Kvinners treningsstudio Velg deres favoritt kalvøvelser

Når det gjelder å toning bena, fortjener kalvene din samme oppmerksomhet som lårene dine. Å ha sterke og tonete kalvemuskler gjør at beina ser fantastisk ut i hælene, og gir kroppen din et godt fundament, noe som bidrar til å øke trening og trening. Hva er det ikke å like?

Stående dumbbell calf raise

reps 20

Hvordan Stå oppreist og hold en hantel i hver hånd, ved dine sider. Når tærne peker fremover, løft hælene dine fra gulvet ved å kalle kalvene dine. Hold sammentrekningen i et sekund. Når du inhalerer, gå tilbake til startposisjonen ved å sakte senke dine hæler.

Hvorfor Stående øvelser er gode for å målrette mot gastrocnemius, muskelen som gir den buede definisjonen rett under knærne.

Tiptoe plie squat

reps 15

Hvordan Stå med føttene større enn skulderbredden fra hverandre, med tærne på 45 °. Engasjere kjernen og hold armene foran brystet for balanse. Løft dine hæler av gulvet og knep, hold knærne over anklene dine. Pause, deretter klemme glutene dine for å stå opp og sakte senke dine hæler.

Hvorfor Mål dine indre lår med et ballett-inspirert trekk. Å gå på tiptoes taler også kalvene dine, og styrker glutenene dine.

Kalv strekk

Holde 10-20 sekunder

Hvordan Sett deg rett på en treningsmatte. Bøy det venstre kneet og legg venstre fot på gulvet for å få støtte. Rett rettbenet og bøy ankelen. Bruk et bånd, håndkle eller hånd, og ta tærne på høyre fot mot deg. Hold i 10-20 sekunder, trene i spenningen i kalven din, og bytt siden og gjenta.

Hvorfor Løser kalver og forhindrer kramper, noe som kan øke risikoen for skade.

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar