Vinn en Trinity Pista Bike From The Light Blue (Konkurranse lukket)

Innholdsfortegnelse:

Vinn en Trinity Pista Bike From The Light Blue (Konkurranse lukket) - øVELSER 2023
Vinn en Trinity Pista Bike From The Light Blue (Konkurranse lukket) - øVELSER 2023
Anonim

Denne konkurransen er nå avsluttet

ANBEFALT: Flere konkurranser

For å feire utgivelsen av Brit-thriller Alleycats på digital nedlastning nå og på DVD fra 29. august, Trener gir bort en Trinity Pista-motorsykkel - sett i filmen - med hilsen av det britiske sykkelmerket The Light Blue.

Image
Image

Alleycats er den første britiske spillefilmen som representerer autentisk og utforsker verden av "alleycats" - ekte motorsykkel-racing som skjer i store byer over hele verden. Disse løpene er underjordiske, farlige og ikke helt lovlige - vanligvis foregår på travle gater i rushtid. Fra første gangs regissør Ian Bonhôte, stjernen Eleanor Tomlinson (Poldark, Jack the Giant Slayer), Sam Keeley (I hjertet av havet, brent), og John Hannah (The Mummy, Four Weddings og en begravelse), Rizzle Kicks 'Jordan Stephens og Sonoya Mizuno (Ex machina).

En spenst og opprørende underholdende thriller med et adrenalinpumpende lydspor og fantastiske racingbilder, Alleycats er tilgjengelig på digital nedlastning nå og på DVD fra 29. august (forhåndsbestilling fra amazon.co.uk).

Den lyseblå Trinity Pista Bike er en klassisk stylet motorsykkel basert på Reynolds '531 tubed Trinity frameset. Det er like hjemme på vei eller spor, med et 1 i ITA-hodesett, 120 mm avstand fra horisontale spor og 68 mm BSA gjenget bunnbrakett, og kan bygges som enten tradisjonelt fasthjul eller enkelthastighets sykkel. For mer informasjon gå til thelightblue.co.uk.

Sykkelen ville være dimensjonert for å passe vinneren. For å delta i denne konkurransen fyll ut det korte skjemaet nedenfor. Konkurransen avsluttes ved middagstid onsdag 31. august, og vinnere vil bli varslet torsdag 1. september. Ytterligere T & C er under inntaksskjemaet.

Tilleggsbetingelser

Slik skriver du inn og konkurransebetingelser

 • Deltakere må være 18 eller over og en britisk bosatt. For å være kvalifisert til hovedprisen må du være tilgjengelig mellom 8. september og 6. oktober for å samle prisen (definert nedenfor).
 • For å delta i konkurransen ("Konkurransen") må du velge et svar fra flere valgmuligheter på spørsmålet, Hvilken Poldark skuespillerinne tar hovedrollen i Alleycats?, som er vert på Trener nettside [http://www.coachmag.co.uk] ("Entry"). Det er ett riktig svar og en vinner vil bli valgt tilfeldig fra de kvalifiserte aktørene som har gitt riktig svar.
 • Din oppføring må gjøres via Trener nettside via konkurransesiden.
 • Du kan kun sende inn en oppføring per person.
 • Konkurransen åpnes tirsdag 23. august og lukkes kl. 23:59 31. august.
 • Oppføring er også underlagt følgende personvernregler.

Hvordan vinnere er valgt og varslet

 • Når konkurransen har avsluttet oppføringer fra TrenerS hjemmeside vil bli kombinert og en (1) vinner vil bli valgt tilfeldig fra alle riktige svar.
 • Vinneren vil bli varslet om en (1) dag etter at konkurransen er avsluttet. Vinnerens detaljer vil bli gitt til Universal Pictures og The Light Blue - "Prisleverandørene".
 • Vinnerne vil da få 72 (syttito) timer fra tidspunktet for vinnersvarsel til å svare via e-post eller telefonsamtale til prisleverandørene for å kreve premien.
 • I tilfelle en vinner ikke svarer innen den angitte tidsrammen, skal en alternativ vinner velges tilfeldig fra de andre riktige svarene og kvalifiserte oppføringer. Nyvalgte vinnere kan ha en kortere tidsperiode å svare som vil bli oppgitt i vinnerens varsel.
 • Hvis du er valgt som en vinner og etter at du har gått inn i konkurransen, endrer du kontaktinformasjonen din eller har oppgitt feil og unøyaktig kontaktinformasjon og personlig informasjon. Vi kan ikke kontakte deg for å tildele deg prisen, og en annen vinner skal velges som inngangen vil bli vurdert ugyldig. Vennligst vær sikker på at kontakt / personlig informasjon du oppgir i inntaksskjemaet er korrekt, sannferdig og nøyaktig.
 • Kvalifisering av å vinne premien er underlagt din opptaks overholdelse av disse konkurransevilkårene. Hvis du er en vinner og vi senere oppdager at du har overtrådt disse vilkårene og betingelsene for konkurransen, blir du diskvalifisert fra å motta premien.
 • TrenerValg av vinner er endelig og ingen diskusjon vil bli inngått.
 • Ved å delta i denne konkurransen, godtar du og samtykker til din oppføring, inkludert brukernavnet ditt, som skal brukes og vises på TrenerS nettsted og for at dine detaljer skal sendes til prisleverandørene.

Hovedprisen

 • Prisen betyr en Blue (og Chrome) Trinity-sykkel fra The Light Blue sykluser ("Prisen"). RRP £ 999.99.
 • Prisen er den samme sykkelmodellen som vises i filmen "Alleycats"Og som blir ridd av en av hovedpersonene.
 • Prisen blir levert av Universal Pictures og The Light Blue for å feire utgivelsen av filmen "Alleycats”. Vær oppmerksom på at sykkelen ikke er den faktiske sykkelen ridd av skuespillerne.
 • Prisen må hentes fra en britisk basert, vanlig forhandler, lager og / eller utpekt butikk av The Light Blue sykluser. Se nedenfor for en liste over steder hvor prisen kan hentes: http://thelightblue.co.uk/stockist-locator OG http://www.ison-distribution.com/english/finddealer.php ("Prisen Plassering").
 • Vinneren skal være ansvarlig og skal ordne og betale for egen reise til og fra premieplasseringen.Vinneren skal snakke med The Light Blue direkte for å identifisere hvilken prisplassering som passer best for dem å samle prisen og for å velge hvilken sykkelstørrelse de trenger.
 • Én premie er valgt / bestilt - det kan være et par ekstra dager som kreves før premien kan bli samlet inn.
 • Prisen leveres med en levetidsgaranti på The Light Blue stålrammer og gafler og ett år på komponenter.

Betingelser og vilkår

 • Deltakere må være 18 eller over og en britisk bosatt
 • Du kan bare gå inn i denne konkurransen en gang. Hvis du blir valgt som en vinner og vi senere oppdager at du har skrevet inn flere ganger, vil du ikke bli tildelt premien, og en annen vinner kan velges
 • Du samtykker i å gi nøyaktig personlig informasjon for å legge til rette for prislevering hvis du er valgt som vinner; Hvis du oppgir uriktig informasjon, blir oppføringen din ugyldig, og du vil bli diskvalifisert fra å motta en premie.
 • Du godtar at vi kan bruke dine personlige opplysninger i forbindelse med konkurransen og i samsvar med vår personvernpolicy.
 • Vi identifiserer deltagere i konkurransen ved å samle alle riktige svarene som er levert på Coach-websiden som er oppført i avsnittet "Hvordan komme inn" ovenfor. Vi kan ikke være ansvarlig for noen som er med til konkurransen eller prisansvarssvar fra vinnerne som ikke mottas av oss og / eller prisleverandøren, inkludert, men ikke begrenset til, grunner utenfor vår kontroll som handlinger tatt av tredjeparter, inkludert utilgjengelighet eller Nettverksforsinkelser påvirker nettsteder og / eller e-postkontoer eller Internett generelt. Vennligst se våre konkurransebetingelser for mer informasjon om hvordan vi begrenser vårt ansvar.
 • Hvis vi blir oppmerksomme på at du bruker automatiserte midler til å delta i konkurransen eller at du har overtrådt vilkårene for bruk og / eller tjenesten til nettstedet ditt, vil du ikke være kvalifisert til å vinne premien.
 • Vær oppmerksom på at vi har rett til å kansellere denne konkurransen uten varsel og / eller endre disse konkurransegodsene når dette er nødvendig i vår rimelige mening av juridiske eller administrative grunner. Eventuelle endringer i konkurransegrenene, meldinger om kansellering eller andre merknader vil bli angitt på denne nettsiden.
 • Denne konkurransen drives av Trener (Dennis Publishing) for å bidra til å fremme utgivelsen av filmen "Alleycats”. Du må lese og godta Coachs konkurransevilkår, retningslinjer for personvern og informasjonskapsler, som også gjelder for denne konkurransen.

Populært emne