Vinn en utrolig London Marathon-pakke (konkurranse lukket)

Vinn en utrolig London Marathon-pakke (konkurranse lukket) - øVELSER 2023
Vinn en utrolig London Marathon-pakke (konkurranse lukket) - øVELSER 2023
Anonim

Som alle som noensinne har gått inn i vet, er det veldig vanskelig å vinne London Marathon valget (for vår sanitets skyld, vi kommer til å ignorere de heldige som fikk et poeng på deres første forsøk). Dette betyr at mange løpere må krypse hvert år for å få et sted i hendelsen på andre måter.

For noen betyr det at du kjører for en veldedighet, mens andre kan kreve et godt sted for alder hvis de er raske nok. I år er det imidlertid et annet alternativ, og det er en doozy.

Nytt utholdenhetshendelsesnettsted LetsDoThis.com har lansert en konkurranse hvor vinneren og en venn ikke bare får et sted i London Marathon, men er også overdådig med andre godbiter for å gjøre maratonopplevelsen så god som mulig.

Premiepakken inkluderer inngang i tre andre løp for å få deg til å satse på selve marathonen, en personlig trening og ernæringsplan laget av Team GB-trenere, Asics løpesko, en full kjører garderobe og en topp suunto GPS-klokke.

Det er mange ting, men det er ikke alt. Å nei. Vinneren får pacing tips fra en olympisk gullmedalje (antagelig at gullet kom i maraton - vi bryr oss ikke om hvor bra noen er på spydet, de kommer sannsynligvis ikke til å være ditt alternativ til maratonpacing) , ernæringsmessige godter fra TRIBE og en riktig VO2 max lab-test, en laktatnivå test, en skreddersydd fysisk screening fra Six Physio, samt en blodprøve før og etter rase. Det er ingenting du ikke vet om kroppen din og dens evne til å kjøre 42,2 km ved slutten av prosessen.

Og vi er fortsatt ikke ferdige. Vinneren får også en selvtillit med Paula Radcliffe på løpedag, og siden LetsDoThis.com også er klar over at maratonopplevelsen ikke er over når du krysser målstreken - champagne, et bord på feststedet Mahiki, og et post-løp chatte og drikke med sportsgrene: Paralympian Jaco van Gass, syklist James Golding og eventyrleder Levison Wood. Vinneren og et pluss en kommer også til å gå til spa for en dag, noe som antagelig vil bidra til å håndtere de fryktede post-race DOMS.

Det er et helvete av en pakke, så hodet til LetsDoThis.com for å skrive inn. For å gjøre dette må du registrere deg på nettstedet og deretter dele henvisnings lenken med en venn. Det er bare en gang at vennen registrerer at du har offisielt kommet inn i konkurransen.

Alt som gjenstår å si er lykke til, og fortvil ikke hvis du ikke vinner - her på Trener Vi har all informasjon om andre maratoner du kan komme inn, sammen med alle marathon trening råd du kan trenge, inkludert planer for alle evner.

Populært emne