Vinn en Roadlite AL 5.0 fra Canyon Bikes (Konkurranse lukket)

Innholdsfortegnelse:

Vinn en Roadlite AL 5.0 fra Canyon Bikes (Konkurranse lukket) - øVELSER 2023
Vinn en Roadlite AL 5.0 fra Canyon Bikes (Konkurranse lukket) - øVELSER 2023
Anonim

Denne konkurransen er nå avsluttet

ANBEFALT: Flere konkurranser

God for kropp og god for sjel, ingenting kombinerer trening og rekreasjon bedre enn å gå ut på turen. Hver Trener leseren har sjansen til å vinne en Roadlite AL 5.0 fra Canyon Bikes, bransjeleder innen design og innovasjon. Alle sykler er utviklet, bygget og sendt rett ut av toppmoderne fabrikk basert på Canyon HQ i Koblenz, Tyskland direkte til kunder rundt om i verden fra London til Tokyo.

Med Canyon Fitness-serien er alt som betyr noe, frisk luft, frihet og veien som ligger foran. Vårt mål for å skape den nye Roadlite var å kombinere ytelsesattributter fra vårt veiforbindelse med funksjoner designet for å ta rytmekomfort og kontroll til neste nivå. Resultatet er en treningssykkel som ikke holder deg tilbake. Lav vekt, respons og eksepsjonell komfort setter Roadlite fra hverandre. Enten du er ute etter en praktisk dagstur eller en ny måte å utforske på helgen, er Roadlite det perfekte valget.

Roadlite AL 5.0 er utstyrt med Shimano Tiagra 10-hastighet for enkel jevn skifting. Mavic Crossone hjul og Continental dekk for en utmerket tur. Det kommer til og med med VP-pedaler, så det er klart å ri rett ut av boksen. For sjansen til å vinne alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet under.

Konkurransen avsluttet 5. juli.

Populært emne