Wooing jenta av drømmene dine

Innholdsfortegnelse:

Wooing jenta av drømmene dine
Wooing jenta av drømmene dine
Anonim

Hvordan får du en jente til å lyst på deg? Og hvordan får du henne til å elske deg ?! Den Huggable Understanding Girl avslører hemmeligheten bak imponerende kvinner, og synes å være fantasifull samtidig.

Kvinner sier at de vil ha menn som er hyggelige med en følelse av humor.

Dette er tull som mange hyggelige menn med en følelse av humor kan vitne.

En kvinne vil ha en mann som er fantasifull og fin med en følelse av humor

Deborah McKinley, en bestselgende forfatter nevnte disse linjene i hennes bok â € ~ex Secretsâ € ™. Og hvis du lurer på hva nettopp ordet â € œFanciableâ € ™ betyr, vel, â € œFanciableâ € i enkle ord betyr â € œLooks som en million dollarâ €. Og så mye som kvinner venter fingrene, ruller øynene som et epileptisk angrep og sier at det ikke er sant, og de bare bryr seg ikke om penger og hater folk som er materialistiske, dypt inne i de vet også at de elsker de Måten ordet â € œFanciableâ € ™ lyder.

Nå kommer jeg ikke til å fortelle deg at du trenger en million dollar før du begynner å se etter den perfekte. Alt jeg forteller deg er at du må se ut som en. Yup, du må se ut som en million dollar!

Menn og deres måter

Det er tre typer menn, kanskje enda mer, men disse tre er de vanligste typene når det gjelder sjenerte gutter og veien rundt nydelige kvinner.

Gjennomsnittlig Joes

Nå, hvis du er en gjennomsnittsjoe, er du sannsynligvis fortsatt forvirret på hele rytmen og rytmen. Nå Average Joes hekte opp med jenter på forskjellige måter. De er kjedelige og patetiske, og du vil ikke finne sine måter å hekte i noen bøker på bedre flørting.

Gjennomsnittlig Joes blir forelsket ved å gjøre en av disse tingene:

De tigger og de gråter og de plager!

De suger opp og nikker sitt hode oftere enn fjærhodet.

De ser i ærefrykt som drømmens jente går forbi, og det er biter av kratt over hele gulvet.

De blir tomme når de kommer ansikt til ansikt med drømmens jente.

De våt buksene sine når de kommer ansikt til ansikt for andre gang.

De må være innlagt på sykehus når de kommer ansikt til ansikt for tredje gang.

De opprørende flirterne

En annen rase menn er det vi kaller de rasende flirterne. Disse mennene flirter med kvinner bare for å minne seg på at de kan få enhver jente hvis de vil. En fantasifull kvinne forventes å flirte tilbake. Og de unfanciable seg skal være takknemlige.

Klikk her for å fortsette å lese: Flørting Guide for den Shy Guy

Populært emne