Kvinner på sitt beste: Jenny Biggam

Innholdsfortegnelse:

Kvinner på sitt beste: Jenny Biggam
Kvinner på sitt beste: Jenny Biggam

Video: Kvinner på sitt beste: Jenny Biggam

Video: Kvinner på sitt beste: Jenny Biggam
Video: Bryan Habana Tribute 2023, September
Anonim

Hvem har du mest beundring i bransjen for deres bidrag til en positiv arbeidsplass?

Jeg tror IPA (Institute of Practitioners in Advertising) gjør en god jobb for å inspirere alle byråer til å bli bedre og mer profesjonelle arbeidsgivere. Et byrå kan ikke engang kvalifisere for medlemskap med mindre de oppfyller strenge kriterier, og opplærings- og støttesystemene de gir til medlemmer, er utestående. Jeg tror vi burde også kreditere oppfinneren til den store institusjonen - media jolly. Uten hans eller hennes verdifulle innspill til næringen tror jeg ikke jeg ville fortsatt være her. Mine bransjekontakter går over i mitt personlige liv, og disse relasjonene er bygget gjennom lunsjer og jollies, i stedet for møter og e-post.

Hvem har vært et godt eksempel på å håndtere press på arbeidsplassen og hva gjorde de?

Vi jobber med mange underholdningskunder - fra Discovery Networks til Ministry of Sound. Jeg aner ikke hvordan disse lagene håndterer det konstante presset av flere utgivelser, kanaloppstart, endringer i siste øyeblikk, talentkrav og raskt tempo. I ti år med å jobbe med disse typer annonsører har jeg aldri personlig sett meg til noen store stress eller meltdowns. Jeg kan bare anta at de tilpasser seg omgivelsene og vender seg til det. Med hensyn til 7stars, har vi en kommende velværeuke hvor vi skal gjøre mange yoga og sunne aktiviteter. Vi har også et treningsmedlemskap for alle ansatte, så hvis de ønsker å gå og avlaste deres stress, så gir vi det uttaket for dem.

Hva er det beste rådet du har mottatt eller oppdaget selv om stresshåndtering?

Jeg tror i et byråmiljø er det teorien om å prioritere viktige oppgaver over presserende. Det vil alltid være en stor presentasjon, tonehøyde, deadline eller en annen presserende oppgave. Noen ganger må du prioritere langsiktige mål, og prioritere interne prosjekter - som å kommunisere med teamet ditt - i stedet for å bøye til ytre press.

Hvem har hjulpet deg mest med å opprettholde en tilfredsstillende balanse mellom arbeid og liv? Og hvordan får du livet ditt tilbake når du er gal opptatt?

Jeg er ikke sikker på at jeg er et godt eksempel på en god balanse mellom arbeid og liv, da jeg jobber veldig lange timer, men jeg sørger for at jeg tar masse tid til å balansere den. På 7-årene teller vi ikke folks feriedager - så lenge arbeidet blir gjort, kan folk ta seg av. Det hjelper virkelig fordi jeg ikke føler meg skyldig hvis jeg tar mange lange helger eller helligdager.

Har du noen gode eksempler på den beste måten å avdekke spennende arbeidsplass situasjoner på?

Jeg måtte si humor. Å ha gode sosiale og personlige forbindelser med menneskene du jobber med, hjelper alltid laget å finne noe å le om sammen. Liam Mullins oppfunnet "prank week" her - en uke dedikert til å maksimere mucking om. Vi kom en gang i trøbbel, fordi vi hadde litt fruktkamp fra takterrassen vår, og jeg tror at noen jordbær ble kastet på et annet konkurransedyktig mediebyrå som var utenfor en pubdrikk. Vi hadde vår første prank uke klage …

Hvem har vært ansvarlig for det roligste, mest kreative eller lykkeligste kontormiljøet du har opplevd? Hvordan gjorde de det?

Bedrifter som Facebook og Google prøver veldig hardt på dette, og på en måte fastsetter de referansen for alle andre. Men også vi jobber med mange flotte kreative byråer hvis kontormiljøer definitivt ikke er A-List. Ingen ville velge å jobbe på et sted som Adam & Eve / DDB utelukkende på grunn av sitt kontormiljø eller sted, men de er et av de høyeste resultatene og kreative lagene i London. Kreativitet og samarbeid er skapt gjennom ledelse - ikke nødvendigvis fra masse bordtennisbord på kontoret ditt …

Jenny vil bli med på Coach Advertising Europe Week-panelet for å diskutere "Fitness, helse og lykke i media." Getty Images Stage, torsdag 21. april, kl. 14.00.

Anbefalt: