Vil du ansette noen til å potty trene din Tot i bare to dager?

Innhold

Et potteopplæringsfirma hevder at det kan lære små å bruke toalettet på bare et par dager. Men det kommer til en pris ...

Det er ingen rømming at pottetrening tar tid, tålmodighet og mange våtservietter.

Men vil du virkelig betale noen $ 1,750 (litt over £ 1000) for å gjøre det for deg? Det er så mye en amerikansk profesjonell potty-treningstjeneste lader sine kunder.

NYC Potty Training gir eksperter som hevder å kunne lære barn hvordan de skal bruke loo på bare to dager

Selskapet, NYC Potty Training, gir eksperter som hevder å kunne lære barn hvordan de skal bruke looen på bare to dager. Og NYC Potty Training er ikke alene i sitt felt - det er bare en av de mange tjenestene som er tilgjengelige i USA. Mens det kan virke som en heftig sum å betale, er noen foreldre villige til å skvette ut på tjenesten hvis det blir jobben gjort. En mamma, Molly Goldberg, fortalte ABC News at hun var "frustrert" og hadde liten tålmodighet for sin treårige sønns uvillighet til å bruke toalettet. Hun hyret NYC Potty Training grunnlegger Samantha Allen til å jobbe med henne tot og hevdet at det er vel verdt prislappen. Men før du bestiller et spor, tror vi at du bør prøve ut noen av våre (gratis) ekspertpotty treningstips. Vil du være fristet til å ansette en potty trening ekspert? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar