Vinn en Bedtime Bundle med Asda!

Innhold

Vi vet alle viktigheten av god natts søvn, så vi vil tilby deg en hjelpende hånd med å takle den sovende rutinen med vår konkurransepremie.

På Asda ønsker vi å sørge for at din lille engel føler seg rolig og avslappet i soverommet for å sette dem opp for en god natts søvn. Denne søte George Disney Dumbo Sengetøyssett er det perfekte tillegget til den lille engelens soveplass. Med en vakker myk finish og en søt 'B er for baby' slagord, vil den holde dem komfortable og koselige mens de drømmer.

Asda Little Angels Innovative sengetidsprodukter er spesielt formulert for å hjelpe babyen til å slappe av før de lukker øynene for natten. Den bedtime lotion inneholder lavendel og kamille duft for å hjelpe babyen din slappe av, mens det også er paraben-fri, hypoallergen, dermatologisk testet og barnelege godkjent for trygghet. Bruk vår sengetid bad og sjampo for en varm og avslappende opplevelse for babyen; etterfulgt av bedtime babypudder for å absorbere overflødig fuktighet. Avslutt med vår lotion eller massasjemåte, perfekt for å skape de bindende øyeblikkene med baby massasje. Du kan også bruke våre Little Angels ekstra myke sengetøy i din sengetid rutine for en rask og enkel topp til tå rens, uten å skylle eller tørke din lille engel.

Prisen inkluderer:

Little Angels Bedtime Toalettsaker:

Little Angels Extra Soft Bedtime Washcloths

Little Angels Bedtime Bath

Little Angels Bedtime Shampoo

Little Angels Bedtime Talk

Little Angels Bedtime Mist

Little Angels Bedtime Lotion

Bedding:

Dumbo Cotbed Quilt

Dumbo Cotbed Bumper

Dumbo Cotbed 2pk Sheets

Grå Cotbed 2pk Sheets

Grå stjerne Chenille teppe

Grå Star Blackout Gardiner

Grå / Hvit 2pk Cellular Sjal

Å være med med sjanse til å vinne, alt du trenger å gjøre er å svare på nedenstående spørsmål riktig ...

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar