Vinn en Joie pact ™ flex signatur!

Innhold

En heldig vinner vil få en Joie pact ™ flex signatur barnevogn - en luksuriøs petite pakke designet og konstruert for å gjøre hver dag en ferie!

Pact ™ flex-signaturen er din pint-sized barnevognspartner designet for å være den perfekte reiseselskapet, luxe og lett med en utrolig liten en håndfold som pakker flat for å passe hvor som helst! Inkludert en spesialisert fleksibilitetsrute som puter babyens kropp med et fjærfjæringssystem som gir en 30% glattere glide enn andre spaserturer. Pakket med luksuriøse funksjoner for ekstra eleganse, har pact ™ flex bløt blokkblokkering, en spesiell effektsiktig høyglans ramme og luksuriøs lærlins glidelås og aksenter.

Med ekstra funksjoner som en enkel kompakt brett, praktisk bærebelte og høydejusterbart håndtak, er denne barnevognen foreldervennlig. Pact ™ flex signaturen er bygget med den lille i tankene dine; med et fullt flatt baksetet er det perfekt for de første månedene, og barnevognen tilbyr kompatibilitet med fire Joie spedbarnsbærere: Gemm ™, i-Gemm ™, i-Gemm ™ Signatur og i-Level ™, som gir en koselig og cocooned område for selv de minste av ryttere.

For å se Joies fullstendige utvalg av bare briljante produkter, klikk her

Lykke til!

Å gå inn, alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål:

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar