40 verste ting å si til en mann før den kommer på

Bortsett fra dårlige lukter, en fryktelig teknikk og mangel på entusiasme, kan de ordene du sier også gjøre mannen din tenker to ganger om å ha sex med deg.

Så, øyeblikket er riktig, og du er i ferd med å få det på. Ikke den klichéen? Bare i filmene, sang Marvin Gaye i bakgrunnen, men mer som deg, føler du deg både i humøret og pounced på hverandre under voksen svømmetur på 1 A.M. Men så går det noe galt. Du sier feil ting, og mannen din er enten sint, trist eller helt forvirret. Uansett hva som er tilfelle, er det et klart faktum: du får ikke det på etter alt.

Hva kunne du muligens ha sagt? Noen av disse 40 ting.

Her er en liste over ting som aldri burde bli sagt før du begynner å få det på med fyren din.

# 1 Alt om penis er utilstrekkelig. Vær en dame, og hold tilbake fra å kommentere. Eller enda bedre, hvis det er et problem for deg, må du ikke oppgi fyren.

# 2 Alt om ham som en person som er utilstrekkelig. Igjen, se nummer ett. Hvis han er illeverdig som en person, donâ € ™ t danse ham. Det er så enkelt.

# 3 Noe om å ha en UTI. Beklager å si disse damene, men UTI er forårsaket av enten diabetiker, diabetiker eller dårlig hygiene. Uansett hva som er tilfelle, må du advare partneren din før du tenker bare på å ha sex.

# 4 Å nevne at du har STDs. Dette er avgjørende, fordi du kan ødelegge andres liv for godt: før du blir seriøs, eller til og med vurderer å komme dit, fortell dem dette i en ikke-seksuell setting. Ikke vent å fortelle noen om dine STDs, til du er i ferd med å få det på. Seriøst, det er ganske sant.

# 5 Ex-partnere. Hvorfor skulle noen gjøre dette? Fortiden er fortiden, så ikke ta dem opp i soverommet.

# 6 De siste problemene du har hatt før. Ikke velg denne gangen for å snakke om dine forholdsproblemer, fortid eller nåtid. Jo, du tror at det er i tankene mine, vi må snakke om det før du har sex. Du burde ha tenkt på det tidligere! Enten løser du ting før sex, før stemningen er til og med riktig, eller du gjør det noen timer etter kjønn. Fordi rett før eller etterpå er som å si at du ikke kan nyte sex på grunn av disse problemene.

# 7 Alt om tarmbevegelser. Dette er selvforklarende. Vær stilig, gjør din bedrift, ryd deg opp riktig, og ha sex som en voksen.

# 8 Alt for selvavskrekkende, som i å henvise til deg selv i nedsettende vilkår. Nei, det nyter han ikke når du refererer til deg selv som en skitten, noe som svelger, hore. Med mindre du to har spesielt snakket om dette før, og du er begge ombord med det, gjør du det ikke. I motsetning til popular tro, vil du faktisk få ham til å føle seg som et verktøy hvis du snakker om deg selv på den måten. Det er som å si at du tror det er det han ser / behandler deg som. Selvrespekt er sexy, kaller deg en slus er ikke.

# 9 Alt om sosiale medier. Steng telefonen og la den stå på den andre siden av rommet. Ikke fokus på Pinterest eller Instagram når han prøver å få deg til å føle deg bra. Ikke ta opp den ene jentens fryktelige solbriller, eller den ene dudeens dumme sykkelklubb du elsker å gjøre narr av. [Les: Hvorfor sosiale medier dreper forholdet ditt]

# 10 Sier noe om kropps lukt eller neglelengde. Jeg sier ikke at du ikke skal gjøre noe med det, men bare ikke påpeke det. I stedet foreslår du å ta en dusj eller få ham til å rydde opp før du selv begynner å lage.

# 11 Fiske på komplimenter som et middel til selvforsikring. "Jeg er fett," eller "mitt hår ser ut som et rot," skriker at du vil at han skal motsette deg, slik at du føler deg bedre om deg selv. Nå er det ikke på tide å forplikte ham til å få deg til å bli validert! [Les: 9 måter å slutte å være så trengende og usikre]

# 12 Sammenligner ham med noen andre. Ditt sexliv er mellom dere to. Å legge til en annen person i blandingen til sammenligningsformål, viser bare at du tenker på noen andre, om tankene er negative eller positive.

# 13 Dine sexkapsler med andre dudes. Selv om du tar sammenligningsspillet ut, til og med å nevne hva du gjorde med en fyr du daterte tilbake på college, vil øyeblikkelig få fyren til å tenke på deg med noen andre, og det vil da få ham til å miste sin stiffy. [Les: 9 store problemer på en manns sinn når de har sex]

# 14 â € œDi du dusj i dag? Â € Â Igjen, hygiene. Dette vil få ham til å tro at han lukter, eller det er noe galt med noe aspekt av kroppen sin. Kanskje han er feit, kanskje han er svett, og kanskje lukter han virkelig. Kanskje du ikke burde la stemningen komme rundt hvis han er veldig skitten og sotete.

# 15 Ekteskap hint. Ikke dang ideen om sex i bytte for ekteskap. Du burde ikke presse en fyr til å gifte seg med deg, så han kan ha sex med deg. Det er bare grusomt.

# 16 Minner ham om din mannlige romkamerat. Hvorfor du selv har en er et mysterium.Han kommer til å lure på hva du og rommet har gjort bak lukkede dører. Å gi det opp vil ikke lindre noe. Han er sikkert allerede usikker på det, med god grunn også.

# 17 Minner ham om foreldrene dine eller hans. Han vil ikke tenke på moren sin mens han blir klar til å ha sex med deg. Og han vil absolutt ikke tenke på far din.

# 18 Å nevne hvor full du er, hvis det er tilfelle. Hvis du er full, sov den av. Ikke si hvor full du er under sex, eller før det, fordi det er uskarpt. Ikke har sex mens det er fullt, forferdelige ting kan skje, som oppkast eller uønsket graviditet.

# 19 â € œJeg kan ikke tro at du endelig kommer til å sove med meg! Â € Â Så, i utgangspunktet, har du ønsket at det skulle skje, men det virket for godt til å være sant? Er dette videregående skole, og er du utstengt som er heldig nok til å sove med den populære idiot i skolen?

# 20 - Jeg har ikke barbert på en stund.â € Â Noen gutta har ikke noe imot, så det er bedre å ikke nevne noe. Men hvis de tenker, burde du nok ha tenkt på det før du hoppet i sekken med ham med en uberørt regnskog der nede.

# 21 Å nevne religion. Han vil ikke høre deg si: "Jesus gjorde deg spesielt for meg, akkurat som han fjerner din bh. Han vil ikke høre hvordan du kommer til å nå nirvana sammen. Han vil bli opptatt med deg, ikke tenk på hans lille, ubetydelige eksistens. Og hvis han er ateist, vil han definitivt ikke høre den.

# 22 - Jeg kan være gravid Timing, timing, timing! Dette er muligens den verste tiden noensinne å nevne at du har et annet liv som bor i deg.

# 23 Klag om absolutt alt. Dette er irriterende, og det vil få ham til å løpe rundt og prøve å forandre ting, slik at du kan bli komfortabel. Bare når du blir komfortabel, vil han ikke være i humør lenger. Eller enda bedre, han vil tro at du ser etter unnskyldninger for ikke å ha sex. Hvis alt plager deg så mye, så er du ikke i riktig humør allikevel. [Les: Hvordan negativitet ødelegger mer enn bare sexlivet ditt]

# 24 Å nevne at du elsker å forårsake smerte på ham. Mens noen gutter som dette, om det er hans ting burde vært etablert før du hadde sex. Og hvis han skjer for ikke å være i dette, vil det ende opp med å høres ut som en trussel.

# 25 Baby snakker han, som hunden, er han ikke. Ikke vent i ansiktet, ikke spør han om han vil ha kroppen din i en babystemme, og vær så snill, vær så snill, ikke, gjør det mens ansiktet hans er begravet i brystet. Ingenting om dette er varmt, det er faktisk ganske skummelt.

# 26 Overdreven forbannelse. En bit er helt normal, men hvis hver eneste setning har et dårlig ord i det, eller flere dårlige ord, er det litt distraherende og rart. Ingenting om det er sexy.

# 27 Sier noe om å dominere ham. Hvis han er i den typen ting, flott! Hvis han ikke er, vil ingen mengde 50 nyanser referanser skifte seg, og han vil helt sikkert ende opp med å gjøre noe for å gjøre håndjern ham til sengen? Ved å løpe ut på deg. [Les: 50 nyanser av farlig sex - den riktige måten å få risqué]

# 28 â € œAunt Flo er her. Â € Â Noen par har ikke noe imot dette, og det er flott. Men hvis du vet at du er med en fyr som ikke kan se blodet, vil det være et øyeblikk å slå av! [Les: Den ultimate veiledningen til perioden sex]

# 29 Regi hva du vil at han skal gjøre før sex, eller til og med under. Han kan håndtere sex. Han vet hvordan å gjøre det. La ham gjøre det. Hvis du vil ha noe spesifikt, bra, men ikke mikromanage hvert trekk han gjør.

# 30 Å nevne selvbevisstheten. Be ham om ikke å se på magen din eller lårene dine eller din rumpe eller armene dine, vil bare trekke oppmerksomheten til disse områdene. Fyren du er med er så slått på at du skal ha sex. Han sannsynligvis ikke tenker på hvordan du ser ut, og han kan til og med tro at du ser smokinâ € ™ hot!

# 31 Problemer på jobb. Følg den enkle regelen: Hold jobben på jobben, og hjem hjemme. Han vil ikke høre om Christine's overdreven bruk av kaffemaskinen eller den ødelagte skriveren. Han bryr seg ikke.

# 32 Å bli en verbal kalender i verste fall, som i â € œyou har en doktorsavtale i morgenâ € | Og et bryllup å delta på 2nd.” Mange kvinner vet at mannen deres trenger noen til å holde dem organisert. Nå, hvis du står opp til oppgaven, husk at du blir moren hans litt, og ingen vil sove med moren sin. Forhåpentligvis. Men mer enn det, er det faktum at han ikke vil tenke på noe annet enn deg og sex. Hvorfor ta opp de tingene han må ta vare på?

# 33 "Hold på, jeg må slå av lysene." Mens du tror du holder ham i å se de delene av deg som du tror er uflatterende, kan du også få ham til å tro at du ikke kan se ham når du har sex. Pro tips: Dim lysene, men hold dem på. [Les: 13 måter å gjøre soverommet ditt mer romantisk]

# 34 Nagging, nagging, nagging, og mer nagging. Dette vil føre til argumenter, stress og frustrasjon, ikke sex.

# 35 â € œYouâ € ™ ll ødelegge Chanel! Â € Materialistisk, mye? Ikke vær bekymret for Chanel, Michael Kors eller noe annet. De er ting. De er objekter. Han er en ekte mann, en person som virkelig vil få deg til å føle deg bra. Hvis du ikke vil at han skal røre på Chanel, ikke bruk din Chanel!

# 36 â € œNo, vi kan ikke ha sex. Ja vi kan. Nei, vent, vi kan ikke. Jaâ € |â € Â Tenk på deg før han kutter deg og sier han er over den. Det er ingenting verre enn en ubesluttsom kvinne som ikke kan bestemme om hun vil ha sex eller ikke.

# 37 â € œJeg trenger deg så mye.â € Â Behagelig, desperat, kvelende og irriterende er alle adjektiver som går med denne uttalelsen. Du trenger ikke en mann, du burde ha en. Å få ham til å føle seg nødvendig, vil få ham til å føle seg presset. Å få ham til å føle seg ønsket, vil slå ham på.

# 38 Lag en generell uttalelse om menn. â € œAlle menn som dette, la meg prøve det, â € œ eller â € œdonâ € ™ t menn som dette? â € œ eller â € œmen har en tendens til ___. â € œYouâ € ™ re om å ha sex med en mann, ikke hele menneskeheten. Bekreft at han har individuell smak, og slutte å generalisere!

# 39 - Dine baller er ___ sammenlignet med penis Enten større eller mindre, uansett hva det er, la det være. Dette er det som svarer til ham og sier: "Din venstre bryst er større enn ditt høyre bryst." Takk for at du peker ut det og gjør meg selvbevisst rett før du får det på. Høyt verdsatt.

# 40 Mistenkelig spørsmålstegn. "Gikk du ut i går kveld? Hvem så du? Hva gjorde du? Har du hang på stripklubben? Rørte du en bank? Har du drept en kanin? Har du deltatt i kriminelle aktiviteter? Ble du fanget? Gjemmer du noe? Hva gjemmer du? Å, min Gud, hva gjemmer du akkurat nå? Og øyeblikket er over.

[Les: 15 slå offs at folkene ikke vil oppleve med deg]

Når stemningen slår, kan alt gå helt riktig eller veldig galt i blikket på øyet. Mens komisk, skjer mange av disse eksemplene faktisk. Damer, bruk sunn fornuft, og ikke ødelegge stemningen. Sex er flott, hvorfor sette det i fare ved å si noe helt ut av venstre felt?

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar