15 av de verste tingene du kan si under en oppbrudd

Innholdsfortegnelse:

15 av de verste tingene du kan si under en oppbrudd
15 av de verste tingene du kan si under en oppbrudd
Anonim

Breakups er alltid rotete, men gjør du det verre ved å si noe forferdelig? Her er de 15 verste tingene som unngås best under en oppbrudd.

Breakups gjør folk bitter, ofte gjør prosessen et rot av følelser ledsaget av et desperat behov for å gjengisle. Men det er noe de fleste synes å glemme: ikke alt var forferdelig, ikke sant?

Itâ € ™ s lett å være grusom på slutten, og fylt med bitterhet. Itâ € ™ s menneskelige instinkt å være tøffere enn du egentlig er i et så sårbart øyeblikk. Det er vanligvis i disse tider at ord sier at det ikke kan tas tilbake. Selv om du på en eller annen måte kommer tilbake sammen på et tidspunkt nedover linjen, er det spøkende ord som aldri kan slettes.

Så forferdelig som det høres, er det noen ganger lettere å leve med slutten av forholdet hvis du gjør din eks føler seg dårlig. Betyr det at det er akseptabelt? Absolutt ikke! Men det er et faktum: Hvis du får smerte på personen som forårsaket smerte, gir den deg noe annet å fokusere på - noe annet enn dine egne følelser. Det er en cop-out, men en som mange bruker.

15 ting du aldri bør si i slutten av et forhold

Så mye som du kanskje har lyst til å si det, er følgende setninger noe av det verste å si midt i en oppbrudd.

#1 “Jeg elsker deg ikke lenger.â € Â Dette er forferdelig om du har vært dating i måneder eller år, bare fordi det er som å si at etter X tid med dem, bryr du deg ikke lenger. De er ikke nok for deg å elske. [Les: Hvordan vite om du virkelig ikke er forelsket lenger]

#2 “Jeg bryr meg ikke om dette forholdet, og jeg har ikke lenge siden. Vel, hvorfor ikke si det før, da du kunne ha jobbet gjennom problemene? Dette er en fornærmelse, fordi det betyr at du sluttet å bry seg om forholdet, og gjorde ikke bry deg om å kommunisere. I et forhold har begge parter rett til å vite umiddelbart når dette skjer, ikke uker eller måneder senere.

#3 Peker ut alle sine feil og irritasjoner. Ånden din stinker, føttene dine riper meg om natten, og du er altfor kort. Det er hyggelig å si! Å peke på noen feil er en fin måte å få dem til å føle under deg, selv om de egentlig ikke er. Donâ € ™ t gjøre det.

#4 Forteller dem at du ikke tror de er attraktive nok etter å ha sex Gjør deg lurer på hva på jorden din elsker tenkte mens du hadde sex for siste gang. Tenkte de på noen andre, eller likte de det fordi de visste at det var siste gang? Du blir i hovedsak brukt, dumpet da fordi du er stygge.

#5 “Jeg stoler ikke på deg Det var klart at en av dere slo opp en for mange ganger, og alt brøt i sømmen. Men det er noe om å si disse fire små ordene som virkelig gni noe salt i såret. Det er begge, peker på det åpenbare, og gjør det klart at personen ikke er pålitelig eller pålitelig i det hele tatt. [Les: 12 subtile tegn det er tid du trenger for å avslutte forholdet ditt]

#6 Foreslår at du kan forbli venner med fordeler. Oh, så den offisielle statusen er for mye, men sexet er greit? Bare noen nedgraderinger, til du finner noen bedre. Når du gjør det, kan de være trygg på at du vil miste nummeret.

#7 “Vi lager bedre venner. " Dette svarer til å si: "Sexet er ikke godt nok, du er ikke attraktiv nok, men vi har det gøy sammen når vi ikke prøver å være fysiske." Å være bedre venner betyr at du får sammen, vet hvordan du har det gøy og ler sammen, men du er bedre i å holde den strengt platonisk. Hør at det under en oppbrudd er som et slag i ansiktet.

#8 “Kan du hjelpe meg å flytte ut mine ting? Hvis du er dum nok til å spørre etter at du har brutt opp med dem, så er det ærlig, de er bedre. Ikke be om hjelp å forlate - bare forlat. Ingen bør noen gang være nødt til å hjelpe sin partner å flytte ut, fordi det kommer til å skade enda mer - prosessen med å angre alt.

#9 Ikke si hva som helst. Det eneste som er verre enn å rope, skrikende profanities, og demeaning den andre personen, faller av jordens overflate. Aldri sms, ringe eller snakke med dem generelt. Breakups bør hedre det du hadde sammen på et tidspunkt, eller i det minste være hjertelig, men dette er ganske gjennomsnittlig på alle kontoer. Dette er som å si: "Du mener ikke nok for meg å si noe om å ønske å gå på separate måter." [Les: Hva er spøkelse og hvordan påvirker det deg?]

#10 “Du er bare ikke … min langsiktige mål. Jeg vil gjerne se hvem som er der ute Dette betyr: "Du var god en stund, men jeg har aldri tenkt at dette skal være en langsiktig ting, fordi jeg har høyere standarder." Ikke bare foreslår dette at du tror du er bedre enn dem, du foreslår også at de er middelmådige i forhold til den andre fisken i havet.

#11 “Min eks ønsker å komme tilbake sammen Å si dette betyr bare en ting: rebound.Denne enkle setningen er lik "Congratulations, du har blitt brukt og kassert etter å ha tjent din hensikt." Å si dette under en oppbrudd betyr at du ikke elsket din betydelige andre; du trengte bare noen for tiden, å føle seg mindre ensom og vondt. Hvis du aldri sluttet å tenke på din eks * eller aldri sluttet å snakke * hadde du ikke noe å være i et forhold. Unngå dette uttrykket for enhver pris - selv om det er tilfelle. [Les: 13 hemmelige tegn på at fyren din ikke er over hans eks ennå]

#12 “Du er ikke verdt innsatsen. Dette betyr at en av dere setter den andre gjennom så mye smerte, angst, problemer, etc. at forholdet døde av. Dette er hva som skjer når du fortsetter å gjøre de samme elendige feilene, og aldri lære å sparke dine vanlige vaner. Men sier det midt i en splitt? Kaldblodige.

#13 “Det er noen andre Hva er en ting verre enn å forlate noen for deres feil? Thatâ € ™ s riktig, forlater noen fordi du fant noen andres feil utholdelig. Dette betyr at personen som forlot var på jakt etter noen andre, eller tilfeldig møtt noen uten å tenke seg. Uansett var den nye personen â € œsuperiorâ € slik at forholdet ditt er gjort. [Les: Elsker trekanter og forvirrende komplikasjoner det bringer]

#14 Å si noe om deres vekt eller penis størrelse. Hvis dette er grunnen til brudd, for skam. Vanity skriker umodenhet, og sikkert er den som blir dumpet bedre. Hvis dette bare er det som er sagt etter det faktum, men ikke den eneste grunnen, så betyr det ikke egentlig det, det er bare vondt. Uansett, dette er et lavt slag, og sjansen er du ikke i videregående skole lenger.

#15 “Vi har vokst fra hverandre. Sherlock, du har løst kriminaliteten! Her påpeker du det åpenbare * fordi det alltid er tydelig *, og forlater fordi du tror du er på vei i en bedre retning. Selv om dette er en legitim grunn til å bryte opp, er det en som dere begge vet; det trenger ikke å bli sagt.

Nå som vi har gått over det du ikke bør si, er det viktig å huske at det alltid er bedre å bare være respektfull. Uansett hvorfor eller hvordan det endte, delte dere to sammen, laget minner og følte noe. Sjansen er, gjør du fortsatt. Å holde disse tingene i tankene og bryte opp på en klar, konsis, men respektfull måte, vil gjøre tingene jevnere.

Breakups er forferdelige, uunngåelige hendelser som alle må gå gjennom minst onceâ € skjønt, for de fleste, sannsynligvis mye mer enn det. De bør hedre det du begge delte, en gang, men de gjør sjelden, fordi det er lettere å være sint.

[Les: Hvordan bryte opp med noen på en måte som ikke vil skade dem]

Oppført ovenfor er bare noen eksempler på de verste tingene du noensinne kan si - la dem gå ut av samtalen for større helbredelse og fred i etterkant av en oppbrudd.

Populært emne