Kvinners fitness plukke de beste protein shakes for kvinner

Innholdsfortegnelse:

Kvinners fitness plukke de beste protein shakes for kvinner - øVELSER 2023
Kvinners fitness plukke de beste protein shakes for kvinner - øVELSER 2023
Anonim

Protein shakes er ofte forbundet med bulging, muscly menn som nettopp har forlatt treningsstudioet etter en økt av gud vet hva.

Men faktisk, alle trenger protein, og hvis du er en spesielt aktiv person, er det sjanse for at du trenger en hel del ting.

Du kan finne det vanskelig å få nok protein gjennom mat hvis du trener mye, eller din travle livsstil kan ikke tillate deg å lage så mange måltider som du vil. Dette er hvor protein shakes kommer inn. Du kan chug en tilbake umiddelbart etter en tøff økt for å få proteinet til musklene dine raskt, og du kan bære den i posen din til du trenger den.

Det finnes mange alternativer på markedet i disse dager, så sørg for at du velger en høy kvalitet som smaker godt også. Du ønsker å se frem til din etter-treningsbehandler, tross alt. Her er våre valg av de beste protein shakes.

Organic Protein Company's Organic Whey Protein (£ 22)

For et organisk alternativ, se ikke lenger enn The Organic Protein Company's Organic Whey Protein. Det er additivfritt, glutenfritt og test viser at det inneholder de laveste målbare nivåene av tungmetaller, noe som er spesielt beroligende hvis du er gravid eller ammer. Den nøytrale kremete smaken gjør det også bra for oppskrifter.

Protein World Slender Blend (£ 32)

Med en unik blanding av myseprotein og fettkamp næringsstoffer som bringebær ketoner og grønn te, kommer denne vekttapbaserte proteindrikken i fire yummy smaker. Det er også vegetarisk og glutenfri.

Se relaterte Protein Shake RecipesProtein Powder: Alt du trenger å vite De beste proteinpulver og hva du skal se etter når du kjøper proteinpulver De beste proteinbærene: De smakeste og sunneste alternativene

Maxitone Definity Protein Plus (kr 24,99)

Ikke bare er dette ristet fullpakket med protein, noe som gjør det perfekt for et etter-treningsmåltid, men det har også 21 vitaminer og mineraler, slik at du får de næringsstoffene du trenger daglig.

PhD Woman Support & Recovery (21,59 kr)

Det er ikke bare det faktum at denne risten kan brukes før og etter trening, eller at den er full av vitaminer og mineraler som er perfekte for kvinner som gjør at vi elsker det. Det er den til-dø-for Chocolate Cookie-smaken som vi bare elsker.

Solgar Whey To Go (kr 15,31)

Med ingen kunstige søtningsmidler og ekstrahert med lav varme og ingen kjemikalier, er dette definitivt den helsebevisste kvinnens valg. Den hydrolyserte formen som wheyen tar, gjør det også superabsorberende.

Naturens Plus Ultra Energy (23,86 kr)

For de som trenger å tåle meieri, er denne blandingen av ert, ris og soya protein perfekt. Det har også et lavt GI og kan doble opp som ditt daglige multivitamin.

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Populært emne