Vinter utendørs trening kit

Innhold

1) Columbia Omni-Heat base lag£55, columbiasportswear.co.ukDette grunnlagets effektivitet forsterkes av et skinnende materiale som heter Omni-Heat som forhindrer tap av kroppsvarme ved å reflektere det tilbake på huden din. Columbia hevder at dette gjør det 20% varmere enn andre basislag. Vi kan egentlig ikke avgjøre hvor nøyaktig den påstanden er, men vi har slitt den til løpende og frie treningsøkter, og det gjør det sikkert bra. Du kan forvente at det reflekterende materialet føles rart mot huden, men det er behagelig, pustende og til og med vekk bort svette.

2) SealSkinz Hi Vis beanie£24.95, sealskinz.comSelv om noe tykt beanie vil holde hodet ditt varmt, har dette fra SealSkinz den ekstra bonusen å være helt vanntett. Det er behagelig å støvel, takket være den myke fleeceforingen og det smarte materialet ytre som avviser vann mens det fortsatt er pustende. Og fordi det er øye-blødende høy-vis, vil drivere, syklister og fotgjengere definitivt se deg på mørke kvelder.

3) Nike Element Shield Max jakke£130, store.nike.comDenne lette jakken er designet for kjøring, men den er perfekt for utendørs trening. Foringen er laget av et pustende materiale som skaper en intern luftstrøm for å hindre overoppheting på mildere dager. Det ytre materialet støtter aktivt vann, oppmuntrer regn til å hoppe ut på støt eller form i dråper og rulle av overflaten, og det ser bra ut på grunn av et montert kutt og strategisk plassert reflekterende synlister.

 

For mer treningsutstyr anbefalinger, Abonner påMF - Vi gir degFem problemer for £ 5.

Last ned en digital versjon av det siste problemet fra iTunes.

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar