Kvinners fitness forklarer hvordan man blir kvitt kjærlighetshåndtak

Innholdsfortegnelse:

Kvinners fitness forklarer hvordan man blir kvitt kjærlighetshåndtak - øVELSER 2023
Kvinners fitness forklarer hvordan man blir kvitt kjærlighetshåndtak - øVELSER 2023
Anonim

Sommeren nærmer seg, og det er rundt denne tiden av året at alle blir super kroppsbevisste. Det er greit - du er ikke alene. Kjærlighet håndtak og sta fett er et problem for nesten alle oss. Så, hvis du vil se og føle deg bra, er det mange ting å vurdere. Mens diett og mosjon er to kraftige verktøy i jakten på en sunn kropp, har søvnmønstre, stressnivåer og kroppsfortrogenhet alle en egen rolle å spille. Lær hvordan du får mest mulig ut av det du har (og skjul de kjærlighetshåndtakene) med våre toppekspert tips.

Spis opp, slank ned

Tenk alltid på ditt neste måltid? Ikke nå lenger! Hemmeligheten bak fett-tap suksess ligger i riktig drivstoff kroppen din med nærings-tett mat. Nummer ett på listen er fiber - både de oppløselige og uoppløselige typene. Fiber hjelper til med å redusere fordøyelsen og opplader kroppen din med en jevn strøm, men bekymringsfullt har en hel del av oss ikke nok grovfoder i våre dietter, ifølge en studie fra Warburtons.

For å vinne krigen mot wobbles, er det viktig å gå tilbake til grunnleggende. Spis måltider høyt i protein, som bidrar til å bevare muskelmasse og omega-3 fettsyrer. Disse slår på fettforbrennende enzymer i cellene dine og hjelper deg med å regulere appetitthormonet leptin, noe som gjør at du føler deg sliten. Til slutt krydder du måltider for det ultimate metabolismsparket. Chili og paprika inneholder begge en sammensetning som kalles capsaicin som hjelper til med å øke vekttapet, mens kanel bidrar til å regulere blodsukkernivået og redusere cravings.

Bekjemp fett: Regjeringsretningslinjer sier at vi skal konsumere 30g fiber daglig, så fyll tallerkenen din med en rekke fargerike frukter, grønnsaker og hele korn for å sikre at du når kvoten din. Øk omega-3-inntaket med nøtter og fisk som sardiner, laks og makrell, og legg til chili, paprika og kanel til supper, stuinger og karriretter.

Sov lett, hold deg slank

Hemmeligheten å opprettholde din slanke figur? En god natts søvn! Forbindelsen mellom søvn og oppholder seg slank blir ofte undervurdert, men du kan doble sjansene for å nå din ideelle vekt hvis du kommer mellom seks og åtte timer, sove om natten. "En tredjedel av befolkningen i Storbritannia er søvnberøvet og dette setter folk i økt risiko for å være overvektige," sier naturopath Sybille Gebhardt (sybille.co.uk). "Kroppen din danner sin energi fra mat og søvn. Hvis en mangler, må den andre øke for å opprettholde kroppens nødvendige energinivåer. "En studie av forskere ved University of Chicago fant at søvnmangel spiller ødeleggelse med fettceller, og reduserer deres evne til å reagere på blodsukkerkalanseringshormonet insulin med 30%.

Noen gang lurt på hvorfor en dårlig natts søvn fører til en dag med bingeing? Mangel på søvn senker også nivåene av det appetittkontrollerende hormonet leptin, og sender signaler til hjernen for å øke appetitten. Når du får nok søvn, er leptinivået høyere - så du er mer sannsynlig å føle deg full når du spiser.

Bekjemp fett: Sørg for at du får en god natts søvn ved å gå til sengs samtidig på hver natt for å bidra til å regulere kroppens sirkadiske rytme. Påfør en spritz av lavendel essensiell olje på puten din og nyt en bløt i karet før lysene ut for å øke sjansene for å se på øynene.

Beat stress, gå ned i vekt

Å være dedikert til jobben din, kan forbedre dine karrieremuligheter, men det kan ikke være så god nyhet for midjen din. Selv om du spiser sunt og trener regelmessig, kan det føre til at en stressende livsstil hindrer deg i å miste tommer. Når du er under stress, pumper kroppen din ut adrenalin og høye nivåer av hormonet kortisol. Kortisol påvirker appetitten, noe som fører til at du krever sukkerholdige, fettfattige matvarer som stimulerer hjernen til å frigjøre nevrotransmittere som serotonin og dopamin. Dette har en beroligende effekt på stress, men selvfølgelig er det forferdelige nyheter for kroppen din. Et høyt nivå av kortisol fremmer også fett rundt midten, kjent som visceralt fett. Dette fettet omgir organer og frigjør fettsyrer i blodet ditt, øker insulinnivået og øker risikoen for diabetes på lang sikt. "Mange av oss når mat når vi er stresset," sier Sybille. "Prøv meditasjon eller yoga for å roe tankene dine."

Bekjemp fett: Smelte muffinplaten med stress-beroligende matvarer som fet fisk, noe som bidrar til å regulere kortisolnivåer, eller kalkun, noe som øker serotoninnivået. Øv deg yoga minst to ganger i uken.

Føl deg trygg, se bra ut

Din største fett-tap hindring? Du ser på henne i speilet! Ser bra ut, handler om å føle seg godt, så hvis du øker din kroppstillit, kan du sende fettfallsraten din soaring. En studie av forskere ved det tekniske universitetet i Lisboa og Bangor University oppdaget at kvinner er langt mer sannsynlig å kaste pounds hvis de jobber med å forbedre kroppsbildeproblemer. Du har kanskje ikke din drøm kropp (ennå), men omfavner dine beste biter, og du vil se og føle deg best.

Bekjemp fett: Velsignet med lange ben, men en tøff tommel? Opt for skinny jeans med en smock topp og et wow-induserende par hæl. Hater dine bingo vinger, men elsk din killer spalting? En langermet topp med en halshals vil gi deg en heis.

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Populært emne