Hvordan vinne hver eneste arm bryting kamp noensinne

"Armbrest er omtrent 50% styrke og 50% teknikk, så de fleste gutta vil kunne slå noen sterkere enn dem," sier Kirlew. Slik får du bedre på begge.

Stansen

"Finn et høyt bord slik at du kan kaste seg opp. De fleste velger å sitte, men å være oppreist øker kraften du kan utnytte. Hvis du er høyrehendt, stå med ditt ledende ben (høyre fot) fremover, med kroppen din svært nær bordet for å maksimere strømoverføring. "

Leg Work

"Skyv ditt ledende ben mot innsiden av nærmeste bordben for å få litt ekstra stabilitet. Dette er spesielt viktig hvis du bryter mens du sitter."

Starten

"De fleste arm wrestles er vant i løpet av de første par sekunder, slik at du starter hardt og raskt gir deg en umiddelbar fordel. Bøy håndleddet fremover for å forbedre løftestang. De fleste motstandere vil prøve å" skyve "armen ned, men for å vinne må du "trekk" armen mot deg, noe som svekker underarmen. Få ekstra kraft ved å flytte kroppsvekten til venstre ben. "

Knuckle Down

"I pro arm bryting har vi pads slik at knokene ikke trenger å slå bordet, men dette er ofte insistert på i pub kamper. Prøv" topprull "tilnærming: håndledd høy og knokler vendt mot taket mens du drar bakover for å bøye motstanderen din er håndleddet tilbake slik at knoklene blir jordet. "

Gripet

"Pass på at albuen din ikke er direkte i tråd med motstanderen din. Elbuene må være på en liten diagonal, ellers er det økt risiko for skade fordi underarmen og håndleddet ikke er i naturlig justering."

Tommel ned

"Kontroller at pekefingeren er pakket inn over tommelen, i stedet for at tommelen skal stikke ut. Ved å holde hånden låst, vil håndleddet bli stabilt og forbedre effektiviteten." 

Stephen Kirlew er medlem av Milton Keynes Armwrestling. For mer info besøk mkarmwrestling.co.uk. Og sjekk ut denne fantastiske videoen av Kirlew i aksjon.

Armwrestling trening

Bryte det ned'Suksess er mer nede i senestyrke enn muskelstørrelse, så jeg gjør mange halvtredende øvelser, som for eksempel barbellkrøller og pull-ups, og holder vekten i noen sekunder for å jobbe ligamentene.'

Tenk negativ"Å gjøre tungvekt, negative sett [senke en tyngre vekt enn du kan løfte] er god for å bygge sterke og stabile muskler. Jeg fokuserer på biceps, underarmer og rygg. ' Hodet for høyder'Klatring er perfekt for å øke finger- og håndledstyrken, og jeg skal klatre minst en gang i uken.'

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar