World WBA lette konkurrent Anthony Crolla: intervju

Innholdsfortegnelse:

World WBA lette konkurrent Anthony Crolla: intervju - øVELSER 2023
World WBA lette konkurrent Anthony Crolla: intervju - øVELSER 2023
Anonim

Profesjonell bokser Anthony Crolla har gjort en full og rask gjenoppretting etter å ha jaget bort innbruddstyv fra naboens hjem i desember, og forlot ham med en brukket hodeskalle og knust ankel. Nå er han klar for verdens tittelkamp på lørdag den 18. juli mot Darleys Perez for verdens WBA lette cChampionship på Manchester Arena.

Hva er din daglige rutine?

Jeg våkner klokken 4.45 og gjør badeøvelser. De er vanligvis i intervaller opprettholdt i tre minutters runder, men det varierer fra hvordan treneren føler seg. Så etter min svømmetur går jeg hjem og spiser frokost. Jeg sørger for at jeg har litt protein for utvinning. Frokost avhenger av hvilken trening jeg gjør neste, så hvis det er en stor sparringsdag eller jeg gjør boksing så vil noen karbohydrater bli involvert. Karbohydrater jeg ville få fra grøt havre og kanskje litt frukt. Jeg legger til mer protein fra kjøtt, fisk eller en myseproteindrink. Hvis jeg har en stor kardiosesjon den dagen, vil jeg kutte ned karbohydrater og planlegge på å få dem fra greener og grønnsaker.

Hvilke øvelser gjør du for å holde deg i vektgrensen?

Å være i den lette klassen er ikke et problem for meg. Jeg bruker alle slags knebøy. Jeg jobber ikke med maskiner fordi jeg tror det er urealistisk for sporten, med mindre jeg forsterker musklene rundt kneet fordi jeg har hatt problemer tidligere. Annet enn den ene maskinen, er alt annet frie vekter. Jeg prøver å få styrke ved å bruke dem uten å bygge massiv muskel ved å gjøre kanskje to eller tre repetisjoner av vekt. Jeg gjør også mange kjerneøkter og styrke og elastiske treningsøkter.

Hvordan har du trent til å forberede kampen den 18. juli?

Den store tingen jobbet med vekter. Jeg begynte å bruke benvekter for å bygge muskler der og prøve å bygge styrke rundt ankelen min. Jeg mistet mye vekt på beina etter angrepet, så det var viktig at jeg bygge opp muskler ved å gjøre knep, lunges og høy lunges. Hovedproblemet var å ha en ødelagt ankel og være i krykker. Jeg kunne ikke løpe for en stund, som mange boksere gjør hver morgen. Pounding veien er ikke alltid spesifikk for vår sport, men du kjemper i et jevnt tempo i en time. Jeg jobbet på en Wattbike, og jeg har brukt det for å få kardio i også. Jeg har også svømmet fordi den har liten innflytelse - jeg må bare være forsiktig å skyve fordi det kan skade ankelen min.

Har du merket noen endringer i treningsøktene dine etter utvinning?

Ja jeg gjorde. Jeg hadde tid borte fra sporten, og det fikk meg til å vurdere ting og se på deler av treningen jeg vil endre. Siden da føler jeg at kroppen min har endret seg. Jeg jobbet hardt for å styrke beina mine, og nå føler jeg at jeg er sterkere enn jeg noensinne har vært i mitt liv. Det var også en forandring mentalt mens jeg hadde den tiden. Det gjorde meg ligge tilbake og vurdere ting, og det var enormt viktig fordi du må forberede deg riktig. Siden jeg har laget de små tweaksene, har jeg lagt merke til en stor forskjell.

Mistet du noe av din selvtillit etter hendelsen?

For å være ærlig, er jeg en positiv person. Men jeg hadde to hovedproblemer og en var min ankel - jeg lurte på om jeg noen gang ville få full bevegelse tilbake i den. Fra det øyeblikket jeg kunne flytte det, gjorde jeg mye med strekker med band og jeg ble icing min ankel daglig. Jeg hadde ikke tillit til å løpe på det, og jeg måtte bruke en tredimensjonsvektighet for en stund. Den andre hovedbekymringen var å ha en bruddhodeskalle. Jeg tenkte på når jeg tok en slag igjen og hvordan det ville påvirke brudd, men heldigvis ble jeg ryddet uten bekymringer overhodet. Så gal som det høres ut, var det greit å bli slått i hodet igjen når jeg fikk det "OK" fra legene.

Hva er ditt råd for personer med lignende skader?

Mentalt må du være sterk. Du kan ikke føle deg synd. Rehab er en stor del av utvinning og finne en god fysioterapeut og team er viktig. Stretching er noe som må gjøres og gjøres bra. Du kan heller ikke gjøre for mye for tidlig. Jeg var hjemmebundet en stund, og det øyeblikket jeg ble tillatt, var jeg galivanting om stedet, men du må være forsiktig og smart.

Er det noe du vil si til dine fans?

Jeg vil gjerne takke hver og en av dem. Som jeg sa, er jeg stor troende på positiv tenkning, og utvinningen min gikk mye raskere enn noen kunne ha forventet på grunn av dem. All støtten jeg fikk var fantastisk. Når jeg trener, tenker jeg alltid tilbake på alle brevene og alt jeg fikk fra sosiale medier, og folk sa at de ønsket at jeg skulle komme tilbake bedre enn noensinne.

Anthony Crolla vil kjempe mot Darleys Perez lørdag 18. juli for WBA-lette tittel på Manchester Arena.

Billetter kan kjøpes via Matchroom Boxing www.matchroomboxing.com

Populært emne