Vinn et sted i verdens største duathlon i London! (Konkurranse lukket)

Denne konkurransen er nå avsluttet

ANBEFALT: Flere konkurranser

London Duathlon er verdens største duathlon, og tilbyr deltakerne muligheten til å kjøre sykkelrenn rundt Richmond Park på lukkede veier, så du har bare konkurrentene og hjorten for bedriften. Det finnes flere muligheter (se londonduathlon.com), fra en 32km halvduattlon opp til en skremmende 107km ultra.

Halvduattlonen starter og slutter med en 5km løp, som smelter en 22km syklus, så det bør være mulig for nesten alle. Hele duathlon er, som du forventer, litt mer testing. Det starter med en 10km løp, så er det en 44km syklus, før en siste løp på 5km.

Velgørenhetssteder er tilgjengelige, men hvis du forakter ideen om å kjøre for en god sak (eller, sannsynligvis ikke klarer å nære et veldedighetssted), fortvil ikke, Trener har fem plasser tilgjengelig i enten halv- eller fullduathlon

Konkurransen gjelder for steder i Half Duathlon og Duathlon. Det avsluttes onsdag 17. august kl 12, og alle vinnere vil bli varslet klokka 18.00 torsdag 18. august. Alle vinnere må være tilgjengelig søndag den 18 september for å kunne delta. Lykke til!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar