WIN - The Award Winning Nipper Dobbel i en farge av ditt valg ...!

Innhold

Tildelt sølv i kategorien 201 Mother & Baby Awards-Best Multiple, Twin eller Tandem Pushchair, er Nipper Double en utmerket løsning for foreldre som trenger en flerbruksvogn for to. Med et bredt spekter av funksjoner er det det ideelle valget for bruk med tvillinger eller barn av forskjellige vekter og aldre. 360 ° svinghjulet sørger for enkel, enhånds manøvrering i byen som også kan låses inn i en fast fremoverposisjon når du vil nyte den naturskjønne ruten.

Nipper Double's multi-stillingsseter med polstret 5-punkts sikkerhetssele og myke linjer gir maksimal komfort for de små, og er lett å tørke av. Justering fra løgflatt til oppreist, vil hver sete romme fra nyfødte hele veien opp til 4 år. Den slanke rammen er laget av lett aluminium, noe som betyr at Nipper Double er bare 72 cm bred og veier bare 12,8 kg, for enkel håndtering og transport.

For de som leter etter noe ekstra, er Nipper Double også kompatibel med et bredt spekter av tilbehør. Disse inkluderer en skreddersydd carrycot med mulighet for å feste enten 1 eller 2 bærevesker. Kombinasjonsfotmuffe og skiftende poser er også tilgjengelig sammen med en tilpasset buggypose, nyfødt støtte og UV-deksel for de solfylte dagene. Alt som trengs for å sikre at du nyter reisen.

www.outnabout.com

facebook.com/outnaboutuk

twitter.com/OutnAbout_UK

instagram.com/outnabout360

www.youtube.com/channel/UCwi8GQXxGJrVHNs1nY0P69Q

For å være i med en sjanse til å vinne, bare svar på følgende spørsmål:

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar