Vil du bytte babyens bleie på en restaurantbord? Se hva som skjedde da en mamma gjorde

Innhold

En amerikansk foreldre fant seg i en vanskelig situasjon da hun bestemte seg for å endre barnets navn i en restaurant

Vi har alle vært der. Du er ute og babyen din trenger en bleieendring. Det er ikke alltid det mest praktiske stedet eller tid, men det må gjøres. Det er situasjonen US mamma Miranda Sowers møtte på en restaurant. Hun bestemte seg for å bytte henne fire måneder gammel ved siden av bordet hennes - og ble bedt om å forlate av personalet.Miranda var der med sin unge baby og to eldre barn, fant ingen forandringstabell på badet, så besluttet å bytte datter Reagan på stolen som en siste utvei.

LES: HVORDAN DU SKAL BYGGE DITT BABYS AVGJENGELIGE NAPPY: DIN STEG-BY-STEP GUIDE

"Jeg trodde du vet hva jeg har min egen skiftende pute, hun er liten, hun passer akkurat her på stolen. Så jeg la henne ned raskt og stilte forandret bleien, "fortalte hun KHOU.com.Men ansatte ved Brother's Pizza Express i Texas opprettholde det var ikke raskt eller stille, og kundene klaget over lukten. Så de ga familien maten i takeaway-beholdere og ba dem om å forlate.

LES: BESTE TILGJENGELIGE NAPPY ELLER NAPPY BRAND - MOTHER & BABY AWARDS 2014 SHORTLIST

'Hvordan ville du følt deg. Du sitter der og spiser. Jeg vil ikke miste alle disse andre kundene fordi de ser en skitten bleie, sa en slektning til restaurantens leder.Så hva tror du? Var Miranda urimelig å gjøre dette, eller har restauranten overgrepet? Har du hatt en lignende opplevelse? Gi oss beskjed på kommentarbrettet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar