Vinn en plassbesparende høystol og spenningssett med Fisher-pris

Innhold

Vær en av de første til å få din (og den lille ens) hender på det fantastiske NYE fôringsområdet * og Space Saver Highchair fra Fisher-Price!

Vi gir bort fire bunker av Fisher-Price avvigende nødvendigheter, inkludert en Fisher-Price Space Saver Highchair, som gir deg alt du trenger for å lage måltider, oppvask og lagring av en bris.

Med praktiske løsninger som gir moro til de daglige funnene, vokser det nye, nye fôringsområdet med babyen som tilfredsstiller deres behov hvert skritt, og gjør spenningsopplevelsen så stressfri som mulig!

Prisen inkluderer Fisher-Price Space Saver Highchair, 3 i 1 Spout Sippy Cup, Lær å skje skjeer, Stack og Store Sippy Cup, Soft Grip Skjeer, 2 Grip Travel Sippy Cup, Tote Langsom Snacker, On-the-Go Gaffel og Skjeen sett og varmefølsomme skåler.

Og hvorfor ikke les de gode vurderingene fra våre ekte mum testere på det nye Fisher-Price-fôringsområdet.

Fisher-Price Forsøgt og testet anmelder og mamma av en Lisa Palompo sier, "De lyse farger er så iøynefallende at de tar Camillas oppmerksomhet omgående på måltider, og de smarte og enkle å lagre designene er strålende og en ekte plassbesparende!"

* Tilgjengelig i Boots butikker fra mars 2014

Å være i med en sjanse til å vinne denne prisen verdt over £ 100 svarer bare på dette spørsmålet

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar