Kvinners treningsstudio Velg deres favoritt kalvøvelser

Innholdsfortegnelse:

Kvinners treningsstudio Velg deres favoritt kalvøvelser - øVELSER 2023
Kvinners treningsstudio Velg deres favoritt kalvøvelser - øVELSER 2023
Anonim

Når det gjelder å toning bena, fortjener kalvene din samme oppmerksomhet som lårene dine. Å ha sterke og tonete kalvemuskler gjør at beina ser fantastisk ut i hælene, og gir kroppen din et godt fundament, noe som bidrar til å øke trening og trening. Hva er det ikke å like?

Stående dumbbell calf raise

Image
Image

reps 20

Hvordan Stå oppreist og hold en hantel i hver hånd, ved dine sider. Når tærne peker fremover, løft hælene dine fra gulvet ved å kalle kalvene dine. Hold sammentrekningen i et sekund. Når du inhalerer, gå tilbake til startposisjonen ved å sakte senke dine hæler.

Hvorfor Stående øvelser er gode for å målrette mot gastrocnemius, muskelen som gir den buede definisjonen rett under knærne.

Tiptoe plie squat

Image
Image

reps 15

Hvordan Stå med føttene større enn skulderbredden fra hverandre, med tærne på 45 °. Engasjere kjernen og hold armene foran brystet for balanse. Løft dine hæler av gulvet og knep, hold knærne over anklene dine. Pause, deretter klemme glutene dine for å stå opp og sakte senke dine hæler.

Hvorfor Mål dine indre lår med et ballett-inspirert trekk. Å gå på tiptoes taler også kalvene dine, og styrker glutenene dine.

Kalv strekk

Image
Image

Holde 10-20 sekunder

Hvordan Sett deg rett på en treningsmatte. Bøy det venstre kneet og legg venstre fot på gulvet for å få støtte. Rett rettbenet og bøy ankelen. Bruk et bånd, håndkle eller hånd, og ta tærne på høyre fot mot deg. Hold i 10-20 sekunder, trene i spenningen i kalven din, og bytt siden og gjenta.

Hvorfor Løser kalver og forhindrer kramper, noe som kan øke risikoen for skade.

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Populært emne