Vinn billetter til å se England vs Russland ved 2016 UEFA EM i Frankrike (Konkurranse lukket)

DENNE KONKURRANSEN NÅR LUKT

ANBEFALT: Flere konkurranser

Vi fortalte oss at vi ikke ville bli lurt igjen, men den forestillingen i Berlin av Roy Hodgson, mennene har overbevist oss om at vi skal vinne euro i sommer. Vel, England vil nå semifinalen minst. OK, vi spiller definitivt tre gruppespill.

Carlsberg har imidlertid ingen av det. Offisiell øl i England-teamet og UEFA Euro 2016 ser ut til å erstatte pessimisme med optimisme, oppgaver med skål og til og med arbeidsskjorten med en engelskjorte, og sørge for at fans over hele landet har muligheten til å komme bak England ved UEFA Euro 2016. Fordi, selvfølgelig, hvis Carlsberg utgjorde substitusjoner, er de nok de beste substitusjoner i verden. Som, Jamie Vardy super-sub score-med-din-første-touch-som er en-backheel substitusjon. Sannsynligvis.

Allikevel gir Carlsberg Trener leserne muligheten til å erstatte din lokale pub for den franske riviera, som støtter Ing-ger-land i deres åpning av UEFA Euro 2016 fixtur mot Russland 11. juni, ved Stade Velodrome i Marseille.

Prisen inkluderer reise og en overnatting er overnatting. Det er kun åpent for britiske innbyggere (inkludert Nord-Irland), og du må være over 18 år for å komme inn. Fulle T & C er nedenfor. For å gå inn, bare svar på spørsmålet nedenfor før konkurransen lukkes onsdag 20. april kl.

Denne konkurransen er nå avsluttet. Vinnerne vil bli varslet innen 48 timer etter konkurransens sluttdato.

For å sjekke ut de fantastiske måtene, gjør Carlsberg UEFA Euro 2016 bedre for fansen, og erstatter den daglige for den ekstraordinære i Frankrike i sommer, besøk Carlsbeg-nettsiden (anbefalt, det er en annen konkurranse du vil sjekke ut), følg @CarlsbergUK på Twitter og lik Facebook-siden.

CARLSBERG FULL KONKURRANSE VILKÅR OG BETINGELSER

1. Denne kampanjen er åpen for innbyggere i Storbritannia, inkludert N. Ireland 18 år eller eldre, unntatt ansatte i Trener, deres slektninger og alle som er profesjonelt knyttet til kampanjen.

2. Konkurransen starter kl. 19.00 fredag ​​15. april og slutter klokken 11:59 på onsdag 20. april ("Kompetisjonen")

3. Alle vinnere og deltakere må være 18 år eller eldre.

4. Bare én oppføring per person. Ingen tredjepart eller masseoppføringer. Bruk av et falsk navn, adresse diskvalifiserer noen aktør fra å motta premien.

5. Enhver aktør og / eller vinner må overholde instrukser gitt av ham eller henne av arrangøren, prisleverandøren og / eller deres agenter og med alle relevante lover, regler og forskrifter. Manglende overholdelse av instruksjoner, reiseruter, regler, restriksjoner, krav, lover og retningslinjer kan føre til ugyldig oppføring og / eller fortabelse av premien.

6. Det vil bli en vinner valgt fra kampanjen.

7. En premie vil bli tildelt hver vinner, konkurranseprisen inkluderer:

  • Et par billetter til England mot Russland 11. juni 2016 i Marseille
  • Flyv fra Stansted flyplass. Konkurransevinnerne skal dekke egne returreiser til Stansted Airport
  • En natt med overnatting i et trestjerners hotell (minimum)
  • Overføringer i Frankrike

Alle billettholdere vil bli pålagt å bære britiske pass og kunne identifisere seg som den utpekte billettinnehaveren. Tapte eller stjålne billetter vil ikke bli erstattet.

Eventuelle billetter som blir funnet å bli tilbudt for overføring eller salg, vil bli kansellert, og billettholdere nektet opptak

8. Konkurransevinnerne vil bli varslet innen 48 timer etter konkurransens sluttdato.

9. De medarbeiderne som følger inngangskriteriene, vil bli inngått en gevinstrekning. Vinneren vil bli valgt tilfeldig av en kvalifisert uavhengig dommer.

10. Vinnerne må kreve prisen ved å varsle fødselsdato, fullt navn, telefonnummer og leveringsadresse for prisen som skal oppfylles innen 24 timer etter den respektive konkurransen, eller de vil bli underlagt punkt 11 nedenfor. Billetter vil bli sendt innen utgangen av mai 2016 ved innspilt levering.

11. Dersom vinneren ikke kan kontaktes eller en vellykket kontakt ikke er gjort innen de tidsfrister som er angitt i punkt 8. ovenfor, eller hvis vinneren ikke oppfyller andre krav til kvalifikasjon, kan dette føre til fortabelse av premien og Promoteren forbeholder seg retten til å diskvalifisere denne aktøren (uten ytterligere ansvar for denne aktøren) og gi prisen til neste kvalifiserte aktør og deretter til en Vinneren er funnet.

12. Promotoren godtar ikke ansvar for oppføringer eller vinnervarsler som er ufullstendige, forsinket, skadet, skadet, feillevert eller ikke mottatt uansett grunn.

13. Alle instruksjoner om kampanjen anses å inngå i reglene, som disse vilkårene og betingelsene gjelder. Oppføring i kampanjen anses å betegne aksept av reglene.

14. Arrangøren forbeholder seg retten til å endre, endre eller avslutte denne kampanjen når som helst på grunn av omstendigheter utenfor sin kontroll.

15. Arrangøren forbeholder seg retten til å bruke vinnerenes navn i ubetalt post-konkurranse relatert publisitet. Promotoren skal beholde IP-rettighetene for publisjonsmateriale.

16. Alle instruksjoner om kampanjen anses å inngå i reglene, som disse vilkårene og betingelsene gjelder. Oppføring i kampanjen anses å betegne aksept av reglene

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar