Arbeidsklær er gjenopprettet med Raw State Collection By Jigsaw

Arbeidsklær er gjenopprettet med Raw State Collection By Jigsaw - STIL 2023
Arbeidsklær er gjenopprettet med Raw State Collection By Jigsaw - STIL 2023
Anonim

Venstre til høyre: overkjortel £ 149, arbeiders jeans £ 110; chore jakke £ 249, T-skjorte £ 45, Jersey jogger £ 79; sveiser jakke £ 249

Du vil se sveisere, snekkere og ingeniører over hele London Fashion Week - det er ganske en produksjon, men sjelden gjør deres "look" til catwalken. Arbeidsklær tok det sentrale scenen ved den siste hendelsen, men Jigsaw Menswear debuterte sin Raw State-kapselsamling, inspirert av de karakteristiske oppkjøpene av disse bransjene. Det som betyr for deg er en linje med robuste, lette å bruke klær.

Den velutformede hverdagen inneholder en lommeklær med bomull og lommelykt, en strukturert langermet Henley-topp, vanlige T-skjorter med store brystlommer og en grønnsakfarget sveiserjakke.

ANBEFALT: Great Men's Denim Jackets For All Occasions

En av Coachs favorittartikler er de naturlige fargerike overalls. På £ 249 kan dette ikke være det mest praktiske elementet for en sport med dekorering i, men de ser godt ut når de bæres med selvtillit. Litt mye for deg? Sjekk ut jeans eller joggers i stedet, og nyt en pause fra den slim-fit tyranni.

Vi tok også til mekanikkvesken, som er tøff nok til å bli brukt som en daglig uansett-komme-veske, mens den fortsatt er sofistikert nok til en weekendbyferie eller overnatting.

Sortimentet kombinerer den naturlige teksturen av uferdige vevde bomulls-, tvillingnål og tredobbelte sømmer, rå kantpatcher som forsterker silhuetter og tumblet i svartlegering. Plus, hver plagg blir hvitvasket, dobbeltfarget, ferdig og deretter hvitvasket igjen - alt sammen legger til et unikt, rå utseende som er vanskelig å finne noe annet sted på high street.

Med arbeidsklær som er godt omfavnet av stilmengden, og alle andre er opptatt av flotte funksjonelle plagg, forventer vi at Raw State-samlingen blir et øyeblikkelig salg. Bedre være rask.

Bla gjennom samlingen på jigsaw-online.com

Populært emne