre om personlige ting, men det kan også gi deg og din partner et annet medium for å bli kjent med hverandre.

Trikset er å spørre noe som vil oppfordre dem til å åpne opp om noe personlig, uten å avsløre noen detaljer. Du velger bare ett svar, og det er opp til deg å bestemme hvordan det spiller inn i personens personlighet.

Det må ikke være alvorlig. Du kan stille noen spørsmål om mulige forhold i forholdet ditt, men det betyr ikke at det faktisk vil skje. Du vil bare vite hva din dato ville gjøre, hvis noen gang de sto overfor situasjonen.

En ny vri på et gammelt spill

Til det formål har vi samlet en liste over tankebøyende spørsmål som kan gi deg litt innsikt i deg og partnerens tankeprosesser.

Ikke alle er seriøse, men noen av dem kan gi deg en god lesning om hvordan partneren din håndterer forholdet ditt i det lange løp.

Ikke ta svarene helt til hjerte, fordi ting kan forandre seg. Tenk på dette som en morsom øvelse som vil bringe deg og din partner nærmere. [Les: 36 tilfeldige morsomme spørsmål for flørtende gutter og jenter]

Reglene

Du kan bare velge ett svar. Du kan ikke si at du aldri vil bli fanget i den situasjonen. Disse er fiktive scenarier, uansett. Selv om noen av dem er umulige, er det ok å ha det gøy med svarene.

30 Vil du heller spørsmål

#1 Vil du heller spise fastmat på alle dine datoer med en person du liker, eller spise på 5-stjerners restauranter med en person du ikke liker?

#2 Vil du heller date noen som prioriterte ser, eller noen som prioriterte penger?

#3 Vil du heller ha din partners foreldre mislikte deg, men aksepter forholdet, eller har foreldrene dine godta deg, men misliker forholdet? (dvs. spørsmål om religion, kultur, familiebakgrunn, etc.)

#4 Vil du heller ta en utmattende og unnjoyable tur til et eksotisk sted for din bryllupsreise, eller ha en avslappende tid på en snusket motell langs motorveien?

#5 Vil du heller leire med partneren din med bare et lite overlevelsessett i en vakker naturlig beliggenhet, eller leir ut i en komfortabel RV i en trailerpark uten pittoresk utsikt?

#6 Vil du heller gi din partner en billig og ubrukelig gave til hvert jubileum, eller en dyr og nyttig gave som blåser alle dine besparelser for hvert jubileum?

#7 Vil du helst spille dobbelt tennis med din partner og dine respektive exes, eller spille golf med dine respektive venner med fordeler?

#8 Vil du heller ha barn og heve dem uten partner, eller ha en partner som aldri vil ha barn?

#9 Vil du helst ha en trekant med din beste venn og partneren din, eller se din partner ha sex med en fremmed, hvem vil du aldri se igjen? [Les: Trekantregler - 20 ting å vite før du overveier en]

#10 Vil du helst finne et seriøst forhold på Ashley Madison, eller bli spøk av en fyr / jente på Tinder?

#11 Vil du heller danse noen kjente og få livet ditt gransket av tabloids, eller date en vanlig Joe og få livet ditt dømt negativt av alle i nærheten av deg og din partner?

#12 Vil du helst ha på deg pyjamas og ruller til en dato på en fancy restaurant, eller ha noe gøy og kontroversielt til en dato på en gatenes kaffebar?

#13 Vil du helst lyve til din partner om antall personer du sov med eller fortelle sannheten, men vet aldri hvor mange personer din partner sov med?

#14 Vil du heller date noen som var intelligent uten sunn fornuft, eller noen som hadde sunn fornuft, men er ikke så intelligent? [Les: 17 morsomme spørsmål for å bli bedre kjent med partneren din]

#15 Tenk deg ikke å kunne få en jobb som tjener mer enn minimumslønnen. Vil du heller ha en rik partner som ikke elsker deg, men vil sørge for deg for resten av livet ditt, eller en dårlig partner som elsker deg, men kan ikke holde en jobb lenge nok til å betale for dine behov ?

#16 Vil du helst ha sex med en person som din partner hater? Eller vil du heller at partneren din har sex med noen du hater? Merk at du både vil finne ut om hverandres overgrep med enten valg.

#17 Vil du helst være alene og finne sann kjærlighet på dagen du dør, eller være med noen du aldri kan forelske deg i, til dagen du dør?

#18 Vil du heller forplikte seg til et seriøst forhold som ikke har noen løfter for fremtiden, eller har en fordel med venner som har lyst til å gifte seg med deg etter at de har sådd sine ville havre?

#19 Vil du helst være ekstremt sen første gang du møter partnerens foreldre eller være ekstremt tidlig mens partneren din går sent, og dermed forlater du med foreldrene i betydelig tid?

#20 Vil du heller kysse din partner i en lynstorm på toppen av en ås, eller under en sandstorm uten ly i sikte? [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste ditt forholdskompatibilitet]

#21 Vil du hellere lage et ti-retters måltid innen 3 timer for din partners familie, eller kjøpe dem en gruppe usunne matvarer fra et tvilsomt etablissement?

#22 Vil du helst gifte deg med noen som ikke vil bli gravid, men bli villig til å adoptere eller gifte seg med noen som har ekstreme problemer med fruktbarhet, men er ikke villig til å adoptere?

#23 Vil du helst ha et langdistanseforhold på grunn av en jobb som gir mye penger og følelsesmessige belønninger, eller har et forhold i samme by med en lavt betalende jobb som du ikke kan forlate?

#24 Vil du hellere få mye vekt noen år i forholdet ditt, eller har partneren din mye vekt i stedet? [Les: 30 spørsmål for par for å holde den frie gnisten levende i forholdet]

#25 Vil du helst være enslig hele livet ditt, men har dine beste venner som selskap, eller være i et forhold, men uten noen beste venner?

#26 Ville du heller bli forelsket i noen du ikke vet, eller med noen du har kjent hele livet ditt?

#27 Vil du heller ta en risiko med noen du ikke stoler på, eller prøv aldri noe nytt med noen du stoler på?

#28 Vil du heller gå ut i verden for å finne din sanne kjærlighet, eller bli inne i skallet ditt og aldri finne den som er ment for deg?

#29 Vil du helst elske med hele ditt hjerte og ha det ødelagt mange ganger, eller ikke elske i det hele tatt og aldri bli skadet?

#30 Vil du helst være med noen du elsker, eller være med noen som elsker deg?

[Les: 30 skitne ville du heller spørsmål til å heve seksuell temperatur]

Ved å bruke disse spørsmålene kan du lette noe av spenningen på en første date eller i et stille øyeblikk, stille spørsmål du kanskje ikke tør å spørre ellers, og få verdifull innsikt i din potensielle partner, alt på det samme tid.

Anbefalt: