Vinn en NCT-antat kurs! Plus £ 150 av morsomsorgskuponger!

Gratulerer! Nå som du forventer at du er på livets mest fantastiske reise.

Selv om det er sant at det å være en mamma kanskje ikke alltid er lett, forteller vår erfaring oss at du vil komme gjennom, og at du vil blomstre som foreldre.

Og du kan ikke gjøre en bedre start enn å gjøre deg klar til fødselen av din baby, og ditt nye liv som en ny mamma, enn med et NCT-antatursforløp.

Våre antatale kurs er ikke som de du kan få på fødselsstedet eller på sykehuset. Med NCT får du tid og oppmerksomhet til å utforske hva som er viktig for deg.

Basert på 60 års erfaring, og den nyeste forskningen, er våre kurs ledet av spesialutdannede og erfarne lærere. De forstår hva som betyr noe for nye mødre ... og pappaer.

Du får også møte andre nye mødre i ditt område - vanligvis på grunn omtrent samme tid som deg. Så det er et ferdig nettverkspillekammerater for deg og babyen!

Og ikke bekymre deg, vi vil ikke si farvel på slutten av ditt antatursforløp. Fra vennlige Bumps & Baby grupper, for å komme sammen over kaffe, til forfriskende utflukter, vil din lokale NCT-avdeling ha mange ting å gjøre og folk til å møte - akkurat når du trenger dem mest.

KONKURRANSEPRISPAKKE

Et sted for en mamma-til-være og en fødselspartner på en av våre berømte NCT Signature-antatale eller NCT Essentials-antenatalkurs, eller på vår NCT-opplæringskurs for andre gang (eller mer) mamma til å være - verdt opp til £ 375 - pluss £ 150 av morsomsorgskuponger.

nct.org.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar