13 ord av råd til dato en svært uavhengig kvinne

Innholdsfortegnelse:

13 ord av råd til dato en svært uavhengig kvinne
13 ord av råd til dato en svært uavhengig kvinne
Anonim

Små handlinger av ridderlighet kan ikke kutte det for kvinner som er svært uavhengige. Så hva tar det for å feie en jente som henne av føttene hennes?

Kjører kjæresten din hver gang du gjør noe for henne? Er hun den typen som ikke liker det når du spiller den dominerende mannen i et forhold? Hun er ikke bitchy - hun er bare uavhengig.

Hvem er en uavhengig kvinne?

En uavhengig kvinne er noen som vet hva hun vil, og stoler aldri på noen for å fullføre jobben for henne. Hun er en formidabel person som ikke tillater at mennene i hennes liv tar over sine beslutninger. Hun er tøff, men det er bare fordi hun vet at det er den eneste måten hun kan gjøre et merke i denne verden.

Hun vinner ikke for å bli båret på noen, hvis hun kan krype eller bruke tennene til å komme til målstreken. Hun høres skummelt ut, men hun er bare en vanlig jente som aktivt vil delta i reisen for å bli en uavhengig kvinne i en manns verden.

Likevel betyr det ikke at hun ikke er åpen for å være i et forpliktet forhold. Hun vil bare ha noen som vil gi henne plass, mens hun gjør sin ting og fortsatt være der for henne når hun føler seg sårbar. Denne kvinnen vil elske deg sterkt med hele sitt hjerte, men hun vil aldri la deg gå over det hele.

Hva å gjøre når du er dating en voldsom uavhengig kvinne

Når du klarer å vinne en uavhengig kvinnes hengivenhet, bør du aldri la deg vekte deg. Hun vil se deg som en hauk og undersøke din evne til å håndtere forholdet. Hun ønsker å lykkes med å være en god kjæreste, men det er din jobb å være den beste kjæresten til henne også. Her er hvordan du gjør det:

# 1 Ta henne på alvor. Denne typen kvinne vil alltid bli tatt på alvor. Hun har investert hele livet i å få folk til å erkjenne sin evne til å utføre utmerket, enten det er hjemme, på jobb eller i skolen. Når du undergraver henne eller tviler på hennes evner, tar hun det som en fornærmelse. [Les: 21 ting som vil få henne til å elske deg]

# 2 Legg merke til hennes tro og prinsipper. Som uavhengig person er det forståelig at hun har utviklet visse ideer og overbevisninger hun har fulgt. Du trenger ikke å bøye seg til henne, men du bør alltid erkjenne at hun ser ting annerledes, eller at hun er vant til en bestemt måte å gjøre ting på. Hvis du vil at hun skal forstå dine egne overbevisninger og prinsipper, skal du forklare det for henne. Ikke bare antar at hun vil følge med hvordan du nærmer deg ting i livet. [Les: Problemene som plager kvinnenes sinn i et forhold]

# 3 Spør henne om hva hun vil. Før du kan etablere et forhold til noen som er uavhengig som denne kvinnen, må du spørre henne om hennes behov og ønsker. Ved å anerkjenne disse tingene vil du vite hvordan du skal håndtere forholdet ditt basert på hva hun har planlagt for seg selv.

# 4 Spør henne om hva dere begge vil ha. Ikke glem at du er en del av dette forholdet også. Bare fordi hun vil ha visse ting, betyr ikke at du vil ha de samme tingene. Det beste du kan gjøre er å snakke om dine planer og mål slik at du kan komme til et kompromiss. På denne måten kan du også finne ut om du er villig til å gi hverandre litt spillerom i forholdet.

# 5 Gi henne inn på beslutningsprosessen. Enten det er å velge en restaurant eller et hjem du ønsker å leve i, må du ikke basere din beslutning om du tror at hun vil like den. Selv om hun gjør det, vil hun ikke sette pris på at du bestemmer deg for henne. Som endearing som det høres å høre at du kjenner henne så bra, er det en liten sjanse for at hun kanskje ikke er enig. Hvis det skjer, kan du forvente at hun skal være veldig fornøyd med det. [Les: 20 måter å gjøre kjæresten din utrolig glad]

# 6 Ikke ta livsendrende beslutninger uten henne. Hun vil ikke sette pris på det faktum at du tok en beslutning uten å vurdere henne i saken. Selv de trivielle tingene kunne bli blåst ut av proporsjon, hvis du klarte å se bort fra hennes innspill i noen sak. Det er ikke fordi hun vil være vanskelig om situasjonen. Å være uavhengig betyr mye for henne, og lar andre mennesker kontrollere sine handlinger destabiliserer hennes kontroll over hennes situasjon.

# 7 Ikke la henne ta tøylene. Bare fordi kvinnen du elsker er svært uavhengig, betyr det ikke at du alltid bør følge reglene hennes. Hun er uavhengig, fordi hun ønsker å prioritere sine behov uten å gjøre noen andre ansvarlige for sine handlinger. Ved å velge å være i et forhold, er hun forpliktet til å tilpasse seg situasjonen. Hun må ikke prioritere sine behov over ditt - du bør prioritere dine behov sammen.

# 8 Spill aldri kjærestekortet. Når verre kommer til verste, kan du bli fristet til å bruke kjærestekortet. Du kan høre deg selv og si: Du er kjæresten min. Youâ € ™ re ment åâ € | â € Â Jeg er enig i at når en person er enig i å være i et forhold, er det noen forventninger som må oppfylles. Imidlertid må du ikke oppgi det åpenbare.

Ikke bare er det nedlatende, men det sender også feil melding ved å antyde at det å være i et forhold krever at en person "spiller" en rolle. Fortell partneren din om hva du trenger. Det er opp til henne å avgjøre om hun kan gi det eller ikke. Hennes rolle som kjæresten din ville ikke være for debatt i den situasjonen.

# 9 Vær like uavhengig. Hvis du er forelsket i en voldsom uavhengig kvinne, bør du ikke utfylle henne ved å være altfor avhengig. Hennes uavhengighet krever at du gir henne plassen noen ganger. Når det skjer, er du ikke forpliktet til å vente på henne til hun har fått nok tid til seg selv. Du bør gjøre dine egne ting og ikke bekymre deg om hvorvidt hun skal ringe deg senere. Hun vil nok beundre deg for at du ikke trenger å bli coddled hele tiden. [Les: Jeg er en clingy kjæreste dating en uavhengig jente!]

# 10 La henne betale for det hun vil betale for. Når hun inviterer deg til middag eller når hun foreslår at du går på en tur sammen, ikke prøv å betale hele regningen. Å tilby det ville være den høflige måten å gå, men du kan ikke insistere på det når hun avviser.

Hvis du gjør det over hodet, vil det bare pisse henne, fordi poenget med at hun inviterer deg, er at hun ønsket å gjøre noe for deg. Ved å ta det bort fra henne, undergraver du ikke bare hennes uavhengighet - du kaster også en gjennomtenkt gest tilbake i ansiktet hennes.

# 11 Ikke kjøp for tiden sin. Hvis du vil bruke tid med partneren din, må du ikke betale for det med gaver eller et løfte om en tjeneste. Partneren din vil tro at du knuser henne, og hun tar det som en liten mot hennes intelligens. Hvis du vil bruke tid med henne, spør henne om det. Hvis du tror at hun er urettferdig mot deg, fortell henne hvordan du føler. Hvis hun ikke bryr seg, så er tiden din kanskje bedre brukt med noen andre som gjør det. [Les: 25 største avtalebrytere for kvinner]

# 12 Ikke invitere deg selv. Aldri, noensinne, invitere deg selv til hennes sted, når du to ikke er seriøse ennå. En uavhengig kvinne vil ha en viss kontroll over livet hennes. Hvis hun mener at hennes personlige plass blir krenket, vil hun ikke nøl med å ringe deg ut på det. Når ting utvikler seg mellom dere to, diskuter spesifikkene til hva dere kan gjøre nå, da dere er i et seriøst forhold.

# 13 Gi henne gaver som hun ikke kan vurdere. De sier uavhengige kvinner er dårlige om å få tilfeldige og dyre gaver, men det betyr ikke at du ikke bør gi henne noe, hvis du vil vise dine følelser på den måten. De føler seg ikke godt om å bli dusjet med overflod.

Hvis de kan vurdere hva du ga dem, vil de ikke nøle med å returnere følelsen med samme innsats, bare slik at de kan føle seg komfortable om å gi dem noe så dyrt. Hvis hun ikke kan bedømme gaven - det vil si en arvestykke, en opplevelse, noe som ikke kan byttes ut - hun vil ikke gjøre noe med det.

[Les: 23 ting jenter ønsker at folk visste om en jentes sinn]

Listen overføres ikke til uavhengige kvinner. Som en mann bør du gjøre en innsats for å få enhver kvinne til å føle at hun kan bære seg i hver situasjon. Mens du er i et forhold, kan du og din partner være uavhengig av hverandre. Ikke glem at du også kan stole på hverandre når du trenger det.

Populært emne