Vinn to steder i Royal Parks Foundation Half Marathon Plus Et hjul av Jarlsbergost! (Konkurranse lukket)

Innholdsfortegnelse:

Vinn to steder i Royal Parks Foundation Half Marathon Plus Et hjul av Jarlsbergost! (Konkurranse lukket) - øVELSER 2023
Vinn to steder i Royal Parks Foundation Half Marathon Plus Et hjul av Jarlsbergost! (Konkurranse lukket) - øVELSER 2023
Anonim

Vi vil være ærlige, vi vil legge inn noen konkurranse for å vinne et hjul med Jarlsberg® ost. Tenk deg - en hel 10 kg kremaktig, søt, nutty ost. Men denne konkurransen er enda bedre enn det, fordi Jarlsberg er sponsor av Royal Parks Foundation Half Marathon (det er jo en god matbit for løpere, takk til dels for sitt stingende proteininnhold, 27g per 100g) og tilbyr en heldig Trener leser to steder på startlinjen (for deg og en venn, du trenger ikke å kjøre kurset to ganger). Det er også ti løpende premier av en Jarlsberg ostegodspose oppe.

Royal Parks Half Marathon er et ideelt løp for enhver løper. Det er mange menneskers første halvdel, fordi den relativt flate banen betyr ingen åser for å slå opp. Ruten er eksepsjonelt pittoresk, som starter i Hyde Park før du passerer gjennom Green Park, St James Park og Kensington Gardens, og tar deg til severdigheter som Buckingham Palace og Parliament Houses. Plus, du kommer til å trene i sommermånedene (synd de som er "heldige" nok til å pose et sted på London Marathon - deres trening starter i frostdybder om vinteren).

ANBEFALT: Half Marathon Training Guide

Steder i Royal Parks Half er også verdsatt av mer erfarne løpere som bruker flatbanen og "Goldilocks" forholdene på sen sommer / tidlig høst (det er ikke for varmt, ikke for kaldt) for å sikte på et nytt personlig beste.

Så hva venter du på? Skriv inn konkurransen vår nå. Konkurransen lukkes kl. 12.00 mandag 17. juli, og vinnere vil bli varslet tirsdag 18. juli, akkurat i tide for å starte en 12-ukers treningsplan.

Denne konkurransen er nå avsluttet

Image
Image

Populært emne